Adorace holčiček...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
8.6.16 13:05
@Anonymní píše:
ja to vim… ale je mi tech kluku trochu lito…kez bych mela v okolí ASPON JEDNU ZENU!!! ktera y nepreferovala holcicky, ale nemam… ty kecy jsou hruza…

Po těch tisících letech ústrků (Jindřich IIIV. nechal Annu Boleynovou dokonce popravit, že mu nedala syna) si to holky zaslouží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.16 13:07
@Bábrdl píše:
Po těch tisících letech ústrků (Jindřich IIIV. nechal Annu Boleynovou dokonce popravit, že mu nedala syna) si to holky zaslouží :lol:

ha ha

• Citovat
  • Upravit
69023
8.6.16 13:09

Jinak tchýně s povzdechem konstatuje, že zatímco můj muž byl jako dítě naprosto klidné a hodné a poslušné zlatíčko, jeho dcera je v porovnání s ním velmi divoký a svéhlavý čert.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
8.6.16 13:18

Tohle mi nedá a musím reagovat. První dítko je syn, když jsem byla podruhé těhotná tak jsem si přála zase kluka. No je to praktické, máme spoustu věcí po něm a tak…už to s chlapečky umím tak co…Potvrdili nám holčičku a já jsem byla zklamaná :zed:. Několikrát jsem řekla, když se mě ptali co čekáme, BOHUŽEL TO BUDE HOLKA!!. Strašně si přeju aby to šlo vzít zpět. Nafackovala bych si. Bohužel to vzít zpět nejde. Do konce života si to budu vyčítat. Holčička nám ve 40tt umřela v bříšku - udusila se pupečníkem, když jsem byla v porodnici a hodinu předtím na ultrazvuku žila a doktoři řekli že je ve ok. Nikdy si neodpustím co jsem řekla, i když vím, že to nemělo žádný vliv na to co se stalo. Nikdy se už tak nebudu rouhat. Do roka od smrti malé se nám narodila holčička :srdce: :srdce: a nedala bych ji ani za nic!!! Důležité je aby děťátko bylo zdravé a je fuk jestli je to holka nebo kluk. Tak to vidím já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
8.6.16 13:19

Tak já se setkávám ve svém okolí spíš s opačnými názory na holky. Tady spíš všichni chtějí kluky - pořád je považují za prince a dědice a nad holkama tak nějak ztichnou nebo pronesou větu typu: „To nevadí, že je to holka, příště se to třeba konečně podaří a bude to kluk.“
Anebo někteří pořád „melou“ něco o párečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.16 13:31

Zaroven nechapu sama sebe…jasne, ze bych kluka mela taky rada..

ale povim vic, prosim, reknete mi, jestli je to normalni nebo uz na psychiatra…myslim ta touha. Holcicku totiz chci i pres to, ze jsem si prosla - tremi lety snazeni se o ditko, tj. nebylo vubec jiste zda deti mit budu, absolvovala jsem kvuli tomu dve operace. prvni tehotenstvi - potrat, druhe dite silne nedonosene zemrelo…mam chlapecka, ale narodil se s tezkou vadou sluchu, v podstate vubec neslysi a tak se spatne vyviji i jeho koordinace a celovy psychomot. vyvoj je velmi zpozdeny… ma tez rysy autismu…je to tezke. Nicmene ho samozrejme miluji, manzel chce dalsi dite - a ja!!! pres vsechny priserny rany osudu, ktery se mi staly, jeden potrat, jedno mimodelozni, postizene dite… pres to vsechno (a rozumne matky b mohly rict - tak se prece poucila, ze je zdravi to nejdulezitejsi… tak ja i pres to chci pord tu holcicku!!! )

nerozumim, co by se muselo stat, abych si ji proste neprala… stalo se nam (krome umrti narozeneho ditete) jiz vse, co se stat mohlo… lizali jsme se z kazde rany tak cca rok ted, kdyz jsme si zvykli zvladat 24/7 pece o Jenicka, tak opet se probudila nase prani…

ja nevim jestli je moudre rikat - vaz si toho, ze mas zdrave deti… nemam. Vaz si toho, ze nemas problemy s plodnosti (mela jsem a takove, ze me museli dvakrat operovat a snazenim jsme stravili nekolik let. i se smirenim, ze deti tedy nebudou…)

ja nevim jestli tohle spolu souvisi…to VAZ SI TOHO…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.6.16 13:33
@radúna píše:
Tak já se setkávám ve svém okolí spíš s opačnými názory na holky. Tady spíš všichni chtějí kluky - pořád je považují za prince a dědice a nad holkama tak nějak ztichnou nebo pronesou větu typu: „To nevadí, že je to holka, příště se to třeba konečně podaří a bude to kluk.“
Anebo někteří pořád „melou“ něco o párečku.

ja ty lidi chci nekdy poznat!!! ja je chci aspon jenom videt!! co je to za lidi? nejsou to spis muzi? s zenami, s nimiz se ja stykam..to je proste sileny ty nazory na chlapecky:(

