2. IVF na přelomu března a dubna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2903
15.3.14 11:28
@Tinkka píše:
@oskárek59 U nás máme obchod, takže tam určitě zajdu. Jinak kotvičník jsi vařila zvlášt nebo se zlatobýlem dohromady nebo směs již namíchanou? Dvakrát denně? Mam dojem, že vzhledem k tomu jak chutnají sypané bylinkové čaje, že to ten můj asi pít nebude… :nevim: Také přemýšlím nad lázněmi. To Ti musí napsat gynekolog?

Každý čaj zvlášť a jen jeden denně..kotvičník je lehká droga :lol:
jako chuť nic moc ale v pohodě se to dá zvládnout, ten kotvičník jsem pila i já
ale jen asi týden..
lázně ti musí napsat gynekolog a nebo v CAR-u..
já je měla od gyndaře hlavní tam je mít kouzelnou větu:doporučuji komplexní lázeňskou péči :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
16.3.14 06:54

Ahoj, tak do lázní jedu už 30.3.do 21.4 a jsou to ty Františkovy lázně. V pondělí jsem si to dávala na vzp a ve čtvrtek mi už přišla sms, že to je schválený. Tak mám radost jak malá holka..:-)jsem si tam v pondělí volala a zkusila jsem si zarezervovat hotel a zeptat se co a jak, tak mi paní mile oznámila, že už mají plno, všude, ale našla mi právě jeden hotel, kde je místo, si ce v jednolůžkov. za poplatek, ale to je jedno, aspoň budu sama :D Takže kdo chce jet do lázní včasná rezevace!!mě byl jinak nabídnut termím až po 15.květnu, kdybych chtěla 2-lůž. pokoj zadarmo. Jinak už píchám, ve čtvrek už jsem byla na kontr.ultraz.co dělají vajíčka, tak to vypadá, že půjdu v týdnu na odběr, pak hurá balení :lol: a čekání na ty naše embryjka, kolik se jich urodí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.3.14 19:38

Ahoj ja jdu první týden v dubnu na 1.IVF… Je z toho trochu nervózní :? Jak to dopadne a co me čeká… Mám za sebou 3× IUI a docela me to vycerpalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
17.3.14 22:31

@maraida Ahoj Maraido! Jj, byla jsem u Macháče - a je to fakt sympaťák. My teda jsme sebou z předchozích center nic neměli, ale jemu to nevadilo, říkal, že si všechna vyšetření provede sám. Začínáme hormonálním profilem a spermiogramem, takže jsme na začátku. Prý on sám si udělá o nás obrázek, vypadá to, že jiným centrům moc nevěří. Takže zítra jdu na HP a za cca 12 dnů k němu na ultrazvuk a taky jdeme na spermoše :) A ptala jsem se ho na AMH, to ho vůbec nezajímá, jen klasické hodnoty horm. profilu - TSH, LH, FSH, prolaktin… Jo a kupodivu se neplatí žádný vstupní poplatek, tak nás to příjemně překvapilo :lol: V předchozích centrech jsme na úvod pár stovek vždycky vyfásli :pocitac: A celkově to mají v tom Reprofitu hezké, moderní prostředí, příjemné sestřičky, no koukali jsme na to s otevřenou pusou ;) Tak doufám, že budeš v Reprofitu taky spokojená :kytka: A jak to probíhalo u dr. Malíčkové? Byla jsi tam i s manželem? Na co se ptala a tak?
Jinak přeji pěkný večer a všechny moc zdravím :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
17.3.14 22:32

@Karolakmn Ahoj, vítej mezi námi :kytka: Neboj, určitě to dobře dopadne, IVF má mnohonásobně větší šanci než IUI… Kdy začínáš se stimulací a kde je u vás problém, přišlo se na něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
18.3.14 07:16

@Karolakmn ahoj neboj to zvládneš. Když jsem to dala já a další holky, tak proč ne ty. :) Hodně štěstí. Já chci zkusit ještě další 2× IUI a než půjdeme do 2.IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
18.3.14 12:05

@itsi u Malíčkové jsem byla s manželem jenom poprvé. To se nás ptala na různé otázky, choroby a tak a pak jsme šli oba na krev. Výsledky jsou vždycky do 14 dnů. Teď tam chodím už sama.
V Reprofitu jsem byla včera a super :pankac: A Dr. absolutní bomba. Mám z toho fakt dobrý pocit.Po nás nechtěl teda vůbec nic dělat znovu(hormonální profil, spermiogram) a AMH ho taky nezajímalo. Já s sebou měla všechny předchozí stimulační plány, imunologii, genetiku, spermiogram a to říkal, že mu stačí. Mám už i recepty na léky, takže můžu klidně začít už v dubnu, ale nechám to asi až na ten květen.
Jinak já prošla celkem 3 CARy a vstupní poplatek nechtěli nikde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
27.3.14 17:16

Holky, nějak nám to tu zamrzá :mrgreen: Tak jak válčíte, jste již některá v procesu na další IVF? Já jsem se rozhodla, že tomu dám ještě čas a nechám to tak do června uležet…aby se tělo zregenerovalo. Navíc mám nedostatek železa, takže to se musí nejdříve srovnat. Takže si ted vcelku užívám klidu, no i když v práci tedy moc ne…v pátek se chystám do divadla, minulý víkend jsem byla u kamarádky, která má tři děti, takže to byl pro mě dost šrumec…A co Vy ostatní??? Přeji všem hezký den. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
27.3.14 17:49

Ahoj, jj já už jsem po opu, máme 4 embryjka 5 denní a budou podrobeni pgd, takže 3 týdny čekat :) ale v neděli hurá do lázní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
27.3.14 17:56

@faldi Tak to je super. To pgd trva 3tydny? Mas v planu jet do lazni a pak ket, ju? Tak to vypada idealne :) Hlavne, aby byla embrya geneticky OK, vid. Tak drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
27.3.14 18:15

JJ, snad budou.Na poprvé jsme měli jen jedno a bylo o. k,ale nic :( lázně byly schválený za týden, tak se to pěkně sešlo :lol: tak jedu na 21dní vymáchat spodek :) A ta genetika trvá 3 týdny, tak až přijedu tak už to bude a pak se jen naplánuje transfer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
27.3.14 19:04

@faldi užij si to v lázních :pankac: a pak hurá pro „dětičky“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teta1
27.3.14 20:27

Ahoj děvčátka, tak ja dnes stimulují 3 ti den na 3IVF. Z 1 IVF mám dcerku, 2 IVF neúspěch a tak ted z jara zkoušíme posledni pokus. Pokud budou miminka z těchto stimulaci přelom březen/duben tak rodiime na Silvestra :D :D

• Citovat
  • Upravit
7151
28.3.14 17:01

@teta1 Ahojky,a co máte za problém? Jaký máš protokol a průběh stimulací? Držím palce… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
28.3.14 23:14

Ahoj holky, moc vás zdravím :mavam: Vidím, že některé už pokračujete v IVF, tak držím moc pěsti, ať se to všem povede :palec: Já zatím žádné novinky nemám, vůbec se ke všemu nedaří, chlap nejdřív onemocněl a pak musel odjet ze dne na den na služebku, tak jsme museli odložit jak návštěvu dr. Malíčkové, tak i Reprofitu :( tak jsem z toho taková smutná, ale co už, do centra pojedeme tedy na další konzultaci v dubnu a na imunologii k dr. Malíčkové pak na začátku května. Trochu se to protáhne, ale taky asi další pokus odložíme až na léto. Uvidíme, chtěla bych co nejdříve, ale taky cítím, že ještě se mi tělo po tom únorovém pokusu nevzpamatovalo. Začala jsem ale pravidelně cvičit, tak to mě teď motivuje :D Snad to bude mít nějaké výsledky, když už nic, tak se těším na nějaké to kilčo dole :) Mějte se všechny krásně, těm, co jedou do lázní, přeji krásný pobyt a ostatním hodně pohody doma :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.