Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Maculinka píše:
Vítám všechny přeživší!!! Na to, že byl konec světa, tak se vás tady sešlo nějak hodněa kde je pan docent Hovězák?
ani se neptej…samozdřejmě si dělal prdelky…nemám k němu slov…
![]()
@Viktorie Vivien píše:
Můj partner zase pořád otevíral okno, jestli už to začíná… Ti chlapi
ale zase aspoň někdo byl nad věcí… ![]()
Musím vám napsat svou historku. Stavěla jsem se ke konci světa s velkým nadhledem, měla jsem z něj spíš legraci a o to víc jsem se divila, že vůbec někdo tomu věřil. Před údajným koncem světa (20:55) jsem šla do vany osprchovat se. Jak jsem zapnula sprchu, slyšela jsem nějaké hučení, ale nevěnovala jsem tomu pozornost. Jenže pak najednou všude tma!! Elektřina!! Vypnu sprchu a slyším houkání sirén!! Začnu řvát na chlapa, že co to má znamenat! A ten u okna v obýváku zoufale řval „do pr*ele, co to je?? Něco je na obloze!! Je to všude!!!“ Já totálně vyděšená s hysterickým pláčem, sotva jsem se ve tmě několikrát nepřerazila, nahatá, vběhla do obýváku a co myslíte, že jsem tam viděla? Chlop se držel za bachor, smíchy brečel… mám to úžasného muže, to vám povím. Tak, jak jsem tomu nevěřila, tak jsem se poučila. Kdybych tomu ani trochu v hloubi duše nevěřila, asi by mě to tolik nevyděsilo. Takže si říkám, že i když někdo tvrdí, že tomu nevěří, tak já pro změnu nevěřím, že si byl někdo ÚPLNĚ 100% JISTÝ, že se nic nestane.. ![]()
To na tebe draha polovicka nastrazila?
to bych ho asi zaskrtila ![]()
@Lucie46 píše:
To na tebe draha polovicka nastrazila?to bych ho asi zaskrtila
Kruci, nevím, proč jsem jako anonym
Jj, on je to totiž takový šprýmař, akorát občas nezná, kde jsou meze, jako dnes
Mi proletěl celý život před očima. ALE! Něco to mělo do sebe. Takové „sebeuvědomění“ Dokonce mi v hlavě lítalo, jak ochráním naše miminko, muže, naše kočky
A člověk si najednou toho všeho začne vážit víc, než do teď, při představě, že jsem o to „MOHLA“ přijít..
Přítel mi dal lekci, i když to možná sám neví… si vzpomenu na tuto situaci tehdy, až zas budu mít tu svou náladu, kdy mám pocit, že mě nic nenaplňuje.
![]()
@Anonymní píše:
Musím vám napsat svou historku. Stavěla jsem se ke konci světa s velkým nadhledem, měla jsem z něj spíš legraci a o to víc jsem se divila, že vůbec někdo tomu věřil. Před údajným koncem světa (20:55) jsem šla do vany osprchovat se. Jak jsem zapnula sprchu, slyšela jsem nějaké hučení, ale nevěnovala jsem tomu pozornost. Jenže pak najednou všude tma!! Elektřina!! Vypnu sprchu a slyším houkání sirén!! Začnu řvát na chlapa, že co to má znamenat! A ten u okna v obýváku zoufale řval „do pr*ele, co to je?? Něco je na obloze!! Je to všude!!!“ Já totálně vyděšená s hysterickým pláčem, sotva jsem se ve tmě několikrát nepřerazila, nahatá, vběhla do obýváku a co myslíte, že jsem tam viděla? Chlop se držel za bachor, smíchy brečel… mám to úžasného muže, to vám povím. Tak, jak jsem tomu nevěřila, tak jsem se poučila. Kdybych tomu ani trochu v hloubi duše nevěřila, asi by mě to tolik nevyděsilo. Takže si říkám, že i když někdo tvrdí, že tomu nevěří, tak já pro změnu nevěřím, že si byl někdo ÚPLNĚ 100% JISTÝ, že se nic nestane..
Holky já už se vážně po…
podívejte co píše v diskuzi ten prtrczemek
ať už jdou všichni do pr… http://petrczernek.wordpress.com/…tim-i-sveta/
@Anonymní píše:
Holky já už se vážně po…podívejte co píše v diskuzi ten prtrczemek
ať už jdou všichni do pr… http://petrczernek.wordpress.com/…tim-i-sveta/
ale hovno, Mayové to slavili už teď tak na ně kašlu ![]()
jako ale včera i když jsem se snažila všechny klidnit tak jsem nebyla úplně klidná, v poslední půlhodině jsem docela panikařila pak jsem se ptala manžela kolik je a on, že až za 5 minut, otočila jsem budík a snažila se zabavit, taky kvůli manželovi, protože to jeho chchechtání vych poslouchala ještě teď, docela to pomohlo, z „tranzu“ jsem se probudila až ve čtvrt takže jsem ten hlavní akt sice prošvihla, ale určitě ne s úplným klidem… psychika udělá hodně
co se týče akypajky tak je to pěkná trubka, sama tady vyšilovala a pak řekne, že se nebála a nechala si to vysvětlit! no hlavně že nám sem to vysvětlení nenapsala!
