Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mišuta29 já taky čekám od 9. Chci ket
měla jsem pozdě ovulku. 4.5.takbcekam že menses prijdw kdoví kdy
@kratjana mě nakonec prisla vcera odpoledne takze dnes zacinam stimulovat! Tak at i tobe brzy prijde a muzes mit ket
@kratjana píše:
@Mišuta29 já taky čekám od 9. Chci ketměla jsem pozdě ovulku. 4.5.takbcekam že menses prijdw kdoví kdy
Téééda pořád nic?? Čekala bych, že kolem 18.5. dorazí… to je mrcha
![]()
@Kikuška90 já jsem si taky říkala těch 14dnů od pozitivního testu. Tak uvidím ale necítím se na to. A bojím se aby vyvolavacka nebyla moc umělá.
Dneani Tercin test. Nejdou ji sem hodit fotky. A chce vědět co si o tom myslíte. Je 8.den po et.
@TerezaRyš snad jsem ti trochu pomohla
@kratjana dekujuuuuuu!!!
![]()
Jinak -myslím si že ta čárka jde moc pomalu, čekala jsem už pořádnou čáru a je tam furt jen duch
![]()
@TerezaRyš Kromě toho prvního mi ty čtyři připadají stejné
Ten poslední je ještě mokrý, oni ty testy po zaschnutí vyblednou… ještě vydrž, máš čas na pořádný //.
@kratjana Tak teoreticky nikam nespěcháš, ne?… Tak můžeš počkat až se MS dostaví, já bych na vyvolávačku asi taky nešla ![]()
@Kikuška90 ty hele kooykam do kalendáře a dnes je už 20… Či si myslíš o ty vyvolavacce?
@kratjana píše:
@Kikuška90 ty hele kooykam do kalendáře a dnes je už 20… Či si myslíš o ty vyvolavacce?
Jsou to jen hormony (nebo jen jeden hormon?)… Jak chceš, kdybych neměla důvod spěchat, tak bych ještě klidně týden, dva počkala… Na druhou stranu budeš mít stejně stimulovaný KET - takže budeš nacpaná hormonama, takže ono už je to asi jedno ![]()
@kratjana zkus kapičky jerab ptaci, doporučila mi ne bylinkarka a asi za dva dny jsem to dostala ![]()
Jde o yo abych to vše stihla do prázdnin. 9.7.mi začíná dovolena a nerada bych abych měla třeba do té doby nemocenskou a hned na to dovca. To by mě v práci asi sezraly holky.
@kratjana Tak to máš čas ještě, ne? Se stimulací je to rychlovka, to budeš mít KET tak 18 DC ![]()
@kratjana píše:
@Kikuška90 já jsem si taky říkala těch 14dnů od pozitivního testu. Tak uvidím ale necítím se na to. A bojím se aby vyvolavacka nebyla moc umělá.
Ahoj, asi bych si zavolala do CARu. Oni ti asi nejlíp řeknou, jestli počkat nebo vyvolat.. My můžeme radit, ale přeci jen tomu nerozumíme ![]()
Příspěvek upraven 20.05.16 v 10:33
@TerezaRyš píše:
@kratjana dekujuuuuuu!!!![]()
Jinak -myslím si že ta čárka jde moc pomalu, čekala jsem už pořádnou čáru a je tam furt jen duch![]()
No, něco tam je a to je to hlavní ![]()
Síla čárky není důležitá, hlavně že je. Ale chápu tě, já jsem plasila stejně a když jsem měla jeden den čárku silnější a druhý den slabší, tak jsem měla nervy.. Ale hrozně záleží, kolik je v tom daném testu barviva.
Vydrž a jeden den netestuj a pak uvidíš ![]()
Ale podle mě se můžeš potichounku radovat ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.