Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90 píše:
Radování je ještě dost času, mám strach
Ja te chapu. Taky jsrm tomu neverila. Pak to dopadlo jak to dopadlo. Cim jsi testovala? Jakou znackou?
Holky co si myslíte o medotě PISCI a ICSI, někde jsem četla, že děti po tehle metode maji komplikace s zdravím, doufám, že tomu tak neni.
@kratjana Jůůů tyhle očička moc dobře znám
Koukám že u vás vedou taky tenisáky
![]()
@adrusenkaaa To je blbost s těma metodama si myslím ![]()
Ja si taky myslim ze je to kravina s tema metodama.
Tenisaky jsme jimdaly nedavno a ostatni hracky sly stranou ![]()
@Kikuška90 Holka, ty budeš normálně těhotná
Tak hlavně, ať je všechno v pořádku.
@Kikuška90 Já testovat nechciiiiii, já se totiž bojíííííím. Ale asi v sobotu nebo v neděli. V pondělí se to už potom stejně na krvi rozsekne, jak to dopadlo.
@missy-m Téééda ty máš nervy
Já už bych dáááávno testila
Minule jsem začala 7 DPO
Držím moc palce aby krev byla pozitivní v pondělí a těším se na víkendový test
![]()
@Kikuška90 ty jsi jasna!!!" Moc gratuluji!!! Beretenejake viraminy?
@kratjana píše:
@Kikuška90 ty jsi jasna!!!" Moc gratuluji!!! Beretenejake viraminy?
Beru Femibion, od včera
… Jinak manžel nebere už přes rok vůůůbec nic. Přitom se mu to spermio za ten rok hodně zlepšilo. Jediné čím by to mohlo být je to, že jsme se přestěhovali z bytu do domku a má mnohem víc pohybu a bydlíme přeci jen v lepším ovzduší.
![]()
Ahojte holky, tak to mám za sebou. Máme 7 kvalitních vajíček. Jsem trošku smutná, ale udělala jsem chybu, poslední den co jsem si píchala ovitrelle, jsem si píchla jednu injeknci, ale měla jsem aplikovat dvě, špatně jsem poslechla doktora, takže můžu být ráda, že to vůbec takhle dopadlo. Jsem fakt deb*l, že jsem to nepochopila, ale to už je jedno. Doufám, že se vše oplodni.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.