A.
Že se vyklube další termín bylo 100% - něvyšlo to teď, tak to určitě špatně vypočítali a najednou je těm fanatikům dobrý ten další termín.
Jen doufám, že ty holky, které se zbytečně bály, se poučily a nebudou si nějakými dalšími „zaručenými“ termíny kazit náladu a klidný spánek ![]()
PS: @Maculinka : tohle by nenechalo v tu chvíli klidnou žádnou z nás, to mi věř
![]()
@ajkapajka píše:
Ja se nebala.. bylo mi vysvětleno odborníkem, že to je blbost.. jen mě zajimalo, co si o tom myslite..
A to ti fakt není blbý tady teď tohle napsat??? Poté, co jsme se tady snažily i tebe uklidňovat, že se nic nestane a tys tady šířila mezi některé holky pěknou paniku???
![]()
@Kirbisek píše:
A to ti fakt není blbý tady teď tohle napsat??? Poté, co jsme se tady snažily i tebe uklidňovat, že se nic nestane a tys tady šířila mezi některé holky pěknou paniku???![]()
![]()
No to je vážně drsný. Já jsem se taky snažila uklidňovat seč, jsem mohla.
![]()
Doufám, že si z toho vezmou holky-panikářky ponaučení a u příštího „konce světa“ budou klidnější. A šiřitelé paniky by se měli stydět.
HOLKY PODLE TĚCH BRATRŮ MÁ NASTAT KONEC ROKU 2116 A OPĚT TO NEMÁ ZNAMENAT ŽÁDNÝ KONEC SVĚTA JEN TOHO CYKLUA A HLAVNĚ TUO UŽ MUŽE BÝT JEDNO NÁM I NAŠI DĚTEM…TAKŽE TO VŮBEC NEŘEŠIM TENHLE DATUM PŘÍŠTÍHO ROKU SI NĚKDO JEN VYCUCNUL ABY Z TOHO STRESU LIDI MOC NEPOLEVILI…JINAK ČEŠI BYLI PRÝ UPLNĚ NEJKLIDNĚJŠÍ CO SE TOHODLE KONCE TÝČE…
KROM TOHO ŽE ZAČÍNÁM BÝT PĚKNĚ NASTYDLÁ A PĚKNĚ PRONUDLAM A PROCHRLAM DEN CEJTIM FAKT ULEVU A UŽÍVÁM SI VÁNOCE… ![]()
@Anonymní píše:
Musím vám napsat svou historku. Stavěla jsem se ke konci světa s velkým nadhledem, měla jsem z něj spíš legraci a o to víc jsem se divila, že vůbec někdo tomu věřil. Před údajným koncem světa (20:55) jsem šla do vany osprchovat se. Jak jsem zapnula sprchu, slyšela jsem nějaké hučení, ale nevěnovala jsem tomu pozornost. Jenže pak najednou všude tma!! Elektřina!! Vypnu sprchu a slyším houkání sirén!! Začnu řvát na chlapa, že co to má znamenat! A ten u okna v obýváku zoufale řval „do pr*ele, co to je?? Něco je na obloze!! Je to všude!!!“ Já totálně vyděšená s hysterickým pláčem, sotva jsem se ve tmě několikrát nepřerazila, nahatá, vběhla do obýváku a co myslíte, že jsem tam viděla? Chlop se držel za bachor, smíchy brečel… mám to úžasného muže, to vám povím. Tak, jak jsem tomu nevěřila, tak jsem se poučila. Kdybych tomu ani trochu v hloubi duše nevěřila, asi by mě to tolik nevyděsilo. Takže si říkám, že i když někdo tvrdí, že tomu nevěří, tak já pro změnu nevěřím, že si byl někdo ÚPLNĚ 100% JISTÝ, že se nic nestane..
TEDA JÁ BYCH TOHO MÝHO ASI UBILA…I KDYŽ TĚŽKO SE MNOU BY TO SEKLO ROVNOU V TÝ SPRŠE… ![]()
Tak já jsem se tak těšila že by přiletěj Jar Jar Binks nebo asgardi a oni nikde, tak to si teda budu pamatovat a kdyby něco tak se snima už nebavim.