Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Weru píše:![]()
![]()
![]()
, tak ja bych ho poprosila, jestli by nezustal
No, já se snažila. Ale mám takový pocit, že se stejně vrací jen proto, aby mohl zítra celý den prospat. Což by se svou maminkou na chatě nemohl… Ach jo… No, pořád tajně doufám, že ho tchýňka přemluví, aby tam zůstali alespoň přes noc, ale moc tomu nevěřím, protože jí prý není moc dobře ![]()
@Weru píše:
Jeste hodinu
To by mě zajímalo, co potom budou vykládat
![]()
@tterka jé mě by teda takový telefonát potěšil, třeba se jim fakt stýská. Ty maceško, někdo ani neposlal děti do školy, aby při apokalypse byli všichni spolu a ty nechceš, aby se ti rodina vrátila na noc domů ![]()
Koukám, že hovězák pořád skenuje zpovědnici, pořád se přihlašuje, ale nikde nic nepíše… je to fakt magor
@Anonymní píše:
Koukám, že hovězák pořád skenuje zpovědnici, pořád se přihlašuje, ale nikde nic nepíše… je to fakt magor
To je slabý slovo
@krmar píše:
@tterka jé mě by teda takový telefonát potěšil, třeba se jim fakt stýská. Ty maceško, někdo ani neposlal děti do školy, aby při apokalypse byli všichni spolu a ty nechceš, aby se ti rodina vrátila na noc domů
No, jako docela mě potěšil. Ale ta představa toho klidu byla tááák krásná…
![]()
Děti nebyly ve škole už ani ve čtvrtek, ani dneska (ředitelské volno
), no a mužíček si bral dovolenou také od čtvrtka ![]()
Apokalypsu jsem čekala v poledne. Nic se nedělo, tak jsem v klidu… A teď se chystám s dceruškou na ten nákup, takže to se určitě nestane nic ![]()
Nebo, že bych raději ještě hoďku zůstala doma, abych neutrácela zbytečně
?
@Terísek11111 píše:
Ještě dýcháte lidi???
já hůř, bo mám v háji průdušky ![]()
Nic nebude. Od soboty do úterka končí na Aukru sedm nebo osm zajímavých aukcí - a o ně bych nerad přišel…
To ma prijit takhle rychle jo?? sem myslela, ze se to bude dit postupne… takze ve ctvrt jsme v suchu??