Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kelynka no objednali me na 17.10 na ultrazvuk a pokud se neprokaze srdce tak ze mam 2varijanty budrevixi nebo vysazeni gynoprodylu..beru 1-1-1
@Adelastra no ona ze je to 90% ze se srdce neukaze ale ze i zazraky se deji! Ale mam jit 17.10 na ultrazvik a psk v pstek ns revixi nebo vysadit prasky…
Pritel me rek at zavolam a reknu ze dojdu az 23.10.kdy jsem mela dojit…ja dosla driv jelikoz me bolelo bricho na menstruaci a krvscela jsem patek trosku 3kapky a v nedelu a v pondeli trosku…a ona ze je to mesic od vlozeni a jeste nejskou novou si pozvala a ze jr to male do5tydne a ze by mela byt videt srdecni akce! ja zavolam a ze se objednam na toho 23.10.jeste mu dam cas…vzdyt me bylo vlozeno 23.9.ve 13:30h tak…
![]()
@Racochejlek87 Určitě, nedej se!!
moc drzim pesti aby se srdicko ukazalo a ze jdes na kontrolu az 23. Delas dobre ![]()
@Racochejlek87 dekuju
ale rozhodujici bude az krev v patek. A ty si mela vlastne kolik to hcg, ze te posila na revizi?
@Beeruskka81 me nebrali krev😢jen ze mam jit ve ctvrtek na kontrolu a pokud zadna zmena tak revize…nevim proc me nevzali krev😢
@Beeruskka81 ano ale oni se nezminili nic o hcg kolil mam:-(
@Racochejlek87 zajdi si na krev jako samoplatce jeste dnes. A mas to vyresene
@Beeruskka81 ja jdu v patek fo heliosu psala jsem prinari zda by se na me nekoukl!! A on ze m. dojit bez objednani…ze me rekne co a jak a ze by s revizi jeste pockal…tyden ja nejsu z brna a cesta do brna nekam.me trva 2hodky zkusim pockat na patek…
Ahoj holky, možná si mě některé budou pamatovat. Před 3 lety jsem podstoupila své 1.ivf v repromede. Po 4 odebránych folikulech jsme měli 2 vajíčka a z těch máme 2,5 leteho chlapečka doma… No čas letí a já jsem dneska 4.den stimulace na další Ivf… Opět v repromede…
A teď muj dotaz… Vy které už to máte za sebou… Jak probihala punkce a stav po ní… Hyperstimulak…? Při dnešní kontrole mi dr řekla že vajíček vypadá skoro 10 v každém. Vyvalila jsem na ni oči. No na druhou stranu mě přepadl strašný strach, panika, ze stavu po punkci… Asi si to tím že máme syna víc připouštím a je opravdu mizerne. Nejdřív byl strach z narkozy, to postupně nějak odeznelo ale teď mám fakt šílený stav… Přemýšlím i nad tím že to zruším… Odpiskam.. Nepůjdu… A do toho na mě vyskočil článek ze seznamu k smrti holčiny po odběru vajíček…
![]()
Díky za každou zkušenost a podporu. A držím palce všem kteří mají cestu za miminkem složitější než ti ostatní… ![]()
@TerezaRyš ahojky, ja teda mela celkem 15 vajicek ale punkce probehla v pohode, po probuzeni mi bylo super jako by mi ani nic nedelali, pak me tak 4 dny pobolivalo trochu v podbrisku ale pak uz byl klid
zadny hyperstimulak a nic podobneho, hodne jsem pila a jedla mlecne vyrobky pry jako prevence
…
@Adelastra no já jsem u toho prvního neměla vůbec nic. Ani bolesti nic. Ale teď už při tom stimulovani cítím že mě ty vaječníky bolí. Tak jsem chytla nějakou nervozitu, paniku a vůbec nevím jak s tím pracovat…
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.