Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lipno až to bude tobě příjemné u mě to trvalo 10 dní než jsem si na ně lehla o žádném zákazu že bys na něm nemohla ležet nevím aspoň mi nikdo nic takového neříkal
@Slvz děkuji,jsem osmý den,jak dlouho budu mít břicho jak balón ![]()
@Lipno už by to mělo přecházet jak říkám u mě to opadlo 10 den
Tak mi dnes volali, že se ze 17 vajíček podařilo oplodnit 15. Ufff. Tak si mám rozmyslet, jestli je budeme chtít zamrazit všechny. Že teda se kvůli tomu o dost zvýší cena. No co, budeme jen o vodě a chlebu, že
![]()
@Ewangelle Moc držím pěsti, aby to tentokrát vyšlo
Po tom všem, čím sis prošla, to už prostě musí klapnout.
@Lipno Tak ať konzultace dopadne dobře a domluvíte se na dalším co nejlepším postupu.
@Slvz no v noci jsem moc nenaspala, nějak mi to nešlo, asi i to Horko a tak.. tak jsem dospavala přes den, jinak občas nějaké píchnutí v břichu a řekla bych že mám častěji čůrání.. co ty??
@Ewangelle taky přeji hodně štěstí a budu držet ![]()
@missy-m wau tak to je pěkné a přesně jak říkáš, myslím že při těch cenách už to je minimum co připlatíte ale lepší teď než pak znovu nedej bože všechno
@helposhel tak to mám podobně akorát já přes den nedospavam mám strach že bych v noci nespala vůbec u mě byl včerejšek krizovej motala se mi i hlava a tak jsem ležela celej den ale dnes už jsem musela uvařit něco na jídlo, tak snad už se nám uhnizďuji a budeš dělat test dřív nebo počkáš až za těch 14 dní? Já ještě nevím pořád o tom přemýšlím
@Slvz já bych ho nejraději udělala hned i když vím ze to nemá smysl.. ale jestli to vydržím tak dlouho to nevím teda.. ![]()
@missy-m díky moc,modlime se, první ivf na první pokus před 9ti lety a teď,ani jedno ![]()
@Slvz tak co, už ses rozmyslela kdy budeš testovat? Já teda ne, ale vůbec jak si nic necítím, jen občas prsa v noci když na ně lehnu, ale to mi přijde celkem celou dobu co beru hormony.. ![]()
@helposhel říkala jsem si že to zkusím asi v pondělí to bude 7. den tak uvidíme. Jinak prsa mám teda taky citlivá, já jsem je teda predtim citlivá neměla až od transferu to je trošku víc ale nevím jestli tomu přikládat nějaký význam ![]()
@Slvz právě taky nevím jestli tomu nějak věnovat pozornost, asi raději ani ne.. jestli ty v pondělí, tak já v úterý ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.