Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Asi moc vzrusujes.
Jeste jestli mate dlouhe predehry. Hold nedelejte predehry nebo spolu spete casteji. ![]()
Hodne ho vzrusujes. Ja kdybych mel v 35 v posteli dvacitku, tak jsem taky mnohem vic nastartovanej nez s 33. Bud si to za nejaky cas sedne anebo to proste neumi a bude to 2 min porad ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi 20 let a mému příteli je 35, vždy když si užíváme milování, má to jen krátké trvání, jsme spolu 2 měsíce ( ano, vím že je to krátká doba )
Ale k věci, předehra super, ale když jde na věc, vydrží sotva 2 minuty, vůbec nevím čím to je.. prosím poraďte, jsem zoufalá
To má řešit tvůj chlap on má problém.
Byla tu diskuze „Přítel má malou výdrž“ nebo tak nějak, zkus si ji pročíst.
Ze dvou minut zoufala? Mozna je chyba u nerealistickych ocekavani…
Tak oba jste preci na to meli casu stejne, ne? ![]()
Ne, vim, ze to je blbej joke a todleto nefunguje. Proste bud ho moc rajcujes anebo mu chybi trenink. S obem se da neco delat. Mrkni do te diskuze, Pritel nema vydrz nebo tak nejak se jmenovala, tam padlo dost rad…
Asi jsi kost takze je hotovej hned. Dvacitky jso upreci jen nejlepsi co je. Pokdu spolo spite jednou za tejden tak to je jasne to je strasne malo
@K K píše:
Ze dvou minut zoufala? Mozna je chyba u nerealistickych ocekavani…https://cs.wikipedia.org/…3%ADho_styku
To snad není nereálné
Udělat se po krátké době, při prvním čísle a předehrou, je naprosto normální. Co mě zaráží je ten fakt, že na toto téma je na Emimino dost diskuzí a jak dokážete při sexu a vášni odhadnout takový ten skoro přesný čas, že je do minuty, dvou? Při sexu máte stopky? Dle zdejších diskuzí mě to tak připadá…
Prostě někdo je dřív, někdo dýl. Každý muž to má jinak a v tomto,, časový průměr,, vážně neexistuje…
@Malina7 píše:
Udělat se po krátké době, při prvním čísle a předehrou, je naprosto normální. Co mě zaráží je ten fakt, že na toto téma je na Emimino dost diskuzí a jak dokážete při sexu a vášni odhadnout takový ten skoro přesný čas, že je do minuty, dvou? Při sexu máte stopky? Dle zdejších diskuzí mě to tak připadá…Prostě někdo je dřív, někdo dýl. Každý muž to má jinak a v tomto,, časový průměr,, vážně neexistuje…
Protože je to takovy fofr, ze nestihne ani předstírat…
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj, je mi 20 let a mému příteli je 35, vždy když si užíváme milování, má to jen krátké trvání, jsme spolu 2 měsíce ( ano, vím že je to krátká doba )
Ale k věci, předehra super, ale když jde na věc, vydrží sotva 2 minuty, vůbec nevím čím to je.. prosím poraďte, jsem zoufalá