1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
463
17.6.18 13:42

Děkuji, už jsem zkusila napsat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
17.6.18 16:14

Já měla při prvním IVF tři zdravá embrya po PGD (z pěti) a dvakrát neúspěšný řízený KET (třetí bohužel neproběhl), ale nechala jsem si před ním udělat ERA i kompletní imunologii, měla Intralipid a píchala Fraxiparin.
Teď jsem po druhém IVF, kdy šly na genetiku dvě a obě prošly, byly tam ale nějaké větší komplikace po odběru, tak čekám s KET až do srpna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
17.6.18 21:08

@Ewangelle jak probiha Era test a co Ti tim testem nasly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
17.6.18 23:02

@adrusenkaaa ERA test vyšetřuje stav děložní sliznice a v podstatě pomáhá stanovit optimální dobu k přenesení embrya :lol:… Hodně štěstí a trpělivosti!!! :) :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
18.6.18 12:16

@adrusenkaaa Probíhá podobně jako stěr z čípku, akorát se „sáhne“ až do dělohy a odebere se kousek děložní sliznice v den, kdy by se jinak dělal transfer. Ten se pošle do specializovaného pracoviště, kde se vyšetří jestli je děložní sliznice ten den a čas receptivní a schopna příjmout přenášené embryo. Po první ERA se u mě zjistilo, že pátý den po nasazení Utrogestanu je sliznice ještě pre-receptivní a po druhém se upřesnilo, že se u mě musí dělat transfer až šestý den přibližně kolem desáté dopoledne.
Jak moc to teď díky tomu bude úspěšné se ukáže v srpnu, ale doufám, že ano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
18.6.18 18:38

Holky nemate nekdo zkusenost z Minimalni stimulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
19.6.18 18:17

@adrusenkaaa Nemá s ní zkušenost @Potkyš? Vím, že měla všechny KET v nativu, tak možná i tu? :nevim:

@Potkyš: Moc držím palce, ať bojovníček projde PGS :) Kdy by byl eventuálně KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
19.6.18 18:22

@Ewangelle Kočko s minimální stimulací zkušenost nemám. Spíš s maximální… :D Dnes jsem 1 DC takže případný ket by mohl být začátkem srpna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
23.6.18 09:18

My máme 6 zobrazených prdolku a čekáme na PGS a můžeme jít na to. Jak já se těším :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
23.6.18 13:27

@helposhel Tak to je úžasné!!! Ani se tomu řěšení nedivím :dance: :potlesk: :lol:
Hlavně ať je i nadále vše v pořádku a k vaší radosti!!! :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
27.6.18 14:29

Ahoj holky, zatím čekáme na výsledky vyšetření PGS. Jsem bez ms, 2 měsíc beru klimonorm ale po dobrání kdyby se měla dostavit ms pouze spinim. Zítra bych měla začít brát poslední platicko a další cyklus doufám stimulace a ket, všechny léky už mám u sebe, ale jak se řeší to když ms nepřijde?musím na vyvolavacku? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
27.6.18 17:06

@helposhel Ahoj, u mě se počítalo jako první den ms i špinění. Bez léků žádnou nemám, takže se bralo/ bere s povděkem cokoliv :)
Jinak jak Klimonorm snášíš? Já ho musela přestat brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
27.6.18 21:35

@Ewangelle no teď budu začínat 3plato a doufám že poslední. Poslední antikoncepci jsem měla před 6 lety, od té doby žádná ms. Celkem snáším, no přijde mi že mám celkem nalitá prsa a docela mě pobolivaji. Ale říkala
jsem si, je to jen přechodné, max 3mesice, tak to nějak vydržím..jinak nic asi neregistruji.
Ty jsi měla jaké problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
28.6.18 14:08

@helposhel Hrozně jsem otékala a způsoboval mi psychické problémy- úzkosti. Pak se mi zjistila ale hlavně trombofilní mutace a tak jsem ho už ani brát nesměla. Teď se to řeší jenom estrogeními náplastmi (a Fraxiparinem na ředění krve) a Utrogestanem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
28.6.18 17:53

@Ewangelle aha, tak to takové problémy nemám.. testy na trombofilni mutace mi dělali a na nic mě neupozornili takže předpokládám že je vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.