5 dní do svatby, přítel nejeví zájem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65400
20.4.14 19:11

@vin @geilens tady si asi nerozumíte :lol:
Zrušit svatbu muze sama ale sepsání otcovství sama nemůže udělat
Zakladatelko a vis co???ja bCh mu nic nerikala…ve čtvrtek bych jela za tatínkem a strávila s nim hezky víkend :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
20.4.14 19:12
@Petra Z píše:
Zakladatelko a vis co???ja bCh mu nic nerikala…ve čtvrtek bych jela za tatínkem a strávila s nim hezky víkend :lol:

Jj presne tak sem to myslela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
20.4.14 20:36
@Petra Z píše:
Zakladatelko a vis co???ja bCh mu nic nerikala…ve čtvrtek bych jela za tatínkem a strávila s nim hezky víkend :lol:

Já bych udělala přesně to samý… Ale musím taky souhlasit s tím, že problém bude v tom propastném věkovém rozdílu. On už je ve věku dědy a docela chápu, že se mu nechce řešit výbavička a svatba. Si tak snažím představit svýho tátu, kdyby se teď měl ženit a stát se otcem novorozence. Představa je to celkem vtipná.
Ale jako ten chlap do toho s tím šel, si to měl rozmyslet dřív. Být na místě zakladatelky, tak se na to vyprdnu. A jestli se na to nevykašleš teď, tak to za vás stejně vyřeší čat, protože se budete bohužel rozcházet čím dál víc.

• Citovat
  • Upravit
vin
1327
21.4.14 08:13
@Petra Z píše:

Proč by nemohla pojmenovat dítě po sobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
21.4.14 08:14
@vin píše:

No přesně. Co je to za blbou stádní módu pojmenovat automaticky dítě po otci. Notabene, když se tatík nežene do sňatku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
21.4.14 08:27
@vin píše:

Ale to může, samozřejmě, na to nemusí na matriku, ale otcovství musí přiznat on osobně, nemůže ho ona jen tak nahlásit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
21.4.14 08:38
@eetkikinka píše:
Ale to může, samozřejmě, na to nemusí na matriku, ale otcovství musí přiznat on osobně, nemůže ho ona jen tak nahlásit.

No, jasne. Ja psala o příjmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.14 09:07

Ahoj :-) tak mě je jasné, že na matriku semnou musí otec dítěte :D bez něho by to nešlo. To jak jsme psala, že budu muset ve středu na magistrát a matriku, tak to jsme myslela tak, že tam dojdu osobně proto, aby jsem zrušila ten obřad a na matrice nahlásila tuto změnu. A také to, že dítě se bude jmenovat přijmením po mě ale přijdu s otcem dítěte, za týden, aby tam byl zapsán. Zdá se mě lepší, tam zajít osobně a zjistit co si máme přinést za doklady atak. I když myslím, že stačí občanský průkaz a rodný list ale raději tam zajdu, stejně potřebuji s paní na matrice něco probrat a tak se mě to hodí.
Včera jsem měla s přítelem vážnou debatu a prostě jsme mu to řekla na rovinu. Že svatbu zatím nechci. Chvilku mě poslouchal a také semtam něco řekl, moc se mu to nelíbylo ale nějak přesvědčivej nebyl! A co mě nasralo, šla jsem pro něco do kuchyně, mluvím na něj a žádná odověd a když jsem nahlédla zpět do obyváku, pánešek tam nebyl!!!Normálně šel klído pído spinkat do ložnice!! 8o Tak to jsme teda už ale na něj vlítla a řekla, že jsem s ním měla debatu a že jako takhle teda ne! A víte co mě na to všechno řekl? At' ho nechám spát, že ho ze mě bolí hlava, že je unavenej a že jde na 21hod.do práce a že do něj hučím! Jako jak hučím?!!!Jen jsem se s ním bavila o tom, že svatba se ruší a snažila jsem se rozumě udávat své důvody proč jsem se tak rozhodla!! :nevim: A jako on místo toho aby se ke mě trochu měl, aby z toho byl smutnej, když jsem mu řekla, že vše ruším tak zmizne jako pára nad hrncem spinkat a odmítne mě vůbec poslouchat! Dělá si ze mě prdel?!!!No to bylo něco na mě! Tak jsem práskla dveřma a šla do obýváku s tím, že je alson' vidět jak moc se na svatbu těšil :roll: a že to že jsme zrušila svatbu, bylo srávné rozhodnutí! Ale jediné co mě přislíbyl je to, že na tu matriku semnou pujde a nechá se bez problémů zapsat jako otec dítěte, že na to má právo a je to i jeho dítě, nejenom moje! No Za 10minut vylezl z ložnice, to bylo 18:00hod. a začal se strojit, že jede do práce :cert: říkám mu kampak se chystáš :cert: máš jet až na 21hod.ne?! A on, že semnou není k vydržení a tak si pojede do práce dřív! :roll: Tak jsem mu řekla, at' si jede třeba ke všem čertům, že mě to je jedno :nevim: Takže odjel a přijel až dneska v 7hod. ráno a dělal jako že nic a chtěl pusinku :nevim: :zed: :cert:
Jako ano holky, měli jste všichni pravdu, protože tak bezohleného, cinického, samolibého chlapa, jsem ještě neviděla :zed:Jako já mu řeknu, že svatbu ruším a necháme to najindy a on místo toho aby to semnou řešil, tak jde spinkat?!!!Bolí ho hlava a není mu dobře a nemám ho otravovat kecama?!!!Fuj Fuj Fuj, se mě zdvíhnul tlak a ted' je mě z toho špatně zase mě a opravdu jsem ráda, že jsem se tak rozhodla!! Děkuju, děkuju :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
14030
21.4.14 09:17

Zakladatelko, já si myslím, že rozhodnutí zrušit svatbu byl první krok. Odejít od něj by měl být krok následující. Co pozitivního v tom vztahu máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.14 09:31
@Hřiběnka píše:
Zakladatelko, já si myslím, že rozhodnutí zrušit svatbu byl první krok. Odejít od něj by měl být krok následující. Co pozitivního v tom vztahu máš?

Myslela jsem kvůli miminku, že by to bylo dobré, aby jsme se vzali, jako všude je něco ale tohle co se stalo včera, pánešek drobátko přehnal a ano, jsem už tak zoufalá a nasratá, že přemýšlím i o kroku číslo 2 a to je odchod od něho! No uvidíme!
A největší gol byl, že jsme ještě schválně než jsem mu oznámila, že svatba nebude, tak jsme se ho zeptala,,hele v pátek(měla být svatba v 9hod. ráno) jsou blešší trhy ve městě ale jsou jen od 8hod. do 11hod. co kdyby jsme se tam šli podívat hned po ránu, než tam bude kvantum lidí :mrgreen:,, a víš co řekl?,Klidně, to je dobrý nápad, tak jo,,!!! :zed: :zed: :zed: :cert: :cert: přesně jak jsem předpokládala, zapoměl na to, že se v pátek žení!!A to mě tedy dožralo!! :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Šohajek
21.4.14 09:43

Kolik ti je, že tak nerozumíš mužské mentalitě? Muži mají rádi jednoznačné vyjadřování - ano, ano, ne, ne a ne žádné zkoušky lásky a očekávání přesvědčování. Prostě když to rušíš, tak to rušíš, jsme naštvaní, ale ponižovat se kvůli tomu nebudeme :)

• Citovat
  • Upravit
3236
21.4.14 09:45
@Anonymní píše:
Myslela jsem kvůli miminku, že by to bylo dobré, aby jsme se vzali, jako všude je něco ale tohle co se stalo včera, pánešek drobátko přehnal a ano, jsem už tak zoufalá a nasratá, že přemýšlím i o kroku číslo 2 a to je odchod od něho! No uvidíme!
A největší gol byl, že jsme ještě schválně než jsem mu oznámila, že svatba nebude, tak jsme se ho zeptala,,hele v pátek(měla být svatba v 9hod. ráno) jsou blešší trhy ve městě ale jsou jen od 8hod. do 11hod. co kdyby jsme se tam šli podívat hned po ránu, než tam bude kvantum lidí :mrgreen:,, a víš co řekl?,Klidně, to je dobrý nápad, tak jo,,!!! :zed: :zed: :zed: :cert: :cert: přesně jak jsem předpokládala, zapoměl na to, že se v pátek žení!!A to mě tedy dožralo!! :cert: :cert:

tak po tomhle jeho výstupu bych si sbalila věci a odešla bych. Takového blba na Entou, aby člověk pohledal :roll: promiň, ale tím by pro mě definitivne skoncil :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šohajek
21.4.14 09:47

Jj, není lepší než po jednom výstupu zůstat sama s miminem, ještě ji k tomu nabádej. Radit je jednoduchý, ale bůhví co bys dělala na jejím místě.

• Citovat
  • Upravit
3236
21.4.14 09:50

@Šohajek po jednom výstupu? 8o já nikoho nenabadam, psala jsem, co bych dělala já. ;) jako tady je evidentní, ze chlap nemá absolutní zajem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
21.4.14 09:53
Kolik je jemu let, že nechápe
@Šohajek píše:
Kolik ti je, že tak nerozumíš mužské mentalitě? Muži mají rádi jednoznačné vyjadřování - ano, ano, ne, ne a ne žádné zkoušky lásky a očekávání přesvědčování. Prostě když to rušíš, tak to rušíš, jsme naštvaní, ale ponižovat se kvůli tomu nebudeme :)

kolik je jemu let, že nechápe, jak se díky jeho chování cítí jeho těhotná partnerka? on se snad vyjadřoval ke svatbě jednoznačně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí