1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2945
11.9.17 17:20

@Potkyš Já teda i na tom papírovým vidím ducha :nevim:… Gratuluju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.17 17:25

@Potkyš tak to jsem sama zvedava… drzim pesti, at je vse jak ma :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
11.9.17 17:41

@luc86 Ano je tam, ale bohužel už čtvrtý den stejný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
11.9.17 17:42

@pajinkapajinka Děkuju. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
11.9.17 18:48

@Potkyš možná je v tom jiná látka testovací, když má ukázat i množství v TT. Víš, jak některé holky mají test negativni a krev je a třeba kdyby udělaly tenhle Blue, tak by byl pozitivní. Moje kolegyně to tak měla 14d po transferu nic na testu a dnes je klukovi 10, takže moc držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
11.9.17 19:57

@hancami Uvidíme. Ta tvoje kolegyně z toho musela být pěkně na prášky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
12.9.17 09:16
@hancami píše:
@Mellisa 012 ms zatím nikde, celý víkend je mi špatně, ale test negativni :? Bolí i prsa a pořád se mi zvedá žaludek :roll: dnes už 45dc 8o

To je teda zákon schválnosti, zrovna, když to potřebuješ. Snad brzy dorazí… :hug: Když budeš lepit ty náplasti, tak se taky chodí až 10 DC na ultrazvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
12.9.17 09:22
@Marlenka91 píše:
@Ewangelle ahojky. Porad nevolali. 14 dni ro bude ve středu. Uz mam nervy

klid, mě volali dokonce až za 16 dní, tenkrát jsem si říkala, že na mě určitě zapomněli a nezapomněli ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
12.9.17 09:31

@Mellisa 012 jj, tohle je vždy naschvál :mrgreen: už začínám trochu špinit, tak snad se do zítra rozjede. O víkendu máme s manželem víkend v lázních a tam nejsou rádi, když je ženská s MS. Ty koupele hodně prohřívají a prodlužují ms :? no, když tak půjdu jen na masáže :mrgreen: ptala ses na tu kraniosakrální terapii - je to taková hoooodne jemná masáž, spíše jen na tebe na různá místa přiloží ruce a pak s nimi úplně minimálně hýbe. Je to hodně o energii, bere z tebe špatnou, je to hodně na psychickou pohodu - i když to může poprvé u ní právě odblokovat ten stres - takže já tam brečela jak želva :)ale jsem po tom o dost klidnější, podívej na net. Já to chtěla ne jako zázrak, ale abych byla více psychicky v pohodě. Někdo tam chodí s migrénama, někdo s chronickými bolestmi… mně to přijde, že čistí čakry a umožňuje proudění energie správně v těle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
12.9.17 12:37

@Mellisa 012 coo 16? Ja pocitam stim ze zavolaji zitra :) uz sem zvedava. Snad kdyby bylo neco spatne tak by volali hned a necekali by.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
12.9.17 13:12

Tak bohužel krev je negativní :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
12.9.17 13:22

@Potkyš ach jo, to je mi moc líto :hug: takže digitální testy horší kvalita jak papírkové. nebo nějaká hodnota HCG byla? Drže se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
12.9.17 13:50

@hancami Ani jsem se neptala na hodnotu HcG. Měla jsem jít na ulz, ale místo do kabinky mě volaly do ordinace. Takže mi to bylo jasný. Hromadová mi to oznámila a já jen kývala hlavou a držela se abych se tam nerozbrečela. Vypadla jsem od tama za 3 minuty s papírama na další ket. Chudák chlap těšil se na vysněnýho syna a já to zkazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
12.9.17 14:19

@Potkyš nic jsi nezkazila! Snaž se dostat z hlavy, že ty jsi něco zkazila :hug: i když vím, že je to těžké, taky si kolikrát říkám, že nejsem schopná svému manželovi dát dítě :zed: je to kur…y těžké, ale opravdu za to nemůžeme :hug: :hug: drž se :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
12.9.17 14:31

@hancami Děkuju :hug: Já se teď zavrtám do peřiny, vybrečím se a naberu sílu do dalšího boje. Protože mě živou nedostanou… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.