1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3346
13.9.17 13:25

@Marlenka91 Neporadím,mě volali sami už po týdnu. Zkusila bych brnknout na recepci a tam ti třeba řeknou číslo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
13.9.17 13:28

@Marlenka91 Já si tehdy uložila číslo, když volali ohledně počtu oplodněných, mám to uložené jako Genetika repromeda. Nevím, zda to můžu dát veřejně tady, tak pšlu SZ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
13.9.17 13:28

@luc86 Já mám dvě kočky, takže taky vysávam každý den. Někdy by to potřebovalo i víckrát za den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
13.9.17 13:31

@Potkyš my máme 2 kočky a psa. A kvůli tomu jsme si pořídili koberce a výkonný vysavač. Samo chlupy jsou, ale aspoň nelítají jako po dřevěné :mrgreen: stačí i 1× týdně :) jen kuchyni vždy pozametám 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
13.9.17 13:34

@hancami dekuju tak sem tam zavolala a nikdo to nebral. Tak snad se ozvou během dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
13.9.17 13:37

@hancami Přítel koberce nechce. Máme jen v chodbě kusový a u kočičího záchodu, aby si tam otřely tlapky od písku při vylézání ze záchodu. A samozřejmě ten koberec přeskakují a písek je VŠUDE… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
13.9.17 13:43

Holky tak to jeste neni hotový no moje nervyyy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
13.9.17 13:45

@Marlenka91 Jak dlouho už čekáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
13.9.17 13:46

@Potkyš 14 dni. A uz mam strach ze je neco spatne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
13.9.17 13:47

@Marlenka91 Může to trvat i měsíc. Neboj nic špatně nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
13.9.17 14:37

@Marlenka91 Neboj, je to podle toho, kolik mají embryí na testování. Aspoň tak jsem to pochopila. Asi čekají až jich je nějaký počet, takže jestli bylo celkově teď málo PGS, tak se to prodlužuje. Určitě se to neprodlužuje jen tím, že je něco špatně. tak pevné nervy na čekání :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
13.9.17 22:25

@Potkyš Jé, taky mám dva kocoury (dlouhodrsté), takže denně luxuji :mrgreen:
Jinak ohledně té neschopenky, já na ni šla po prvním KETu v červenci, tím že jsem pak šla hned na druhý mi ji ani neukončili a nyní, když bude další až v říjnu mi ji akorát převedli k mojí gynekoložce… jsem ráda, protože třeba tento týden jsem tam stejně byla v pondělí i dnes a příští týden hned zase v pondělí jdu a z Brna nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
13.9.17 23:02

@hancami Mně Tokareva říkala, že se ty náplasti dají lepit i na paže, jenom ne na prsa :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
14.9.17 08:38

@Ewangelle děkuji :) volala jsem tam včera a stejně mi nedoporučili jakékoliv koupání, bazén, saunu… takže budou jen masáže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
14.9.17 09:49

@hancami Já s nimi byla předminulý týden během víkendového pobytu asi dvakrát v sauně a přežily to. Teď o víkendu jedeme zase pryč a saunu (aspoň jednou) si ujít nenechám, tak musí holt opět vydržet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.