Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adrusenkaaa Ahoj, tak jak jsi dopadla? My máme osm embryí, co šlo na PGD. Výsledky za tři týdny ![]()
@Ewangelle krasny vysledek. Preji hodne stesti at jsou vsichni zdravi. My mame jedno embryo. Uvidime tak vse dopadne.
@adrusenkaaa Děkuji. Budu moc držet palce, ať je to ten pravý bojovníček
my minule měli jen dvě co šly do PGS, moc jsem nedoufala a prošly obě… jenom to teda nedopadlo jinde.
@Ewangelle strasne se bojim. Vsechno je to na osudu. Kdyby se neozyvali za 4 tydny budes si volat sama embryolozce?
@adrusenkaaa Já se minule také velmi bála
Ano, mám na začátek prosince nastavenou upomínku a pokud se sami do té doby neozvou, zavolám si. Co ty?
@Ewangelle Taky si budu volat. Minule se ozvali za 4 tydny nebo si volla sama?Repromeda vzorky nikam neposila a dela si to sami?
Vždycky volali, myslím, že za tři týdny, jak teď i říkali. Jak se jinak máš? Mně se odhadem do 4dnů rozjede ms a tohle postimulační trápení s ní skončí (neustálé zvracení nebo pocit, oteklost, velké břicho) už teď začalo břicho splaskávat ale objevila se šílená emoční labilita- brečím celý den ![]()
@Ewangelle Mam se fajn. Uz spinim takze vysadim utrogestan 2 dny drive, nebudu uz telo trapit. Obcas mam depky, ale pak to prejde. Ale pribrala jsem silene do bricha. Modlim se at je embryo zdrave. Dneska poslali dalsi uhrady za mrazeni 6 500kc. To je opravdu masakr zaplatili jsme pres 100 tisic
mam dojem, ze jsou drazi. Az prijdou mesicky bude dobre. Vydrz par dni ![]()
@adrusenkaaa To je síla… nás tenhle cyklus taky vyšel draze (ne jak ty, ale oproti jiným). Včera e-mail s doplatkem 28.500,– ![]()
@adrusenkaaa to je silena castka
a hrozna bezmoc, aby to ten jeden bojovnicek zvladl
. Tak strasne mooooc bych ti to prala
![]()
@Ewangelle i tobe drzim moc pesti
. Ten doplatek mas za mrazeni nebo za co?
@kelynka Hlavně za PICSI- zkoušeli jich oplodnit celkem 23, takže jenom tohle je za dvacet víc, potom ještě osm ta polarizační mikroskopie…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
@Ewangelle No teda
koukám jako blázen vůbec nevím co ty zkratky znamenají takže budu googlit ale moc děkuju konečně nějaká rada…