1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
BeldaR
27.7.12 10:53

Jak je dnes Kaspluc? Uz se ti blizi dve carky, juchuuu!

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
27.7.12 11:03

No Beldo nevim nevim......ty priznaky sedi na temer vse :-),spis se mi blizi konec sledovani :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
27.7.12 11:05

Jinak me ted potesila jedna kolegynka, mela test stale negativni a krev pozitivni, jak psala Kikus…nechapu…takze ted ale nevim, co rikal doktor, zda tam mam jet i v pripade negat. vysledku nebo ne, BEldo ty jsi tam jela na ult a krev???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
27.7.12 11:50

No ja jsem na krev nesla, pt jsem dostala ms. A to je potom jasny neuspech. Kolegynka asi nedostala ms a pak byla sance. Myslis ze ti to nevyslo? Ja ti jeste verim, dnes jsi 8.den? Jeste tak dva dny pockej.

• Citovat
  • Upravit
BeldaR
27.7.12 11:53

Mne uz prestalo bolet bricho, jen lehce citim zada. Tak ja mam ale jeste cca 4 az 6dni cekani.

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
27.7.12 12:01

Jojo jsem dneska 8.den…A nic:-(… :roll: Tak fakt uz moc neverim…nevim, mozna je to na me stale brzo, nekteri maji // az 10.- 12.den…tak treba se jeste stane nejaky zazrak!!! :jazyk: tak ty mas jeste vice dni, ja ma ted jeste 6dni moznost - to je do tech 14.ti dni, co mir rikal Koukal, ze mam testovat…ale mam poct, ze ctu same prispevky, kdy se to tam uz ten 10.den objevilo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
27.7.12 12:27

No a kdy mas dostat ms? Myslim ze sanci jeste mas. A i kdyby to nevyslo, jeste mas jednoho mrazacka :)

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
27.7.12 12:38

Ms mam dostat dle 28 mi denniho cyklu v utery…ale nevim jestli to dostanu, kdyz beru utrous!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
27.7.12 13:19

No ale ten druhy mrazacek je holcicka:-(…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikuš2
27.7.12 13:42

Kaspluc me doktor rikal ze pokavad nevysadim naplaste tak to nedostanu abych si nemyslela ze mam vyhrano? Mam endometriozu nic vic a stejne to nevyslo? Dneska jsem mela jit na ket a kdyz jsme dojela do repromedy tak me oznamili ze embrya neprezili rozmrazeni :( takze se nic nekonalo. Vysadila jsem leky a ted budem setrit aby jsme mohly jit od zacatku? Pri prvnim pokuse mi zavadely jednu kompaktni morulu a jednu rannou blastocistu a na podruhe mi zavadely 2 komaktni moruly ale prej zalezi jakou jsem mela sliznici a hlavne jestli se zavrtaj ale bohuzel to neklaplo tak ted nam nezbyva nez setrit a setrit a na kolik te to vyslo i s PDG jestli se muzu zeptat

• Citovat
  • Upravit
Kikuš2
27.7.12 13:44

Ja si myslim ze testujes oc brzo dobry je az ten 12-13 den behem dne se toho muze hodne zmenit tak jeste vydrz a zbytecne se nenervuj, ja vim ze se to lehce rekne ale to cekani je ze vseho nejhorsi ze :(

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
27.7.12 14:00

Jezismane kikus, tak to me moc mrzi!!! A jak je to mozne, ze rozmrazeni neprezijou? Ja jsem si myslela, ze to, ze mas mrazacka je jasna jistota, ze to rozmrazi!!! Jak dlouho bylo embryjko u ledu a ve kterem stadiu bylo??? No ani se neptej, nas to vyslo s pgd na 65.000,– takze naprosty mazec a tento rok uz bysme na to znovu nemeli… Ja jsem byla porad v klidu, ale jak ten cas jde dopredu, tak je to horsi a horsi…ja vim, asi mam jeste stale nadeji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
27.7.12 14:03

Nemohlo to byt treba i tim, ze jste nemeli to pgd a embryjka nebyla uplne v poradku?? Nebo jak ti to oduvodnil pan doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BeldaR
27.7.12 14:41

Kikus to me mrzi! A jak to ze to neprezili :( to je hruza!
Kaspluc jeste vydrz opravdu 2dny a uvidis, jeste je sance!!!A jinak holcicka je prece super! Ja bych byla rada klidne i za dvojcatka, cokoliv :)

• Citovat
  • Upravit
3Lu
14272
27.7.12 14:51

Ja vim holky… Asi mate pravdu 8o kdyz on se k tomu clovek upne k tomu prvnimu pokusu, pak uz je to asi jine vsechno, i ty pocity. Vydrzim do toho 10.dne, pak se v tydnu obj na tu krev a ult a kdyz tak pujdu pro zmrazenou Lucinku. Pokud ji tedy rozmrazi :jazyk:!!! Treba je opravdu jeste brzo, zajimalo by me, jestli je nekdo, kdo treba testoval den 8 a nic a pak treba den 9 a byly tam //!!! Kazdy pise den, kdy mu to vyslo, ale ten stezejni den, kdy se jedna zmenila ve dve, to tady nikdo nema :,( nebo treba ze dne 10 na den 11…proste jestli je tady nekdo, kdo zaznamenal tu zmenu!!! Nevite o nekom??? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.