Adopce - žádost, příprava, čekání 2015 - 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2654
3.2.16 14:13

Ahoj…prosím a přizvání do skupiny. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
3.2.16 14:34

@akydo :mavam: :mavam: Už bys ji měla mít:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2654
3.2.16 14:56

Děkuji za přijetí. Je mi 39 let a máme skoro 6 letého chlapečka. Nyní se ještě pokoušíme o druhé miminko, ale zatím bezúspěšně. Zrovna včera jsme byla na gyndě na preventivní prohlídce a když jsme mu řekla o snažení nějak se netvářil :-) No mě je jasný, že ve 40 rodit žádná sláva. Tak si dávám termín do dubna a když se nezadaří tak bychom chtěli zkusit adopci. Já spíše uvažovala o pěstounské péči, protože si myslím, že je to rychlejší proces přes úřady než u adopce. Údajně, když už jedno dítko mám tak bych na druhé mohla čekat až 5 let. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.2.16 19:32
@akydo píše:
Děkuji za přijetí. Je mi 39 let a máme skoro 6 letého chlapečka. Nyní se ještě pokoušíme o druhé miminko, ale zatím bezúspěšně. Zrovna včera jsme byla na gyndě na preventivní prohlídce a když jsme mu řekla o snažení nějak se netvářil :-) No mě je jasný, že ve 40 rodit žádná sláva. Tak si dávám termín do dubna a když se nezadaří tak bychom chtěli zkusit adopci. Já spíše uvažovala o pěstounské péči, protože si myslím, že je to rychlejší proces přes úřady než u adopce. Údajně, když už jedno dítko mám tak bych na druhé mohla čekat až 5 let. :?

příprava na osvojení je stejně dlouhá jako pro pěstouny. Dokonce pěstouni na přechodnou dobu mají přípravu ještě delší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2372
28.2.16 15:42

Ahoj, muzu se pridat do skupiny? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.2.16 10:02

Ahojky chtěla bych se přidat k vám do skupiny taky jsme loni podali žádost o adopci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
29.2.16 17:07

@artepkaa @cherynka1987 Ahoj, posílám:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
10.3.16 02:16

@Pady2
Ahoj, prosím o přijetí do skupiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.3.16 18:25

Ahoj taky bych se ráda přidala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
23.3.16 16:08

Zdravím děvčátka :o)

Ahojky holky, dneska je první den, co si zjišťuji, jak na adopci a koukám, že to není vůbec žádná sranda. Miminko nám nejde 6 let a mám za sebou 2 neúspěšné IVF. Když čtu všechny ty věci k adopci, myslím, že nemáme šanci. Bydlíme v bytě 2+1… :roll: člověk si myslel, jak pomůže nějakému opuštěnému dítku a nakonec je to horší než přijetí na vyšší dívčí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
23.3.16 17:30

@Verunousek
Ahojky, byt 2+1 určitě není překážkou v adopci, to ti tu určitě holky potvrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
23.3.16 18:13

@Verunousek POkud chceš, pozvu Tě do uzavřené skupiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
26.3.16 13:52

@Pady2 budu ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
15.4.16 22:26

Zdravím :-) taky bych se ráda přidala :-) zatím máme za sebou žádost a návštěvu z MěÚ. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
12.5.16 08:41

Ahoj Holky,
mohla bych taky poprosit o přijetí do skupinky?
V létě si chcem zažádat o adopci a začít vyřízovat vše potřebné, co úřady potřebují. Snažíme se o mimi 6 let a taky mám za sebou už několik ETů a KETů a bohužel stále nic. :(. Řekli jsme si s manželem, že už není na co čekat a zkusíme adoptovat. Snad se nám poštěstí. :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová