1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.1.12 21:39

Tak to je mas male ja jsem nyni nekde jinde a mam 12 dc 17 i 1á a to jsem v repromede mela podobne jako ty ,ale nyni jsem mela od 4 DC centrotide a to pusobi na rovnomerny rust mas to taky nebo ne . Od ktereho dne ti to dali ?

• Citovat
  • Upravit
12651
30.1.12 22:06

já mám taky cetrotide, od 6dc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
30.1.12 22:10

A kdy jdeš na OPU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
30.1.12 22:22
jessikka píše:
Ahoj holky. Potřebovala bzch poradit. Jak vám rostly folikuly? Já jsem dnes 12DC, stimuluju od 2DC, mám postupně navýšenou dávku z 112 IU na 225 IU a dneska jsem měla vlevo 2×14mm, asi 3×11mm, pak několik (cca 6) menších - asi 8mm. Na druhé straně 1×15mm, 1×14mm a pak podobně jako na druhé straně. Ve středu jdu ještě na jeden UTZ (už 4.), na pátek bude asi plánované OPU. Nejsou folíky malé? A není jich málo? Jak to bylo u vás?

Ahojky Jesikko,přeju ať máš hodně kvalitních vajůchů k oplodnění :D Pokud si vzpomínám já, měla jsem u těch předešlých pokusů 12 a 11, ale poprvé zůstalo na transfer jen jedno a podruhé zůstaly 2 embryjka, žádné nešlo na led. Takže klidně můžeš mít i méně vajíček ale kvalitních než více a nekvalitních!!!Tak se drž, teď to bude nejnáročnější!!!!!Přeju ti štěstíčko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
30.1.12 22:31

To fakt nezní moc pozitivně :( Já jich budu mít ještě míň kvůli PGD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
30.1.12 22:35
jessikka píše:
To fakt nezní moc pozitivně :( Já jich budu mít ještě míň kvůli PGD.

No to vůbec ne, to jsem myslela pozitivně! Říkej si, dobře to dopadne a uvidíš za pár dní to tam bude :srdce: Držím pěsti! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
1.2.12 12:52

Tak hurááá!!!! Na dnešní kontrole jeden folik dokonce 25mm, asi 3×24mm, nad dvacet mm má asi celkem deset folíků, dalších deset nad 18mm. Tak narostli moji broučci :-) V pátek jdu na OPU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
1.2.12 12:53

Co si mám vzít s sebou? Zapomněla jsem se zeptat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
1.2.12 13:30

Gratuluji k folíkům. Ty veliké ti možná nevydrží ale těch menších tam máš hodně.
Vem si s sebou přezuvky a noční košili a jestli chceš župan a pití.
Po OPU dostaneš malé pití a bagetu.
Držím palečky. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
1.2.12 15:06
jessikka píše:
Tak hurááá!!!! Na dnešní kontrole jeden folik dokonce 25mm, asi 3×24mm, nad dvacet mm má asi celkem deset folíků, dalších deset nad 18mm. Tak narostli moji broučci :-) V pátek jdu na OPU.

Jessikka super, to je teda úroda :lol: Přeju hodně štěstí, ať to dobře dopadne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
3.2.12 13:50

Jesika: tak co odběr, šlo to? Kolik máte vajíček? A dáváte ICSI?

Marti: Jak jsi na tom? Stimulace zdárně pokračuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
3.2.12 14:49
Mia77 píše:
Jesika: tak co odběr, šlo to? Kolik máte vajíček? A dáváte ICSI?Marti: Jak jsi na tom? Stimulace zdárně pokračuje?
Ano, máme ICSI a pak PGD. Odebrali jech 11, zítra budu volat, jak to s nima vypadá. Snad to půjde dobře. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
3.2.12 18:30

Jesika: tak držím :palec: a dej zítra vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
4.2.12 09:59

Mia ahojky, no já ještě nezačala, až 10.2. začínám píchat Decapepyl, čekám na MS a přidám k tomu Gonal…Už bych to chtěla mít za sebou! Jsem z toho čekání nervózní!Ale to je asi normální :,( :,( A co ty, jak se cítíš? Jsi doma nebo pracuješ?

Jesikka, to je krásný počet! Teď zbývá už jen čekat a držet pěstičky:-)) :kytka:

Přeji všem klidný a pohodový víkend :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
4.2.12 10:28

Děvčata, stále vás sleduji a moc vám všem držím palečky. Mám pocit že únor bude plodný měsíc tak do toho. :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.