• Citovat
  • Upravit
9880
8.6.16 13:39

Anonymní, možná to napíšu blbě, ale já mám pocit, že většinou to asi budou ženy, které moc neumí s dětmi.. Nebo jak to napsat. Já mám kolem sebe hodně maminek s chlapečky, které fakt zlobí a prostě toto jsem nikdy neslyšela říkat..
myslím, že to říkají jenom takové kalsicky zahořsklé, které nezvládají výchovu- a věř, že něco tkaové jsem slyšela říkat i od maminek holčiček, jak prostě je to strašné, viz. švagrové a i známá…
Možná je to typ maminky, která někde vidí v televizi sedící, hledící, usmívající miminko- batole a prostě to očekávala taky a prostě bum.. chlapeček zlobí.. ale fkat zlobí i holky a někdy fakt mazec.. Víš kolikrát jsem si říkala, že jsme ráda, že nemám takové ječidla co vídím na hřištích, piští to.. :) prostě každé pohlaví zlobí a má i své hodné chvilky

Příspěvek upraven 08.06.16 v 13:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2898
8.6.16 13:39

V mém okolí je to přesně naopak. Správný chlap má přeci zasadit strom, postavit dům a zplodit syna. :roll: A když má někdo holku, dočká se reakcí typu „To nevadí, příště to vyjde“. :zed: Jako by zdravé dítě, ať toho či onoho pohlaví, nestačilo, musí to být jen a pouze… (doplň dle svého).

Holky bývají fintivé, držkaté, uječené, užvaněné,… Čekaly by tě pravděpodobně scény, kdy holka stojí u plné skříně a hystericky brečí „Já nemám co na sebééééé“ (popis skutečné události). Nebo by mluvila od rána do večera a ani na chvíli ti nedopřála ticho a oddech. Nikdy nevíš, jaké dítě bude. Každé pohlaví má něco. Navíc nikdo ti nezaručí, že kluk bude takový a holka maková. V mém okolí jsou uťáplí chlapečci, kteří se drží máminy sukně, a holky divošky, které mají odvahy a kuráže na rozdávání.

Fixovat se na jedno pohlaví není dobré. Dítě pak může mít na celý život trauma z toho, že je nesprávného pohlaví - a takových lidí znám bohužel dost. :( Spíš bych si srovnala v hlavě, jestli já sama chci další dítě, jestli opravdu trvám na holčičce. A pokud ano, raději bych dítě nepočala, protože co kdyby to byl kluk. Celý život by žil s tím, že jeho si máma nepřála. Spíš bych zapracovala na psychice, abych nepodléhala tlakům okolí, ujasnila si, že důležité je zdraví, ne pohlaví.

Ale taky se může stát, že až počnete, budeš se na dítko od první chvíle těšit, budeš ho milovat celým svým srdcem, a bude ti jedno, jaké pohlaví má. I kdyby sis do té chvíle sebevíc přála holčičku a on to byl náhodou kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
8.6.16 13:41
@Anonymní píše:
ja ty lidi chci nekdy poznat!!! ja je chci aspon jenom videt!! co je to za lidi? nejsou to spis muzi? s zenami, s nimiz se ja stykam..to je proste sileny ty nazory na chlapecky:(

Jsem zenska a fakt jsem si vzdy prala kluka :nevim: holcicky me nebraly. Neumim ji cancat a tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
8.6.16 13:43

@Pomka taky tak, ale jak jsem psala, mám dva kluky a občas i na tu holčičku pomyslím, když vidím, jak se ti kluci točí okolo táty a já sama v kuchyni :mrgreen: ne jako fakt jsem nikdy nelitovala a ani jsem si fakt naivně nemyslela, že holčičky jsou hodnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
8.6.16 13:52
@Anonymní píše:

Přijeď k nám :nevim: Jasně, že na prvním místě je u naprosté většiny zdraví, ale velmi často slýchám opak toho, co ty, jak každý chce syna, pokračovatele rodu, malého gentlemana, maminčina miláčka, jak jsou kluci chytřejší, správní chlapáci, parťáci, holky jen fňukny, fifleny, upištěné, žalují atd atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
8.6.16 14:12

Mě nedávno pobavila sousedka…máme jednu hilčičku, teď se narodila druhá…vypravujem se ven, ona nakukuje do kočárku a říká: tak co máte? - já na to: holčičku…a ona: NEPOVEDLO SE? 8o 8o 8o 8o nechápala jsem, co se jako nepovedlo :lol: :lol: :lol: je krásná, zdravá… :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
8.6.16 14:31
@Anonymní píše:
ha ha

Neber to zase tak vážně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
8.6.16 14:34
@ugluk píše:
Jinak tchýně s povzdechem konstatuje, že zatímco můj muž byl jako dítě naprosto klidné a hodné a poslušné zlatíčko, jeho dcera je v porovnání s ním velmi divoký a svéhlavý čert.

Dospělí bývají ve vzpomínkách rodičů skoro vždycky ideální děti :lol: (a na nočník chodil už v půl roce..) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová