AlliExpress

Napsat příspěvek
Velikost písma:
212
10.1.15 14:52

@Včelda :potlesk: :palec: díky, skvěle shrnuto a napsáno. Zrovna se to chystám zkusit a tvůj souhrn mi moc pomůže. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
10.1.15 15:04

@NinJan Určitě to bude v pohodě, uvidíš ;)…taky jsem měla strach a dlouho se odhodlávala :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
10.1.15 17:49
@NinJan píše:
@Včelda :potlesk: :palec: díky, skvěle shrnuto a napsáno. Zrovna se to chystám zkusit a tvůj souhrn mi moc pomůže. :)

Zkus to se 2-3 položkama, oblečení, nějakou blbost. Spoustu věcí tam uvidíš, co tady prodávají za 99Kč, tam mají za 20-30Kč. Hlavně na konci před platbou zkontroluj, aby jsi měl dopravu zdarma. Ostatní půjde samo. Když budeš postupovat podle toho mého návodu, tak to zvládneš :palec:…jsem nečekal, že to bude takovej román, a to jsem se snažil bejt vážně stručnej :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
10.1.15 17:52
@Včelda píše:
Zkus to se 2-3 položkama, oblečení, nějakou blbost. Spoustu věcí tam uvidíš, co tady prodávají za 99Kč, tam mají za 20-30Kč. Hlavně na konci před platbou zkontroluj, aby jsi měl dopravu zdarma. Ostatní půjde samo. Když budeš postupovat podle toho mého návodu, tak to zvládneš :palec:…jsem nečekal, že to bude zakovej román, a to jsem se snažil bejt vážně stručnej :dance:

stačí si nastavit dopravu zdarma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
12.1.15 18:37

Ahoj, koupili jste si nekdo v Cine mobil? Jakou mate zkusenost? Vyplati se jit do rizika? Protoze o reklamaci nemuze byt asi rec ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
12.1.15 18:45
@Pavellina píše:
Ahoj, koupili jste si nekdo v Cine mobil? Jakou mate zkusenost? Vyplati se jit do rizika? Protoze o reklamaci nemuze byt asi rec ;)

na straně 41 je odkaz na mobily co jsou koupené v Číně, já osobně si také chci jeden objednat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
12.1.15 19:36

@Pavellina Nezapomeň si k ceně připočítat 21% DPH, které zaplatíš u nás při přebírce, od cla by měly být telefony osvobozeny (i když jsou nad 150 euro).

Známý objednával tablet a zatím funguje - od Vánoc :lol:. Přišel za cca 3 dny do ČR, problém pak byl u nás, kdy ho DHL kvůli množství rozvozu nebyla schopna za další 3 dny doručit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
14.1.15 16:43

Ahoj, už jsem objednala asi 4 položky. V pohodě, šlo to nad očekávání dobře, i díky návodu @Včelda Dvě položky mi už přišly potvrzení, že prodejce odeslal, dvě zatím čekám. Nevíte jak dlouho to trvá? Je divné, že u jednoho produktu je lhůta zbývá 56 dní a u druhého 6 dní a nějaké drobné. A přitom jsou objednány ve stejný den. Nevíte jak to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
14.1.15 17:29
@NinJan píše:
Ahoj, už jsem objednala asi 4 položky. V pohodě, šlo to nad očekávání dobře, i díky návodu @Včelda Dvě položky mi už přišly potvrzení, že prodejce odeslal, dvě zatím čekám. Nevíte jak dlouho to trvá? Je divné, že u jednoho produktu je lhůta zbývá 56 dní a u druhého 6 dní a nějaké drobné. A přitom jsou objednány ve stejný den. Nevíte jak to je?

6 dní??? to je ve zpracování - ještě neodeslal, ale dostaneš to v rozmezí 15 dné - až třeba jako u mě i 2 měsíců - ale tak do měsíce dojde 90% objednávek, já mám nyní na cestě jen 39 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
14.1.15 17:41

@S.Ivanka díky za info. 39 objednávek? :lol: :palec: Co je ještě dobré si objednat? Já objednávám nějaké náramky, boty, pouzdro na čtečku. Na oblečení si netroufám, mám strach z velikostí. Už tak jsem napnutá, jestli dojdou ok velikost ty boty. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
14.1.15 17:44

@NinJan u mě to neber :) já to kupuji do obchodu, ale třeba boty bych si nelajzla koupit zase já, oblečení zase nemám obavu koupit, ale dneska jsem našla lepší než čtečku :) světlo na čtení
http://www.aliexpress.com/…7898810.html
já tedy nedám na tištěné dopustit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
14.1.15 17:50

@S.Ivanka fakt je oblečení v pohodě? Tak to zkusím. Já jsem zvědavá, v nejhorším ty boty pošlu dál. Já jsem knihomol, taky jsem tvrdila, že jedině tištěné, vůně knihy atd. Dneska? Svoji čtečku zbožňuji a přečtu daleko víc knih než dřív a hlavně ta dostupnost čtiva, novinek, bestselerů na co si vzpomenu, fantazie. Ale dokud to nezkusíš, neuvěříš. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
14.1.15 18:06
@NinJan píše:
@S.Ivanka fakt je oblečení v pohodě? Tak to zkusím. Já jsem zvědavá, v nejhorším ty boty pošlu dál. Já jsem knihomol, taky jsem tvrdila, že jedině tištěné, vůně knihy atd. Dneska? Svoji čtečku zbožňuji a přečtu daleko víc knih než dřív a hlavně ta dostupnost čtiva, novinek, bestselerů na co si vzpomenu, fantazie. Ale dokud to nezkusíš, neuvěříš. :)

no když já si potrpím na to mít to v knihovně na očích, omakat si obal, cítit ten papír :think: ta vložka je úžasná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
14.1.15 18:06
@NinJan píše:
@S.Ivanka fakt je oblečení v pohodě? Tak to zkusím. Já jsem zvědavá, v nejhorším ty boty pošlu dál. Já jsem knihomol, taky jsem tvrdila, že jedině tištěné, vůně knihy atd. Dneska? Svoji čtečku zbožňuji a přečtu daleko víc knih než dřív a hlavně ta dostupnost čtiva, novinek, bestselerů na co si vzpomenu, fantazie. Ale dokud to nezkusíš, neuvěříš. :)

na velikosti pozor, ale když důkladně prostudujete ty tabulky v popisu zboží, tak se není čeho bát. jsou tam i převody na cm, takže lze lecos odměřit. Téměř vždy jsou velikosti uváděné v Asia size. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
14.1.15 20:04

Prosím, chci zaplatit objednávku a když zadám všechny údaje z karty, píše mi to Your transaction could not be processed.
Reason The system is currently unavailable. ( Error code: IPAY_RS_10001_2906 ) Suggestion
Please try again.
If the problem persists, please contact Alipay Customer Service.

Limit žádný není. Je to první objednávka. Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák