Kde budete 21.12.?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1963
21.12.12 23:53
@Maculinka píše:
Vítám všechny přeživší!!! Na to, že byl konec světa, tak se vás tady sešlo nějak hodně :lol: a kde je pan docent Hovězák?

ani se neptej…samozdřejmě si dělal prdelky…nemám k němu slov… :pocitac: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
21.12.12 23:53
@Viktorie Vivien píše:
Můj partner zase pořád otevíral okno, jestli už to začíná… Ti chlapi :-)))

ale zase aspoň někdo byl nad věcí… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
22.12.12 00:03

Jeste na vas koukam z mobilu a koukam na den nezavislosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.12 00:14

Musím vám napsat svou historku. Stavěla jsem se ke konci světa s velkým nadhledem, měla jsem z něj spíš legraci a o to víc jsem se divila, že vůbec někdo tomu věřil. Před údajným koncem světa (20:55) jsem šla do vany osprchovat se. Jak jsem zapnula sprchu, slyšela jsem nějaké hučení, ale nevěnovala jsem tomu pozornost. Jenže pak najednou všude tma!! Elektřina!! Vypnu sprchu a slyším houkání sirén!! Začnu řvát na chlapa, že co to má znamenat! A ten u okna v obýváku zoufale řval „do pr*ele, co to je?? Něco je na obloze!! Je to všude!!!“ Já totálně vyděšená s hysterickým pláčem, sotva jsem se ve tmě několikrát nepřerazila, nahatá, vběhla do obýváku a co myslíte, že jsem tam viděla? Chlop se držel za bachor, smíchy brečel… mám to úžasného muže, to vám povím. Tak, jak jsem tomu nevěřila, tak jsem se poučila. Kdybych tomu ani trochu v hloubi duše nevěřila, asi by mě to tolik nevyděsilo. Takže si říkám, že i když někdo tvrdí, že tomu nevěří, tak já pro změnu nevěřím, že si byl někdo ÚPLNĚ 100% JISTÝ, že se nic nestane.. :think:

• Citovat
  • Upravit
Lucie46
22.12.12 00:49

To na tebe draha polovicka nastrazila? :-O to bych ho asi zaskrtila :)

• Citovat
  • Upravit
3165
22.12.12 00:58
@Lucie46 píše:
To na tebe draha polovicka nastrazila? :-O to bych ho asi zaskrtila :)

Kruci, nevím, proč jsem jako anonym :lol: Jj, on je to totiž takový šprýmař, akorát občas nezná, kde jsou meze, jako dnes :zed: Mi proletěl celý život před očima. ALE! Něco to mělo do sebe. Takové „sebeuvědomění“ Dokonce mi v hlavě lítalo, jak ochráním naše miminko, muže, naše kočky :mrgreen: A člověk si najednou toho všeho začne vážit víc, než do teď, při představě, že jsem o to „MOHLA“ přijít.. 8o :roll: Přítel mi dal lekci, i když to možná sám neví… si vzpomenu na tuto situaci tehdy, až zas budu mít tu svou náladu, kdy mám pocit, že mě nic nenaplňuje. :oops: :think: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
22.12.12 01:04
@Anonymní píše:
Musím vám napsat svou historku. Stavěla jsem se ke konci světa s velkým nadhledem, měla jsem z něj spíš legraci a o to víc jsem se divila, že vůbec někdo tomu věřil. Před údajným koncem světa (20:55) jsem šla do vany osprchovat se. Jak jsem zapnula sprchu, slyšela jsem nějaké hučení, ale nevěnovala jsem tomu pozornost. Jenže pak najednou všude tma!! Elektřina!! Vypnu sprchu a slyším houkání sirén!! Začnu řvát na chlapa, že co to má znamenat! A ten u okna v obýváku zoufale řval „do pr*ele, co to je?? Něco je na obloze!! Je to všude!!!“ Já totálně vyděšená s hysterickým pláčem, sotva jsem se ve tmě několikrát nepřerazila, nahatá, vběhla do obýváku a co myslíte, že jsem tam viděla? Chlop se držel za bachor, smíchy brečel… mám to úžasného muže, to vám povím. Tak, jak jsem tomu nevěřila, tak jsem se poučila. Kdybych tomu ani trochu v hloubi duše nevěřila, asi by mě to tolik nevyděsilo. Takže si říkám, že i když někdo tvrdí, že tomu nevěří, tak já pro změnu nevěřím, že si byl někdo ÚPLNĚ 100% JISTÝ, že se nic nestane.. :think:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.12 05:28

Holky já už se vážně po… :mrgreen: podívejte co píše v diskuzi ten prtrczemek :mrgreen: ať už jdou všichni do pr… http://petrczernek.wordpress.com/…tim-i-sveta/

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.12.12 09:27
@Anonymní píše:
Holky já už se vážně po… :mrgreen: podívejte co píše v diskuzi ten prtrczemek :mrgreen: ať už jdou všichni do pr… http://petrczernek.wordpress.com/…tim-i-sveta/

ale hovno, Mayové to slavili už teď tak na ně kašlu :lol:

jako ale včera i když jsem se snažila všechny klidnit tak jsem nebyla úplně klidná, v poslední půlhodině jsem docela panikařila pak jsem se ptala manžela kolik je a on, že až za 5 minut, otočila jsem budík a snažila se zabavit, taky kvůli manželovi, protože to jeho chchechtání vych poslouchala ještě teď, docela to pomohlo, z „tranzu“ jsem se probudila až ve čtvrt takže jsem ten hlavní akt sice prošvihla, ale určitě ne s úplným klidem… psychika udělá hodně
co se týče akypajky tak je to pěkná trubka, sama tady vyšilovala a pak řekne, že se nebála a nechala si to vysvětlit! no hlavně že nám sem to vysvětlení nenapsala!

