Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@gzirafka
Ahojky, to mě moc mrzí jak jsi dopadla. Odpočiň si přes Vánoce, vypni hlavu, udělej si pohodu s manželem, prostě relax… vím, lehce se to řekne. Já ty dva první nepovede pokusy vždycky totálně přořvala a myšlenky jsem měla hrozny. Řekla jsem si a dost, prostě to jednou vyjde. A vyjde to ve správný čas kdy budeš ty i miminko připraveni. Věř tomu, teď tomu věřím i já ❤️ Po novém roce se do toho pustíte a uvidíš, ze se brzo zadaří. Já jedu do Repromedy taky 27.12, budu držet palečky. Jo, být tebou bych šla taky do Ivf. A dr. Turčanová mi přijde fajn, ale z tebe nadšení necítím…
Ahoj holky. Dneska mi to nedalo a šla jsem na gyndu jestli je vše Ok, protože jsem dva dny špinila a jeden den ze mě šla červená. Vše v naprostém pořádku a krev může proste být, jak se uhnizďuje mimi. Jsem v 6 tt a dneska jsem už viděla srdíčko
. Tlouklo jako o život… je to hrozné rychlý vývoj, přesně před týdnem na utz pouze 6mm gestační váček a dneska 5 mm,, miminko ´´ se srdíčkem. ![]()
Krásný, že?? ????… já když jsem viděla jak tam ty srdíčka blikají, měla jsem co dělat, abych na té koze nezačala řvát ????… ale slzička ukápla… ????. Hodně zdravíčka… @Sshelbby @Sshelbby
@pajinkapajinka Řvala jsem cestou tam, řvala na místě i po cestě domů. Jsem si říkala, jestli jsem se neodvodnila za tu návštěvu gynekologie
Haha. Neberu to ale pořad jako výhru, nejsem úplně v klidu. Je mi snad stejně jako při čekání na test. Teď už se budu strachovat navždy…
@Sshelbby
prej odvpdnila
. Jj strach bude az do porodu a potomjeste daleko vetsi a jak pises - navzdy…
@Pindrušenka Ahojky, delší dobu jsem tady nebyla… Doufám, že jsi v pořádku a že malého donosíš co nejdéle. Moc Ti to přeju
Já jsem v 30. týdnu. Vše OK. Malý má 1350g. Na obilňáku jsem si už domluvila na leden předporodní kurzy. Termín máme 5.3. Budeš rodit tam? Já asi ano. Jinak vcestnou placentu jsem měla cca do 4 měsíce. Pak se začala pomalu zvedat. Teď už to vypadá OK. Jak se jinak cítíš? Neboj, rozštěp zvládnete! Po tom všem cos prožila, věřím, že zvládnete i toto. Přeju Ti krásné Vánoce plné lásky, zdraví, pohody a do toho nového roku hlavně zdravíčko a miminko, které to zvládne a vy s ním ![]()
Holky, vám všem přeju Vánoce plné zdravíčka, spokojenosti, lásky a pohody a do nového roku ať se brzy všechny dočkáte zdárného těhotenství a zdravých miminek. Stojí to za to vydržet a nevzdat to
Budu vám všem moc držet palce ![]()
@Sshelbby Ahojky, musím, musím nabrat sílu, myslela jsem jak tyhle Vánoce budou krásné a úžasné a ono nic
. Však taky jo taky jsem hlavně tento prořvala, už jen proto, že tam ta čárečka byla a díky nervům je po všem. to mě deptá nejvíc a nemůžu se přesto nějak překousnout- nejsem nějaká citlivka nebo hysterka, ale prostě to… ani nejde vyjádřit.
27.12 jdeme na tu konzultaci s genetikem v 16.45 a pak na konzultaci na stimulaci- na 99,9% půjdeme do druhého IVF, když jsem si zjistila na internetu co to může být za vady ty mozaicistní tak jako vůbec, ale už tam jdeme tak to rušit nebudu. Hned nějak 15 ledna můžu začít stimulovat, ale musím začít u jiného dr., Tokareva má plně obsazeno. No z Turčanové nejsem nadšená to máš pravdu, já hlavně strašně nerada měním doktory a už mi aj „vadilo“, že mi první transfér dělal někdo jiný, ale asi hold to tam tak chodí a musím se s tím smířit. Budu se snažit věřit tomu, že to výjde, jen teď to nějak ještě nejde.
@Sshelbby jejda tak je krásné
to jsem ráda, že je vše v pořádku, jen tak dál
![]()
Ahoj holky, dnes 10dc folikul 16mm a sliznice skoro 8mm. Večer budu píchat ovitrelle a 27.12 hurá pro frostíka. Tak snad už se do třetice povede…
@potkys
Budu držet palečky a věřím, že do třetice to dopadne!!! Užij si svátky a uvidíš že se to povede. Koukám, že 27.12.2017 se snad v repromede koná sraz emimino ![]()
Děkuju. Tak snad už jooo. Oproti předchozím ketum mám navíc infuzi intralipidu a akupunkturu… A budu ve skvělé povánoční náladě…
@Sshelbby
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.