Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vin @geilens tady si asi nerozumíte ![]()
Zrušit svatbu muze sama ale sepsání otcovství sama nemůže udělat
Zakladatelko a vis co???ja bCh mu nic nerikala…ve čtvrtek bych jela za tatínkem a strávila s nim hezky víkend ![]()
@Petra Z píše:
@vin @geilens tady si asi nerozumíte
Zakladatelko a vis co???ja bCh mu nic nerikala…ve čtvrtek bych jela za tatínkem a strávila s nim hezky víkend
Jj presne tak sem to myslela ![]()
@Petra Z píše:
Zakladatelko a vis co???ja bCh mu nic nerikala…ve čtvrtek bych jela za tatínkem a strávila s nim hezky víkend
Já bych udělala přesně to samý… Ale musím taky souhlasit s tím, že problém bude v tom propastném věkovém rozdílu. On už je ve věku dědy a docela chápu, že se mu nechce řešit výbavička a svatba. Si tak snažím představit svýho tátu, kdyby se teď měl ženit a stát se otcem novorozence. Představa je to celkem vtipná.
Ale jako ten chlap do toho s tím šel, si to měl rozmyslet dřív. Být na místě zakladatelky, tak se na to vyprdnu. A jestli se na to nevykašleš teď, tak to za vás stejně vyřeší čat, protože se budete bohužel rozcházet čím dál víc.
@Petra Z píše:
Proč by nemohla pojmenovat dítě po sobě?
@vin píše:
No přesně. Co je to za blbou stádní módu pojmenovat automaticky dítě po otci. Notabene, když se tatík nežene do sňatku.
@vin píše:
Ale to může, samozřejmě, na to nemusí na matriku, ale otcovství musí přiznat on osobně, nemůže ho ona jen tak nahlásit.
@eetkikinka píše:
Ale to může, samozřejmě, na to nemusí na matriku, ale otcovství musí přiznat on osobně, nemůže ho ona jen tak nahlásit.
No, jasne. Ja psala o příjmení.
Ahoj
tak mě je jasné, že na matriku semnou musí otec dítěte
bez něho by to nešlo. To jak jsme psala, že budu muset ve středu na magistrát a matriku, tak to jsme myslela tak, že tam dojdu osobně proto, aby jsem zrušila ten obřad a na matrice nahlásila tuto změnu. A také to, že dítě se bude jmenovat přijmením po mě ale přijdu s otcem dítěte, za týden, aby tam byl zapsán. Zdá se mě lepší, tam zajít osobně a zjistit co si máme přinést za doklady atak. I když myslím, že stačí občanský průkaz a rodný list ale raději tam zajdu, stejně potřebuji s paní na matrice něco probrat a tak se mě to hodí.
Včera jsem měla s přítelem vážnou debatu a prostě jsme mu to řekla na rovinu. Že svatbu zatím nechci. Chvilku mě poslouchal a také semtam něco řekl, moc se mu to nelíbylo ale nějak přesvědčivej nebyl! A co mě nasralo, šla jsem pro něco do kuchyně, mluvím na něj a žádná odověd a když jsem nahlédla zpět do obyváku, pánešek tam nebyl!!!Normálně šel klído pído spinkat do ložnice!!
Tak to jsme teda už ale na něj vlítla a řekla, že jsem s ním měla debatu a že jako takhle teda ne! A víte co mě na to všechno řekl? At' ho nechám spát, že ho ze mě bolí hlava, že je unavenej a že jde na 21hod.do práce a že do něj hučím! Jako jak hučím?!!!Jen jsem se s ním bavila o tom, že svatba se ruší a snažila jsem se rozumě udávat své důvody proč jsem se tak rozhodla!!
A jako on místo toho aby se ke mě trochu měl, aby z toho byl smutnej, když jsem mu řekla, že vše ruším tak zmizne jako pára nad hrncem spinkat a odmítne mě vůbec poslouchat! Dělá si ze mě prdel?!!!No to bylo něco na mě! Tak jsem práskla dveřma a šla do obýváku s tím, že je alson' vidět jak moc se na svatbu těšil
a že to že jsme zrušila svatbu, bylo srávné rozhodnutí! Ale jediné co mě přislíbyl je to, že na tu matriku semnou pujde a nechá se bez problémů zapsat jako otec dítěte, že na to má právo a je to i jeho dítě, nejenom moje! No Za 10minut vylezl z ložnice, to bylo 18:00hod. a začal se strojit, že jede do práce
říkám mu kampak se chystáš
máš jet až na 21hod.ne?! A on, že semnou není k vydržení a tak si pojede do práce dřív!
Tak jsem mu řekla, at' si jede třeba ke všem čertům, že mě to je jedno
Takže odjel a přijel až dneska v 7hod. ráno a dělal jako že nic a chtěl pusinku
![]()
Jako ano holky, měli jste všichni pravdu, protože tak bezohleného, cinického, samolibého chlapa, jsem ještě neviděla
Jako já mu řeknu, že svatbu ruším a necháme to najindy a on místo toho aby to semnou řešil, tak jde spinkat?!!!Bolí ho hlava a není mu dobře a nemám ho otravovat kecama?!!!Fuj Fuj Fuj, se mě zdvíhnul tlak a ted' je mě z toho špatně zase mě a opravdu jsem ráda, že jsem se tak rozhodla!! Děkuju, děkuju
![]()
Zakladatelko, já si myslím, že rozhodnutí zrušit svatbu byl první krok. Odejít od něj by měl být krok následující. Co pozitivního v tom vztahu máš?
@Hřiběnka píše:
Zakladatelko, já si myslím, že rozhodnutí zrušit svatbu byl první krok. Odejít od něj by měl být krok následující. Co pozitivního v tom vztahu máš?
Myslela jsem kvůli miminku, že by to bylo dobré, aby jsme se vzali, jako všude je něco ale tohle co se stalo včera, pánešek drobátko přehnal a ano, jsem už tak zoufalá a nasratá, že přemýšlím i o kroku číslo 2 a to je odchod od něho! No uvidíme!
A největší gol byl, že jsme ještě schválně než jsem mu oznámila, že svatba nebude, tak jsme se ho zeptala,,hele v pátek(měla být svatba v 9hod. ráno) jsou blešší trhy ve městě ale jsou jen od 8hod. do 11hod. co kdyby jsme se tam šli podívat hned po ránu, než tam bude kvantum lidí
,, a víš co řekl?,Klidně, to je dobrý nápad, tak jo,,!!!
přesně jak jsem předpokládala, zapoměl na to, že se v pátek žení!!A to mě tedy dožralo!!
![]()
Kolik ti je, že tak nerozumíš mužské mentalitě? Muži mají rádi jednoznačné vyjadřování - ano, ano, ne, ne a ne žádné zkoušky lásky a očekávání přesvědčování. Prostě když to rušíš, tak to rušíš, jsme naštvaní, ale ponižovat se kvůli tomu nebudeme ![]()
@Anonymní píše:
Myslela jsem kvůli miminku, že by to bylo dobré, aby jsme se vzali, jako všude je něco ale tohle co se stalo včera, pánešek drobátko přehnal a ano, jsem už tak zoufalá a nasratá, že přemýšlím i o kroku číslo 2 a to je odchod od něho! No uvidíme!
A největší gol byl, že jsme ještě schválně než jsem mu oznámila, že svatba nebude, tak jsme se ho zeptala,,hele v pátek(měla být svatba v 9hod. ráno) jsou blešší trhy ve městě ale jsou jen od 8hod. do 11hod. co kdyby jsme se tam šli podívat hned po ránu, než tam bude kvantum lidí,, a víš co řekl?,Klidně, to je dobrý nápad, tak jo,,!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
přesně jak jsem předpokládala, zapoměl na to, že se v pátek žení!!A to mě tedy dožralo!!
![]()
tak po tomhle jeho výstupu bych si sbalila věci a odešla bych. Takového blba na Entou, aby člověk pohledal
promiň, ale tím by pro mě definitivne skoncil ![]()
Jj, není lepší než po jednom výstupu zůstat sama s miminem, ještě ji k tomu nabádej. Radit je jednoduchý, ale bůhví co bys dělala na jejím místě.
@Šohajek po jednom výstupu?
já nikoho nenabadam, psala jsem, co bych dělala já.
jako tady je evidentní, ze chlap nemá absolutní zajem
@Šohajek píše:
Kolik ti je, že tak nerozumíš mužské mentalitě? Muži mají rádi jednoznačné vyjadřování - ano, ano, ne, ne a ne žádné zkoušky lásky a očekávání přesvědčování. Prostě když to rušíš, tak to rušíš, jsme naštvaní, ale ponižovat se kvůli tomu nebudeme
kolik je jemu let, že nechápe, jak se díky jeho chování cítí jeho těhotná partnerka? on se snad vyjadřoval ke svatbě jednoznačně?