Kde budete 21.12.?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.12.12 13:31

Odkaz na pana docenta hovězáka nemám, ale tvrdí, že dnes ve 20:01 budeme procházet středem galaxie, dostaneme se do jakéhosi magnetického stínu, tím přijdeme o magnetické pole, konkrétně tedy ve 20:09, atmosféru nám odvane sluneční vítr a mi zemřeme na hypoxii :D ví to z jednoho tajného zdroje od těch nejvyšších… na argumentaci že žádný magnetický stín neexistuje odpovídá tím, že je to utajené :D jiný důkaz předložit nemůže
a to vše dokazuje odkazy na pokles magnetického pole v trvání 8 minut dne 14.12. (možná byli i další, ale už jsem nikde neviděla, že by dával odkazy)… mimochodem ty poklesy jsou i déletrvající než jen 8 minut

A.

• Citovat
  • Upravit
5635
21.12.12 13:37

Docent Hovězák nás všechny zajisté už zítra ujistí o dalším a samozřejmě 100% jistém temínu konce světa. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kote62
21.12.12 13:39

Ale nechapu proc pise, ze pujde volit prezidenta (psal to 10.12.),kdyz vi, ze tu v lednu nebudeme. Mel se radeji zdrzet komentaru, kdyz to vi jiste.

• Citovat
  • Upravit
7626
21.12.12 13:43

U nas uz konec nastal, prasklo potrubi je zaplavena cesta a namrza to :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
21.12.12 13:44

Někde mu to někdo vpálil a on řekl že se prostě někdy zapomene… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
21.12.12 13:47

A nebezpečně to přesvědčivě hustí furt tím je mi to divný…ach jo teda… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.12 13:58
@SKYTULE píše:
A nebezpečně to přesvědčivě hustí furt tím je mi to divný…ach jo teda… :evil:

skytul já už nevím co s tebou hele asi už nemá cenu přesvědčování, počkej a uvidíš ;) že psal někde o volbě prezidenta tak je to pěkný trouba, bylo by mu to totiž úplně jedno, to mi věřte, neseděl by u kompu, ale užíval poslední hodiny (poslední přihlášení ve 13:50), je to narušenec… tím, že to hustí do lidí se snaží stupňovat strach!

A.

• Citovat
  • Upravit
18305
21.12.12 14:02

No a já pořád čekám, že z nebe začne padat aspoň vepřo knedlo zelo, to bych se hned dal do úklidu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kote62
21.12.12 14:07

Ale dneska do nikoho nehusti, napsal jen 1 prispevek.

• Citovat
  • Upravit
8071
21.12.12 14:08
@Jura007 píše:
No a já pořád čekám, že z nebe začne padat aspoň vepřo knedlo zelo, to bych se hned dal do úklidu… ;)

My jsme dneska měli ve školní jídelně řízek ze salátem, super konec světa. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
21.12.12 14:09
@kote62 píše:
Ale dneska do nikoho nehusti, napsal jen 1 prispevek.

Vůbec nevím, o koho jde, ale jestli se tu vyskytuje nějaký cvok, co se vydává za docenta a straší vás, pak mu asi dělá strašnou radost, že se bojíte. Nedopřejte mu to, psychopatovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
21.12.12 14:14

Hele holky na astro stránkách mají odpočet do udajného konce světa a ten je zhruba do čtvrt na 9…zrovan skoro hovězákův čas co… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.12 14:19

Měla jsem včera návštěvu, sestřenici. Říkala jsem jí, že se z dneška a toho konce světa pos*ere. Abych se v mé předpovědi nemýlila, dala jsem jí pár kapek projímadla do čaje na přilepšenou - kanadské žerty jsou u nás na denním pořádku. Jako by to ta potvora věděla, tak nám čaje prohodila, když jsem byla v kuchyni zhasnout světlo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Takže každý konec světa zažívá jinde a za jiných okolností :dance: Takže moje stanoviště je jasné. A k tomu mi sedí pořekadlo: Kdo jinému jámu kopá, sám do ní i padá :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.12 14:21
@Cuarentena píše:
Vůbec nevím, o koho jde, ale jestli se tu vyskytuje nějaký cvok, co se vydává za docenta a straší vás, pak mu asi dělá strašnou radost, že se bojíte. Nedopřejte mu to, psychopatovi.

docentem jsme ho jmenovali tady :D

skytule ale přečetla jsi si proč? tak se podívej doprava ;)

jediné co vám teď radím je aby jste přestali hledat, kdo hledá ten totiž najde :D jestli mu věříte a máte strach prosím, ale život si tím stejně nezachráníte
loučím se :mavam: pravděpodobně už tu dneska nebudu :mavam: a nebojte do bunkru nelezu :lol:

A.

• Citovat
  • Upravit
Mi24
21.12.12 14:25
@Anonymní píše:
Měla jsem včera návštěvu, sestřenici. Říkala jsem jí, že se z dneška a toho konce světa pos*ere. Abych se v mé předpovědi nemýlila, dala jsem jí pár kapek projímadla do čaje na přilepšenou - kanadské žerty jsou u nás na denním pořádku. Jako by to ta potvora věděla, tak nám čaje prohodila, když jsem byla v kuchyni zhasnout světlo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Takže každý konec světa zažívá jinde a za jiných okolností :dance: Takže moje stanoviště je jasné. A k tomu mi sedí pořekadlo: Kdo jinému jámu kopá, sám do ní i padá :cert:
:mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová