Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No Beldo nevim nevim......ty priznaky sedi na temer vse
,spis se mi blizi konec sledovani
…
Jinak me ted potesila jedna kolegynka, mela test stale negativni a krev pozitivni, jak psala Kikus…nechapu…takze ted ale nevim, co rikal doktor, zda tam mam jet i v pripade negat. vysledku nebo ne, BEldo ty jsi tam jela na ult a krev???
No ja jsem na krev nesla, pt jsem dostala ms. A to je potom jasny neuspech. Kolegynka asi nedostala ms a pak byla sance. Myslis ze ti to nevyslo? Ja ti jeste verim, dnes jsi 8.den? Jeste tak dva dny pockej.
Mne uz prestalo bolet bricho, jen lehce citim zada. Tak ja mam ale jeste cca 4 az 6dni cekani.
Jojo jsem dneska 8.den…A nic:-(…
Tak fakt uz moc neverim…nevim, mozna je to na me stale brzo, nekteri maji // az 10.- 12.den…tak treba se jeste stane nejaky zazrak!!!
tak ty mas jeste vice dni, ja ma ted jeste 6dni moznost - to je do tech 14.ti dni, co mir rikal Koukal, ze mam testovat…ale mam poct, ze ctu same prispevky, kdy se to tam uz ten 10.den objevilo ![]()
No a kdy mas dostat ms? Myslim ze sanci jeste mas. A i kdyby to nevyslo, jeste mas jednoho mrazacka ![]()
Ms mam dostat dle 28 mi denniho cyklu v utery…ale nevim jestli to dostanu, kdyz beru utrous!!!
Kaspluc me doktor rikal ze pokavad nevysadim naplaste tak to nedostanu abych si nemyslela ze mam vyhrano? Mam endometriozu nic vic a stejne to nevyslo? Dneska jsem mela jit na ket a kdyz jsme dojela do repromedy tak me oznamili ze embrya neprezili rozmrazeni
takze se nic nekonalo. Vysadila jsem leky a ted budem setrit aby jsme mohly jit od zacatku? Pri prvnim pokuse mi zavadely jednu kompaktni morulu a jednu rannou blastocistu a na podruhe mi zavadely 2 komaktni moruly ale prej zalezi jakou jsem mela sliznici a hlavne jestli se zavrtaj ale bohuzel to neklaplo tak ted nam nezbyva nez setrit a setrit a na kolik te to vyslo i s PDG jestli se muzu zeptat
Ja si myslim ze testujes oc brzo dobry je az ten 12-13 den behem dne se toho muze hodne zmenit tak jeste vydrz a zbytecne se nenervuj, ja vim ze se to lehce rekne ale to cekani je ze vseho nejhorsi ze ![]()
Jezismane kikus, tak to me moc mrzi!!! A jak je to mozne, ze rozmrazeni neprezijou? Ja jsem si myslela, ze to, ze mas mrazacka je jasna jistota, ze to rozmrazi!!! Jak dlouho bylo embryjko u ledu a ve kterem stadiu bylo??? No ani se neptej, nas to vyslo s pgd na 65.000,– takze naprosty mazec a tento rok uz bysme na to znovu nemeli… Ja jsem byla porad v klidu, ale jak ten cas jde dopredu, tak je to horsi a horsi…ja vim, asi mam jeste stale nadeji…
Nemohlo to byt treba i tim, ze jste nemeli to pgd a embryjka nebyla uplne v poradku?? Nebo jak ti to oduvodnil pan doktor?
Kikus to me mrzi! A jak to ze to neprezili
to je hruza!
Kaspluc jeste vydrz opravdu 2dny a uvidis, jeste je sance!!!A jinak holcicka je prece super! Ja bych byla rada klidne i za dvojcatka, cokoliv ![]()
Ja vim holky… Asi mate pravdu
kdyz on se k tomu clovek upne k tomu prvnimu pokusu, pak uz je to asi jine vsechno, i ty pocity. Vydrzim do toho 10.dne, pak se v tydnu obj na tu krev a ult a kdyz tak pujdu pro zmrazenou Lucinku. Pokud ji tedy rozmrazi
!!! Treba je opravdu jeste brzo, zajimalo by me, jestli je nekdo, kdo treba testoval den 8 a nic a pak treba den 9 a byly tam //!!! Kazdy pise den, kdy mu to vyslo, ale ten stezejni den, kdy se jedna zmenila ve dve, to tady nikdo nema
nebo treba ze dne 10 na den 11…proste jestli je tady nekdo, kdo zaznamenal tu zmenu!!! Nevite o nekom??? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Jak je dnes Kaspluc? Uz se ti blizi dve carky, juchuuu!