1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
7.1.16 10:00
@Kikuška90 píše:
@Lilly15 Když Tě tak čtu, tak je mi docela líto, že jsem si nezjistila, že MACS existuje :( Máme problém jen s SPG a kdybych věděla, že něco takového je, tak do toho jdu :zed:

Ja to taky nevedela. Neni to novinka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
7.1.16 10:03
@kratjana píše:
Ja to taky nevedela. Neni to novinka?

Ale @Lilly15 byla na 2. IVF až po mě tuším :nevim:

Edit - teda jenom chvilku po mě myslím. Jestli to zavedli zrovna v tom mezidobí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.1.16 10:17

@Kikuška90 My byli květen/červen (1. cyklus) a hned na to 2. cyklus červen/červenec. Od května už MACS nabízeli.
KIKUŠKO, nic si z toho nedělej, člověk se učí každým dnem. S nadsázkou:dnes jsem zjistila, že dělat si čaj do džbánu VÄNLIG z IKEA není vůbec dobrý nápad, že po nalití vřelé vody džbán protě praskne, voda se rozlije úúúplně všude po lince, nateče do šuplíků, mezi nádobí a to, že si před zalitím dávám hooodně cukru je jasné, že to všude krásně lepkalo no a uklízet to, fakt sranda a nervy a hooodně sprostých slov :mrgreen: Ono na tom asi něco bude, když je tam psáno do 50°C 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
7.1.16 10:22

@Lilly15 Aha, my byli v únoru už :(… Mnooo to je zvláštní s tím džbánem, my máme doma dva - jeden taky z IKEY (ale netuším jak se jmenuje) a jeden z TESCA - ten jsem kupovala ten o Vánocích za 39,– :dance: :mrgreen: A právě jsem do nich taky dělala čaj a měla jsem strach - ale ustáli to oba :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
7.1.16 10:47

@Lilly15 No krásné prostředí. Museli jste se tam mít jako v pohádce. :) To ti věřím, že jsi musela mít stres. Jen přeci tady všechny budeme mít vysněná miminka a tím pádem budeme mít větší strach. Z celého srdíčka ti přeji aby to všechno dobře dopadne. :srdce: A jak jsem si všimla tak už máš jméno pro malou, Viktorie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
7.1.16 10:53

@Katjus Ahojky, jestli ti pomu dopočit tak zajisté PK, myslím si, že v repromedě to je samozřejmé. PISCI+ISCI budeš mít jistotu, že se ti vajíčka oplodní. A jestli jsi vzp, tak si udelej PGS. Přeji stesti at to vyjde. :hug:S macs to nevim co to je, my jsme měli prvni ivf v dubnu minulého roku a nikdo nam o tom nic neřikal.

Příspěvek upraven 07.01.16 v 11:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
7.1.16 11:13

@missy-m Moc ti to bríško sluší. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
7.1.16 11:18

@Lilly15 No teda, tak ted opravdu nevim. Myslela jsem si ze dame jen to zakladni, max. PCSI. Ale jinak dekuji za informace, aspon budu radsi jeste premyslet co vsecho udelat. Ale každopádně gratujuji k mimiskovi :srdce:. Chtela jsem se ještě zeptat kolik stoji zamrazeni a kolik let mohou být zamrazena?? Neovlivňuje to jejich kvalitu? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
7.1.16 11:26

Holky můžete mi prosim vysvětlit co je to tam metoda macs? Nic jsem o ni neslyšela ani nám to nikdo nenavrhoval. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
7.1.16 12:40

http://www.sanatoriumhelios.cz/macs
Vím, je to z Heliosu, ale mají tam MACS výborně popsané :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
7.1.16 12:48

Holky hurááá konečně jsem sehnala kočárek přesně podle mých představ :dance: :dance:
jsem moc ráda, že odpadla další starost teď už jen všechny oblečky oprat pak vyžehlit a větší část za mnou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
7.1.16 12:49
@oskárek59 píše:
Holky hurááá konečně jsem sehnala kočárek přesně podle mých představ :dance: :dance:
jsem moc ráda, že odpadla další starost teď už jen všechny oblečky oprat pak vyžehlit a větší část za mnou..

Super :dance: :dance: :pankac: Ukaž :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
7.1.16 12:53

@Kikuška90
mám ho uschovaný od včerejška u našich..přece jen se držím těch pověr :oops:
ale jinak je to tenhle http://www.detske-kocarky.cz/…4-darky.html?…
jen ho teda nemám s internetu to jsem si nějak netroufla ale z kamenného obchodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.16 12:58

@oskárek59 juj tak ten je kráááásnýýý. Já už taky trošku pokukuju na kočárky pro ty naše dvojčata a zjišťuju, že jsou vesměs bez autosedaček - za normální cenu. A když je k tomu i autosedačka - je to trojkombinace, tak vyjde skoro na 20.000,– hmmm mazec mazec mazec :-(:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
7.1.16 13:04

@oskárek59 Vypadá moc pěkně :palec:

@pajinkapajinka Jou jou pro dvojčata jsou drahý, jak kdybys kupovala dva normální mno. Já bych pro dvojčata brala Easy Walker - ten se mi jedinej líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.