Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pudlí a pudlíku gratuluji k narození Rafaela a přeju mu hodně zdraví a at se mu v životě vše splní .Kamča a Maty
![]()
Gina108 píše:
Ty jo, mně jako středočešce šulin vůbec sprosté nepřipadá - spíš takové dětsky roztomilé slůvko. No dobře to vědět, abych zas někde na Moravě nezpůsobila nějaké faux paux![]()
![]()
Moje kamarádka je učitelka a zároveň řádová sestra. Slovo „šulin“ párkrát někde slyšela, ale nevěděla, co to znamená. Myslela si, že je to něco jako „Jarin“ nebo „trouba“ nebo „moula“. Jednou v hodině ČJ toto slovo použila. Dovedete si představit ty vyděšené výrazy v očích jejich žáků? Když od učitelky a jeptišky v jednom slyší: „Ty seš ale šulin.“ Pak se vše vysvětlilo. Ona pochází odněkud z Čech a tam to slovo prý neznají
Není ta čeština krásný jazyk? ![]()
Nepřihlášená Lulje
Anonymni píše:Gina108 píše:Moje kamarádka je učitelka a zároveň řádová sestra. Slovo „šulin“ párkrát někde slyšela, ale nevěděla, co to znamená. Myslela si, že je to něco jako „Jarin“ nebo „trouba“ nebo „moula“. Jednou v hodině ČJ toto slovo použila. Dovedete si představit ty vyděšené výrazy v očích jejich žáků? Když od učitelky a jeptišky v jednom slyší: „Ty seš ale šulin.“ Pak se vše vysvětlilo. Ona pochází odněkud z Čech a tam to slovo prý neznají
Ty jo, mně jako středočešce šulin vůbec sprosté nepřipadá - spíš takové dětsky roztomilé slůvko. No dobře to vědět, abych zas někde na Moravě nezpůsobila nějaké faux paux![]()
![]()
Není ta čeština krásný jazyk?
Nepřihlášená Lulje
Šulín od jeptišky by mě taky dostal
![]()
Tak než jsem těch 43 stran dočetla až do konce, Pudla nám zatím porodila. No, to je paráda!!!!!
Pudlíci, moc GRATULUJEME!!!!!!!
O5 pořád ještě nepřihlášená Lulje ![]()
Holky poslala jsem samostatný deníček o porodu Kostěje, ale jinak nestíhám číst, psát nic… jen kojit a uspávat
tak sorry, nějakou chvíli nebudu
Tak jeste sem - Pudli obema vam preju jen to nej a at se Rafikovi na svete libi!!!!
Neprihlasena DANYLEA