Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo a kdyby to teda nakonec nevyšlo, tak další konec světa má nastat za deset let, prý končí zase nějaký kalendář
přesné datum nebylo zveřejněno, ale já tipuji, že když to má být rok 2022,tak by se k tomu hodil 22.2. ve 22:22:22 hodin
![]()
@krmar píše:
Tak sakra mám jít balit ty dárky nebo to nemá smysl?
já radši ještě nebalim
a přemýšlím, jestli mám dneska vůbec vařit
![]()
@Katka86 píše:
Jo a kdyby to teda nakonec nevyšlo, tak další konec světa má nastat za deset let, prý končí zase nějaký kalendář![]()
![]()
přesné datum nebylo zveřejněno, ale já tipuji, že když to má být rok 2022,tak by se k tomu hodil 22.2. ve 22:22:22 hodin
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak to už budeme patřičně poučený z dnešního konce světa a už to snad přejdeme v klidu.
@krmar píše:
tak to už budeme patřičně poučený z dnešního konce světa a už to snad přejdeme v klidu.
aspon nám odpadnou starosti, zda kupovat nebo ne dárky
když to bude až teda v tom únoru ![]()
@Katka86 píše:
já radši ještě nebalim![]()
![]()
a přemýšlím, jestli mám dneska vůbec vařit
![]()
já vařit nemůžu, nemám tu brambory, jsou ve sklepě, tam já ale nechodím, kdybych potkala myš, tak by byl pro mě konec světa na 100% ![]()
@Katka86 to je fakt, mě by teď taky nejvíc naštvalo, že neuvidím tu radost našich dětí u stromečku, za těch 10 let je to už pěkný datum dokonce i po synových narozeninách
.
@krmar píše:
Tak já jdu balit ty dárky, tady je dneska nějak mrtvo
mrtvo teprv bude
![]()
Tma na 8:00 se nekoná
to je teď někdo pěkně naštvaný
uvidíme co bude dál ![]()
jinak dnes mám opět návaly pozitivní energie
skoro až euforie ![]()
A.
Já taky čekala na tu osmou, ale ještě odpoledne něco může být ne?
@Caty píše:
Já taky čekala na tu osmou, ale ještě odpoledne něco může být ne?
prej 12:11 a pak až večer 20:09 to má odfouknout atmosféru, podle jednoho pána totiž ztratíme magnetické pole ![]()
A.
@krmar píše:
já vařit nemůžu, nemám tu brambory, jsou ve sklepě, tam já ale nechodím, kdybych potkala myš, tak by byl pro mě konec světa na 100%
jé to je jak u nás..taky tam nechodím ![]()