A.

• Citovat
  • Upravit
5635
22.12.12 09:28

Že se vyklube další termín bylo 100% - něvyšlo to teď, tak to určitě špatně vypočítali a najednou je těm fanatikům dobrý ten další termín.
Jen doufám, že ty holky, které se zbytečně bály, se poučily a nebudou si nějakými dalšími „zaručenými“ termíny kazit náladu a klidný spánek :mavam:

PS: @Maculinka : tohle by nenechalo v tu chvíli klidnou žádnou z nás, to mi věř :mrgreen: :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
22.12.12 09:44
@ajkapajka píše:
Ja se nebala.. bylo mi vysvětleno odborníkem, že to je blbost.. jen mě zajimalo, co si o tom myslite..

A to ti fakt není blbý tady teď tohle napsat??? Poté, co jsme se tady snažily i tebe uklidňovat, že se nic nestane a tys tady šířila mezi některé holky pěknou paniku???
:poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
22.12.12 09:52
@Kirbisek píše:
A to ti fakt není blbý tady teď tohle napsat??? Poté, co jsme se tady snažily i tebe uklidňovat, že se nic nestane a tys tady šířila mezi některé holky pěknou paniku??? :poblion: :poblion: :poblion:

No to je vážně drsný. Já jsem se taky snažila uklidňovat seč, jsem mohla. :,( :,( :,(
Doufám, že si z toho vezmou holky-panikářky ponaučení a u příštího „konce světa“ budou klidnější. A šiřitelé paniky by se měli stydět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
22.12.12 10:05

HOLKY PODLE TĚCH BRATRŮ MÁ NASTAT KONEC ROKU 2116 A OPĚT TO NEMÁ ZNAMENAT ŽÁDNÝ KONEC SVĚTA JEN TOHO CYKLUA A HLAVNĚ TUO UŽ MUŽE BÝT JEDNO NÁM I NAŠI DĚTEM…TAKŽE TO VŮBEC NEŘEŠIM TENHLE DATUM PŘÍŠTÍHO ROKU SI NĚKDO JEN VYCUCNUL ABY Z TOHO STRESU LIDI MOC NEPOLEVILI…JINAK ČEŠI BYLI PRÝ UPLNĚ NEJKLIDNĚJŠÍ CO SE TOHODLE KONCE TÝČE… :) KROM TOHO ŽE ZAČÍNÁM BÝT PĚKNĚ NASTYDLÁ A PĚKNĚ PRONUDLAM A PROCHRLAM DEN CEJTIM FAKT ULEVU A UŽÍVÁM SI VÁNOCE… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
22.12.12 10:07
@Anonymní píše:
Musím vám napsat svou historku. Stavěla jsem se ke konci světa s velkým nadhledem, měla jsem z něj spíš legraci a o to víc jsem se divila, že vůbec někdo tomu věřil. Před údajným koncem světa (20:55) jsem šla do vany osprchovat se. Jak jsem zapnula sprchu, slyšela jsem nějaké hučení, ale nevěnovala jsem tomu pozornost. Jenže pak najednou všude tma!! Elektřina!! Vypnu sprchu a slyším houkání sirén!! Začnu řvát na chlapa, že co to má znamenat! A ten u okna v obýváku zoufale řval „do pr*ele, co to je?? Něco je na obloze!! Je to všude!!!“ Já totálně vyděšená s hysterickým pláčem, sotva jsem se ve tmě několikrát nepřerazila, nahatá, vběhla do obýváku a co myslíte, že jsem tam viděla? Chlop se držel za bachor, smíchy brečel… mám to úžasného muže, to vám povím. Tak, jak jsem tomu nevěřila, tak jsem se poučila. Kdybych tomu ani trochu v hloubi duše nevěřila, asi by mě to tolik nevyděsilo. Takže si říkám, že i když někdo tvrdí, že tomu nevěří, tak já pro změnu nevěřím, že si byl někdo ÚPLNĚ 100% JISTÝ, že se nic nestane.. :think:

TEDA JÁ BYCH TOHO MÝHO ASI UBILA…I KDYŽ TĚŽKO SE MNOU BY TO SEKLO ROVNOU V TÝ SPRŠE… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
22.12.12 10:18

Tak já jsem se tak těšila že by přiletěj Jar Jar Binks nebo asgardi a oni nikde, tak to si teda budu pamatovat a kdyby něco tak se snima už nebavim.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová