Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@rossie0911
já taky nevím jestli se mnou tentokrát půjde.. ![]()
ale taky se nebojím a dám to sama pokud nebude chtít ![]()
@oskárek59 jsme pořadné ženské, no ne?
takže ty jsi byla jen jednou na utz a už zrovna jdeš na ket?
@rossie0911
Jo jo sliznice byla i folikul…injekci jsem dostala(300kč) ![]()
minulý KET probíhal stejně..
jasné ženská přece vydrží víc než kůň ![]()
@oskárek59 takže musí byt nějak vysoka sliznice a nejak velky folikul? no jasně, vydřzíme a pro ten dar všecko
@rossie0911
sliznici jsem měla 8,5mm tripleline a folík mezi 15,5-16mm
a folík ještě určitě trochu poporostl a včera byla ovulace
@oskárek59 wooow, ja jsem teda zvědava, me nikdo neřekl nikdy jakou mám sliznici, ani jaky folík! tak jsem plná očekávaní! jinak vajíček nebylo tolik jak u vás, tak nečekám žádnou hitparádu ![]()
@rossie0911
neboj on se nějaký folík určitě najde..
já se taky vždycky obávala i když mám ovulku pravidelnou a sama ji na sobě poznám..
ke štěstí ti bude stačit pouze 1.folikul ![]()
@oskárek59 tak na toho folikulka už teď myslím❤️jinak já ovulku poznám podle výtoku ale ne pokaždé!
uvidíme! dneska jsem z práce ok, tak jdu ležkat, ale po ket si taky vezmu nějaký ten den volníčka
Kdyz je vytok tak ne vzdy znaci ovulaci. To jsem zjistila minuly mesic :'(
@kratjana
Jani četla jsem na jedné diskuzi, že holčina měla cykly po 35-ti dnech a ovulaci až kolem 20.DC že vždy když měla jít na UTZ před KET tak kolem 15.dne měla folík jen kolem 13mm, hned jsem si vzpomněla na tebe..
No a pak když šla za 3.-4 dny folík už dorostl na nějakých 16-17mm a KET byl a psala dokonce že úspěšný. Tak neztrácej optimismus ![]()
@oskárek59 tak si myslím, že taktoějak to musí fungovat! neztrácet hlavu, nevzdávat se ![]()
@rossie0911
já se snažím být optimistka pořád..
i když pokaždé to taky nejde ![]()
ale co se miminka týká to musíme být optimistky všechnýýýý ![]()
@oskárek59 píše:
@kratjana
Jani četla jsem na jedné diskuzi, že holčina měla cykly po 35-ti dnech a ovulaci až kolem 20.DC že vždy když měla jít na UTZ před KET tak kolem 15.dne měla folík jen kolem 13mm, hned jsem si vzpomněla na tebe..
No a pak když šla za 3.-4 dny folík už dorostl na nějakých 16-17mm a KET byl a psala dokonce že úspěšný. Tak neztrácej optimismus
Oskarecku, jsi strasne hodna.
ale vem si ze mini alne od patku do dnes vubec nepovyrostl. Jak je to mozny za 4 dny a nic.
@kratjana
ja vim že potvora nevyrostl..ale ještě nehaž flintu do žita ![]()
počkej do pátku a buď optimistka aspoň trošku ![]()
i když vím že tě to štve a je to náročné na psychiku…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.