Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Marlenka91 Neporadím,mě volali sami už po týdnu. Zkusila bych brnknout na recepci a tam ti třeba řeknou číslo…
@Marlenka91 Já si tehdy uložila číslo, když volali ohledně počtu oplodněných, mám to uložené jako Genetika repromeda. Nevím, zda to můžu dát veřejně tady, tak pšlu SZ ![]()
@luc86 Já mám dvě kočky, takže taky vysávam každý den. Někdy by to potřebovalo i víckrát za den…
@Potkyš my máme 2 kočky a psa. A kvůli tomu jsme si pořídili koberce a výkonný vysavač. Samo chlupy jsou, ale aspoň nelítají jako po dřevěné
stačí i 1× týdně
jen kuchyni vždy pozametám ![]()
@hancami dekuju tak sem tam zavolala a nikdo to nebral. Tak snad se ozvou během dne.
@hancami Přítel koberce nechce. Máme jen v chodbě kusový a u kočičího záchodu, aby si tam otřely tlapky od písku při vylézání ze záchodu. A samozřejmě ten koberec přeskakují a písek je VŠUDE… ![]()
@Marlenka91 Neboj, je to podle toho, kolik mají embryí na testování. Aspoň tak jsem to pochopila. Asi čekají až jich je nějaký počet, takže jestli bylo celkově teď málo PGS, tak se to prodlužuje. Určitě se to neprodlužuje jen tím, že je něco špatně. tak pevné nervy na čekání ![]()
@Potkyš Jé, taky mám dva kocoury (dlouhodrsté), takže denně luxuji ![]()
Jinak ohledně té neschopenky, já na ni šla po prvním KETu v červenci, tím že jsem pak šla hned na druhý mi ji ani neukončili a nyní, když bude další až v říjnu mi ji akorát převedli k mojí gynekoložce… jsem ráda, protože třeba tento týden jsem tam stejně byla v pondělí i dnes a příští týden hned zase v pondělí jdu a z Brna nejsem.
@hancami Mně Tokareva říkala, že se ty náplasti dají lepit i na paže, jenom ne na prsa ![]()
@Ewangelle děkuji
volala jsem tam včera a stejně mi nedoporučili jakékoliv koupání, bazén, saunu… takže budou jen masáže ![]()
@hancami Já s nimi byla předminulý týden během víkendového pobytu asi dvakrát v sauně a přežily to. Teď o víkendu jedeme zase pryč a saunu (aspoň jednou) si ujít nenechám, tak musí holt opět vydržet ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.