Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky právě na odebrali krev na imunologii. Malickove super! Mám z ni dobrý pocit! Výsledky do 14.dnů.
@kratjana je to mam radost, ze jsi se už dočkala. To uteče, držím palce ať výsledky dopadnou dobře. ![]()
Nazdarek
tak jedeme z hlavního města zpět na jižní Moravu do Znojma
Dr. Malickove byla velice milá a za celé IVF z ní mám ten nejlepší pocit jako že z ní jsem necítila že by pro ní byly důležité peníze. Kdežtoz repromedy kjsem takový pocit nikdy neměla :/ udělá mi několik vyšetření. Znovu štítnou. Leindla-nevim jak se to píše. AHM, ani nevím co to je. Výsledky nám pošle mailem i doktorce. Snad se má gyndarka nebude cítit dotčena že jsem nesla na imunologii do repromedy ;( NY mě zajímalo NAA kolik vyjde to vyšetření. Za měsíc si necham vyjet má VZP výpis co mi vše proplácení. Jsem fakt zvědavá!!! Slyšela jsem že si dr účtují i to když jim zavolas ![]()
@kratjana Pokud myslíš AMH místo AHM tak to je číslo, takový koeficient, jak velkou máš ještě zásobu vajíček. Já jsem to podstupovala v Repromedě. Ale vzhledem k tomu, že jsi měla vajíček hodně, tak je to takové zbytečné
Jinak držím palce na výsledky ![]()
@kratjana tak to je paráda, že z ní máš tak skvělý pocit! a od manžela nebrali sperma ani krev? a měla si teda doporučení od gyndařky, jo? tak jsem zvědavá, zda ti na něco dojdou! hned jak budou výsledky tak napiš, a jak dlouho to cele probihalo? NEJRADŠI BYCH TI ZAVOLALA, abys mi to všeckooo řekla
![]()
@rossie0911 zavolat mi klidně můžeš ale až zzítra ve tři. Do té doby jsem v práci. Sperma nebrali. Berou jen krev. Chlapovi taky. Podle toho se testi.
Ahoj te holky, dneska jsem byla u fyzioterapeuty co cvičí Mojžíšovou metodu cvičení. Od blokovala mi pánev a kostrc, mela jsem to ve špatném stavu prý jako po nehodě. Krupalo mi to Teda pěkně AZ i ona z toho mela radost. a řekla mi ze se mam jít snažit o mini. Dela se to vždycky po měsících. Takže tam tedka budu chodit každý měsíc a uvidíme co dále. Zítra jdu na gyndu na kontrolu, po ivf. a se mi udělala cysta, tak doufám že odešla. Nejspíš kvůli ni jsem neměla minuly měsíc ovulaci. doufám ze už ovulaci budu Mít.
@kratjana téda, jaká si kočka
jinak to je borec, ted jsem nedavno viděla pana. Poppera ![]()
Tak devcata zitra to je 14 dni co me sly embrijka na vysetreni tak by me mely volat ale jelikoz je svatek tak asi az v utery, snad to budu vedet nez odjedu k mori
jsem uz jak na trni ![]()
@marenkaF píše:
Tak devcata zitra to je 14 dni co me sly embrijka na vysetreni tak by me mely volat ale jelikoz je svatek tak asi az v utery, snad to budu vedet nez odjedu k morijsem uz jak na trni
Tak jak jste dopadli?
@marenkaF píše:
Tak devcata zitra to je 14 dni co me sly embrijka na vysetreni tak by me mely volat ale jelikoz je svatek tak asi az v utery, snad to budu vedet nez odjedu k morijsem uz jak na trni
Tak jak jste dopadli?
@kratjana zatim jeste nevolaly
kdyz nezavolaji do patku tak to zkusim abych to vedela nez odjedu na dovolenou
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.