Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90 píše:
@kratjana Ahoj![]()
Chodím taky do Repromedy, můžu se zeptat - ty ted máš podstoupit KET v nativu?
Ahoj ano ano. Ale jak jsi určite četla, ted jsem přijela od dr a folikul je moc malý ;( ket jsem podstoupila dvakrát. V listopadu- negativní, prosinec pozitivni ale bylo to biochemický. Hned ti odešlo. Užv prosinci mi dr hledala ddobrý folikuly na ovulaci. V lednu ovulace nebyla a ted to vypadá ze taky nebude. Takže by nebyl ani ket.
@kratjana Právě četla i to, že máš cca stejně dlouhej cyklus jako já. Mívám zhruba 32 dní. A kolikátý DC jsi dneska?
My jsme loni postoupili 1. IVF s ET, ale embryo to po 3 týdnech vzdalo. Ted jedem druhé IVF. V pátek jsem byla na OPU a právě příští měsíc mě čeká KET taky v nativu. Dr. mi říkala, že když jsem tam byla v prosinci 11 DC tak měl folikul 15mm, takže bysme pár dní počkali a pak zavedli embryo. Takže to chápu dobře tak, že čekají na ovulaci a v době ovulace zavádějí embryo?? ![]()
Embryo ti zavedou ten den od ovulace podle toho jak je stary. Napr. Mas 5denni embryo a dnes ovulace_zavedou ti jo pet dnu od ovulace.
Nam to embryo taky vzdalo v prosinci :'( jinak dnes uz jsem 15.den. koukala jsem ze jsem to dostala naposled po 35 dnech
@kratjana Já právě mívám ovulaci 18-19 DC. A embryo bude 5-ti denní, podstupujeme PGS. Tak aspon víc zhruba kdy mi ho zavedou ![]()
@Kikuška90 píše:
@kratjana Já právě mívám ovulaci 18-19 DC. A embryo bude 5-ti denní, podstupujeme PGS. Tak aspon víc zhruba kdy mi ho zavedou
Oni ti daji na vyolani ovulace ovitrelle. Jde o to aby vedeli kdy presne bude ta ovulka a pak ti to zavedou.
Kolikaty jsi den?
@kratjana V pátek jsem byla na OPU. Od soboty mám Utrouš na 10 dní, pak bych to měla dostat a 10.-12. den se mám objednat na UTZ.
@kratjana jéŕ zlato, to je mi líto, že folík nevyrostl! tak a v pátek jdeš kdy? ja jdu taky v pátek v 11:45!jinak já mám taky dlohé cykly, tak tam bude asi pěkné houbelec! jsem zvědavá, je mi tě líto! taky bych byla z toho na pikaču
@Kikuška90 pgs jsem měla za týden hotové! tak jsme na tom podobně, taky jsem po druhém ivf! a kolik odbrali folikulů? taky jsem měla utroš na 10 dní ![]()
@rossie0911
Já od ode dneška začala s utrogestanem..
to zase budou probdělé noci ![]()
jinak na pátek držím palce.. ![]()
@oskárek59 píše:
@Kikuška90
Taky se chystám na KET v nativu
@Kikuška90 píše:![]()
A kdy?? Já mám za sebou jen jeden ET, tak vůbec nevím jak KET probíhá.
mám zasebou jen jeden Et, takže je pro mě ket taky novinka ![]()
@rossie0911 Folikulů bylo 30 z toho 16 kvalitních vajíček + 5 méně kvalitníh
Nechali jsme oplodnit 12 vajíček, oplodnilo se všech 12 a ted čekáme kolik jich vydrží do zmrazení… a pak budeme čekat na PGS. Já jsem za ten Utrouš ráda, snad mi zkrátí cyklus a nebudu tak dlouho čekat ![]()
@oskárek59 no já ten utrogestan nesnáším, jsem po něm jak dýně! jinak teda všecky v pátek budeme v Repromedě, co? frajerky ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.