Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Sshelbby krásný a jak už jde vidět
. My dnes rozhodnutí, že mozaiky nic jen jsme se ujistily a od 10.1 si jdu pro stimulační protokol a začínáme od znovu IVF uff ![]()
Holky, všem moc děkuji. Trvalo to skoro 3 roky než jsme se dočkali. Věřím, ze se dočká každá žena, ale v ten správný čas!!! Přeji hodně sil a štěstí snažilkam…
Ahoj holky, zitra zacinam stimulovat gonalem, mam kratky protokol, minule pred sesti lety jsem mela dlouhy protokol a pichala jsem jen 150jednotek, ted mam pichat 275jednotek. Prijde mi to hodne
Minule jsem krasne reagovala, tak nechapu. Kolik jste pichali vy u kratkeho?
@kelynka
Já taky krátký protokol 275 jednotek a pak jsem ještě jednotky navyšovala
@Sshelbby aha tak u kratkeho asi ma byt vice jednotek, tak jsem zvedava jak budu reagovat. Kolik si mela vajicek?
@Potkyš hmm tak to je asi bezne, ze u toho kratkeho se dava tak vysoka davka… Uz at je streda at vim, jak dopadne utz ![]()
@kelynka Co jsem tak vyčetla, tak spousta holek si píchala 175 až 225 jednotek. Taky jsem byla v šoku, že mám tolik jednotek. Držím palce ať máš hodně folíků a samozřejmě všechny plný vajec… ![]()
@Potkyš dekuji moc
a kolikaty den vubec byva odber? Uz si to ani nepamatuji…
@Potkyš a ty jsi ted v jake fazi? Cekas miminko nebo te ceka ivf?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.