Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Peťka26 jojo taky jsme rikali. Hlavne zdravoucky miminko. No ale byla jsem u sve doktorky s vysledkama ze screeningu a rikala jsem ji, ze jsem z Vlasina a toho vysetreni byla tak vystresla, ze jsem se ani nezeptala co mimi budou. Rikala mi ze on se proste soustredi aby mu neco neuniklo a tak pusobi tak jak pusobi. No a pry kdyz si zavolam do Repromedy tak mi to reknou. Tak jsem hned jak jsem prijela domu, tak jsem volala. Slecna na recepci moc ochotna nebyla. Pry to nesdeluji nikdy. Kdyz jsem ji rekla ze mi doktorka rekla ze mi to bez problemu reknou dala mi cislo na laborator. Tam uz mila pani jen chtela vedet datum transferu rodne cislo. A asi za deset minut volala jina pani ze budu mi dve dcery
. No a jmena?? Vypada to na Saru a Stelu
pritel vybiral ![]()
@Kikuška90 no co na to rict ;( je mi to lito. Priste to musi vyjit. Preci nebudes syejny pripad jako ja ;(
@Kikuška90 moc ne to mrzi! urcite ti neni do smichu.ale ty jsi silna zena, vsechno zvladnes! preji ti hodne energie a stesti pro priste. posilam VELKE OBJETI. ![]()
@pajinkapajinka Sve dcery.uzasne.mam z toho slzy v ocich.Moc gratuluji. ![]()
@adrusenkaaa DĚKUJUUUUU.. jsme taky moc šťastni. Akorát jak jsem psala mě furt straší že jsou s jednou placentou a v jednom plodovém obalu a jsem ve 14 tém týdnu takže pořád vlastně na začátku, ikdyž už vlastně ll. trimestr. Jsem doporučena k nějaké paní doktorce Gerychové.. ta je prý dobrá na dvojčata. Dělá na Obilňáku, tak uvidíme. Četla jsem na ni moc skvělé recenze, tak se o nás určo dobře postará.. o všechny tři
![]()
Holky vcera jsme si udelala radost. Koupila jsem si kyticky. Aspon z neceho mam radost, ze se muzu o neco starat.
koupila jsem si bonsaje a palmu, pridam Vam fotky. ![]()
@adrusenkaaa juj hezkýýýýý.. já mám taky ráda kytičky a i je mám, ale vždycky jenom na chvíli
.. nějak se jim u mě nedaří ![]()
U me se dari taky jen nenarocnym rostlinam. I bazalka mi chcipne do drujeho dne ![]()
Normalne uz mam zase zpozdeni dva dny. Pocitala jsem s mym klasickym cyklem a mrcha nikde:( ale co uz. Porad beru antibiotika. Tak nevadí.
@pajinkapajinka mam nekakou dracenou a tu mame tak 4 roky. Jinak co jsem mela orchideje asi tak 4,vzdycky mi umreli.Tak doufam, ze tyto vydrzi. ![]()
@kratjana netlac na pilu. vsechno ma svuj duvod. beres atb, tak asi proto.Do ketu budes fit. ![]()
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 moc ne to mrzi! urcite ti neni do smichu.ale ty jsi silna zena, vsechno zvladnes! preji ti hodne energie a stesti pro priste. posilam VELKE OBJETI.
Všechny jsme tu silné, jinak by jsme se na nějaké IVF vykašlali
… Jednou to snad vyjde ![]()
@kratjana píše:
@Kikuška90 kiku ja te taky obdivuji!!!
Heh
Není co obdivovat, všechny přeci doufáme
… Důležité je - nikdy to nevzdát ![]()
Jsem zvědavá na koho tam dneska narazím, protože je mi ho upřímně líto
Už mám nachystaných pár otázeček
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.