1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68
16.12.17 20:53
@adrusenkaaa Čauky. Už jsou pryč a já neumím smazat příspěvek. Omlouvám se
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
16.12.17 21:55

@Sshelbby Nic se nedeje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
18.12.17 09:05

Ahoj holky, já mám doma jedno balení náplastí. už jsme se napevno rozhodli, že s umělým končíme, nebudeme prodlužovat mražení. Už jsem jim to i napsala, jelikož se ozvali, že musíme zaplatit další rok mražení. Já už na to po těch více jak 6 letech snažení a 7 transferech nemám :( tentokrát mě to položilo úplně, začala jsem brát i antidepresiva :( u nás se povedlo i 2× přirozeně a vlastně se stejným výsledkem jako při transferech, takže to necháváme tak a uvidíme, třeba se někdy zadaří :)

všem Vám moc přeji ať se zadaří :) :kytka:

a hlavně i, prosím, nepiště, že to nemáme vzdávat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.17 09:19

@hancami drzim palce, at se zadari prirozene :andel:. Krasne Vanoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
18.12.17 09:24
@gzirafka
Ahojky. Moc držím palečky. Já zase včera špinila, ale řekla bych že víc jak minule. Tentokrat to trvalo cele odpoledne, ne hodně ale krev byla víc červená než minule. Do rána slipka zase čistá. Vždycky si říkám, ze když to přes noc přestane tak dr. nepujdu… z ostatních diskusi jsem četla ze se mnou stejně nic dr. neudělá. Utrogestan mám, a nic jiného v tahle brzkém tehotenstvi nepomůže :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
18.12.17 09:50

@hancami drzim pakce at prijde brzy Vas Cas. Nadeje umira posledni :andel: co budes delat s temi naplastmy? mela bych o ne zajem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
18.12.17 09:54

Holky dnesja je to 8 den co jsem vysadila naplasti climara a mesicky nikde! Doktor řikal, že po vysazeni se měsičky dostavi za 2 az 3 dny, dokonce i v letaku. Tak to nechapu. Za jak dlouho jste po vysazeni climary dostaly mesicky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
18.12.17 10:01

@hancami Posílám spoustu pozitivní energie :hug: Tento rok a i vše špatné už bude za chvíli za námi. Nový rok je krásně kulatoučký a z něho si vezmeme příklad a budeme se taky zakulacovat… :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
18.12.17 10:36

@hancami držím palce, ať jste štastní a zadaří se. Taky doufám, že příští rok bude pozitivnější než tento. Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
18.12.17 11:24

@hancami Ahojky, přeji krásné prožití Vánočních svátku a štastný Nový rok. Máš super manžela, který stojí při tobě a to je nejdůležitější. Nevím co mě všechno bude čekat až se prcek narodí, ale vím že mám taky obrovskou oporu u manžela. Měj se krásně. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
18.12.17 14:30

@Sshelbby ahoj, no víc jak utrogestan ti nejspíš nepomůže maximálně klid a pohodu a nenervovat se, vím, že se to lehce říká a hůř dělá. Já byla dnes v Repromedě, včera jsem už i trochu krvácela, hcg asi 0, na ultrazvuku taky nic, prostě jen čekám na menses. Prý můžeme zkusit ty mozaicistní tak máme domluveno 27.12 genetika a uvidíme, ale spíš se přikláníme k IVF a prý máme vydržet do ledna. Lehce se jí to říká dnes jsem byla opět u Turčanové tak nevím zda jít na poradu ke své…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
19.12.17 11:26

@hancami ahojky. Je mi to moc lito.

@adrusenkaaa Adry drzim pesti, at to tentokrat vyjde ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
19.12.17 11:29

Áďa vás zdraví :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
19.12.17 11:40

@kratjana dekuji maminko :dance: ktasne fotky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
19.12.17 19:46

Ahoj holky. Po delsi odmlce jsem tu zase a chci se vas na neco zeptat ohledne AMH hormonu. V repromede mi ho v lednu naměřili 0,8 a bylo nam k tomu řečeno ze je to k memu veku strasne malo a ze tato hodnota casem jenom klesá a proto bysme meli zkusit ivf co nejdriv. No po dvou neuspesnych pokusech jsem byla ted na stejnych odberech na Obilnaku a svete div se všechny krevni vysledky mam v norme a AMH mam 2,0. Je možné aby za necelý rok ta hladina byla o tolik vyšší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.