Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Včelda
díky, skvěle shrnuto a napsáno. Zrovna se to chystám zkusit a tvůj souhrn mi moc pomůže. ![]()
@NinJan Určitě to bude v pohodě, uvidíš
…taky jsem měla strach a dlouho se odhodlávala
.
@NinJan píše:
@Včelda![]()
díky, skvěle shrnuto a napsáno. Zrovna se to chystám zkusit a tvůj souhrn mi moc pomůže.
Zkus to se 2-3 položkama, oblečení, nějakou blbost. Spoustu věcí tam uvidíš, co tady prodávají za 99Kč, tam mají za 20-30Kč. Hlavně na konci před platbou zkontroluj, aby jsi měl dopravu zdarma. Ostatní půjde samo. Když budeš postupovat podle toho mého návodu, tak to zvládneš
…jsem nečekal, že to bude takovej román, a to jsem se snažil bejt vážně stručnej ![]()
@Včelda píše:
Zkus to se 2-3 položkama, oblečení, nějakou blbost. Spoustu věcí tam uvidíš, co tady prodávají za 99Kč, tam mají za 20-30Kč. Hlavně na konci před platbou zkontroluj, aby jsi měl dopravu zdarma. Ostatní půjde samo. Když budeš postupovat podle toho mého návodu, tak to zvládneš…jsem nečekal, že to bude zakovej román, a to jsem se snažil bejt vážně stručnej
stačí si nastavit dopravu zdarma…
Ahoj, koupili jste si nekdo v Cine mobil? Jakou mate zkusenost? Vyplati se jit do rizika? Protoze o reklamaci nemuze byt asi rec ![]()
@Pavellina píše:
Ahoj, koupili jste si nekdo v Cine mobil? Jakou mate zkusenost? Vyplati se jit do rizika? Protoze o reklamaci nemuze byt asi rec
na straně 41 je odkaz na mobily co jsou koupené v Číně, já osobně si také chci jeden objednat
@Pavellina Nezapomeň si k ceně připočítat 21% DPH, které zaplatíš u nás při přebírce, od cla by měly být telefony osvobozeny (i když jsou nad 150 euro).
Známý objednával tablet a zatím funguje - od Vánoc
. Přišel za cca 3 dny do ČR, problém pak byl u nás, kdy ho DHL kvůli množství rozvozu nebyla schopna za další 3 dny doručit.
Ahoj, už jsem objednala asi 4 položky. V pohodě, šlo to nad očekávání dobře, i díky návodu @Včelda Dvě položky mi už přišly potvrzení, že prodejce odeslal, dvě zatím čekám. Nevíte jak dlouho to trvá? Je divné, že u jednoho produktu je lhůta zbývá 56 dní a u druhého 6 dní a nějaké drobné. A přitom jsou objednány ve stejný den. Nevíte jak to je?
@NinJan píše:
Ahoj, už jsem objednala asi 4 položky. V pohodě, šlo to nad očekávání dobře, i díky návodu @Včelda Dvě položky mi už přišly potvrzení, že prodejce odeslal, dvě zatím čekám. Nevíte jak dlouho to trvá? Je divné, že u jednoho produktu je lhůta zbývá 56 dní a u druhého 6 dní a nějaké drobné. A přitom jsou objednány ve stejný den. Nevíte jak to je?
6 dní??? to je ve zpracování - ještě neodeslal, ale dostaneš to v rozmezí 15 dné - až třeba jako u mě i 2 měsíců - ale tak do měsíce dojde 90% objednávek, já mám nyní na cestě jen 39 ![]()
@S.Ivanka díky za info. 39 objednávek?
Co je ještě dobré si objednat? Já objednávám nějaké náramky, boty, pouzdro na čtečku. Na oblečení si netroufám, mám strach z velikostí. Už tak jsem napnutá, jestli dojdou ok velikost ty boty. ![]()
@NinJan u mě to neber
já to kupuji do obchodu, ale třeba boty bych si nelajzla koupit zase já, oblečení zase nemám obavu koupit, ale dneska jsem našla lepší než čtečku
světlo na čtení
http://www.aliexpress.com/…7898810.html
já tedy nedám na tištěné dopustit ![]()
@S.Ivanka fakt je oblečení v pohodě? Tak to zkusím. Já jsem zvědavá, v nejhorším ty boty pošlu dál. Já jsem knihomol, taky jsem tvrdila, že jedině tištěné, vůně knihy atd. Dneska? Svoji čtečku zbožňuji a přečtu daleko víc knih než dřív a hlavně ta dostupnost čtiva, novinek, bestselerů na co si vzpomenu, fantazie. Ale dokud to nezkusíš, neuvěříš. ![]()
@NinJan píše:
@S.Ivanka fakt je oblečení v pohodě? Tak to zkusím. Já jsem zvědavá, v nejhorším ty boty pošlu dál. Já jsem knihomol, taky jsem tvrdila, že jedině tištěné, vůně knihy atd. Dneska? Svoji čtečku zbožňuji a přečtu daleko víc knih než dřív a hlavně ta dostupnost čtiva, novinek, bestselerů na co si vzpomenu, fantazie. Ale dokud to nezkusíš, neuvěříš.
no když já si potrpím na to mít to v knihovně na očích, omakat si obal, cítit ten papír
ta vložka je úžasná
@NinJan píše:
@S.Ivanka fakt je oblečení v pohodě? Tak to zkusím. Já jsem zvědavá, v nejhorším ty boty pošlu dál. Já jsem knihomol, taky jsem tvrdila, že jedině tištěné, vůně knihy atd. Dneska? Svoji čtečku zbožňuji a přečtu daleko víc knih než dřív a hlavně ta dostupnost čtiva, novinek, bestselerů na co si vzpomenu, fantazie. Ale dokud to nezkusíš, neuvěříš.
na velikosti pozor, ale když důkladně prostudujete ty tabulky v popisu zboží, tak se není čeho bát. jsou tam i převody na cm, takže lze lecos odměřit. Téměř vždy jsou velikosti uváděné v Asia size. ![]()
Prosím, chci zaplatit objednávku a když zadám všechny údaje z karty, píše mi to Your transaction could not be processed.
Reason The system is currently unavailable. ( Error code: IPAY_RS_10001_2906 ) Suggestion
Please try again.
If the problem persists, please contact Alipay Customer Service.
Limit žádný není. Je to první objednávka. Děkuji moc