5 měsíců - rozmazlení u prarodičů?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9090
24.3.13 20:44
@Jaja87 píše:
@berry4 Ano. ;) ;)
Muzu se zeptat mimo tema? U kazdyho se me ukazuji jakesi grafy jak maji stare ditko.To jsi si udelala sama? ;)

to jsou metříky, jsou na ně různé stránky, kde se dají vytvořit. Já mám třeba odsud: http://lilypie.com/ tam si vybereš vzhled, zadaš datum narození a pak ti to vyplivne kód, který si tady v nastavení dáš do podpisu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
24.3.13 20:45

@Jaja87 jj,klikni si na můj metřík a můžeš si ho taky udělat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391

@Verca1989 Kdyz ja nejak tem pdopisum nerozumim, je fakt ze jsem si je ted zapla abych vedela co to je..Ale nejak nechapu.. ;) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
24.3.13 20:51

@Jaja87 v nastavení máš takový velký rámeček a tam se zkopíruje ten kód, co ti to vyhodí na stránkách…když klikneš na ten můj odkaz, tam potom klikneš na „Baby and Kids Birthday“, pak vybereš věk svého dítka, pak klikneš na „next“ pod rámečkem vpravo, na další straně vybereš vzhled metříku, na další vzhled dítka. Pak si můžeš vybrat, jestli chceš, aby se ti ukazoval věk (horní rámeček vlevo) nebo odpočítávání do dalších narozenin (spodní rámeček vlevo). Pak už jen zadáš datum narození, níž si můžeš něco svého dopsat a po kliknutí na next budeš mít v bílém rámečku kód, který zkopíruješ v tom nastavení, pak by to mělo jít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
24.3.13 20:53

Já jsem ráda když se Tomíkovi babička i děda věnují. Pracují s ním podobně jako já. On sám je nerad jenom chovaný nebo jenom na bříšku. Když chce změnu dá to najevo. Tchýně je u nás dennně a tak pozná že už chce na bříško nebo naopak pomazlit.
Taky musím říct že Tomík je hodně pohodvý miminko. Dobře spinká a je takový spokojený.
Když máme krizi tak ho hodím na chvíli na šátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
24.3.13 20:57

Muj syn ma teda 19m, ale tchanovci ho tez rozmazluji, dovoluji mu veci, ktere ja ne a uci ho „blbosti“ - cvakat vypinacem, hrat si s pakovou baterii, kramuje i nich vse. Doma to proste nedovolim ci nepodporuju.
Dite brzy pochopi, co si ke komu muze dovolit.
Babicky a dedeckove jsou preci od toho, aby rozmazlovali. Nebo aspon podle me. Nas babicky taky rozmazlovaly a dodnes na to rada vzpominam a svym detem to rada dopreju.
Potrebuju, aby tchani obcas hlidali a nebudu jim zakazovat a prikazovat, co smi a co ne. Syn je ma rad, tesi s na ne a to mi staci. Oni maji radi jeho, vic netesim a doma jedu dle svych pravidel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
24.3.13 20:58

Říká se že do půl roka se nedají rozmazlit.. bud je to ze změna režimu a nebo se prostě mění.. já nevím jak u ostatních ale můj syn je taky jeden měsíc samostatný a druhý měsíc chce pozornost.. a tak se to pořád mění..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
24.3.13 21:15

No tak jsem to zkusila no a uvidime no,..Zda jsem to udelala dobre. Anglicky neumim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
24.3.13 21:16
@Jaja87 píše:
No tak jsem to zkusila no a uvidime no,..Zda jsem to udelala dobre. Anglicky neumim.

Noo je to nejaky divny… :nevim: :nevim: Sice to se ukazalo, ale myslela jsem ze se to ukaze lip, jde to nejak zmenit, upravit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
24.3.13 21:20
@Jaja87 píše:

Udělala jsi to moc dobře - hezký metřík, šikulka :palec:
EDIT: škoda, že jsi ho vymazala, ten dráček byl hezký.

Mimochodem… místo „imrvére nonstop“ věnování se dvouletému dítěti, kterému to udělá leda tak medvědí službu… co zkusit otevřít knížku nebo učebnici angličtiny???

Příspěvek upraven 24.03.13 v 21:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
24.3.13 21:20

@Jaja87 ano,vratˇse, udělej znovu.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
24.3.13 21:28

@BohunkaP No diky za radu, ale anglicky ja se neucila, a rozumim jak cemu.Ale mluvit anglicky neumim. Nemam duvod. :nevim: Smazala jsem to protoze to ukazovalo nejak divne. To je jedno nebudu tam nic mit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
24.3.13 21:35

No neda me to, zkusila jsem zase znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
24.3.13 22:09

@Jaja87 :lol: metr krásnej, ale věk asi není košer :mrgreen: