Angelsounds

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18223
29.8.12 08:22

@xxLeninka ale oboje je ono :palec: Jak tu bylo psáno, zkus si dát prst na krkavici a porovnej to s rytmem svého těla, to je nejjistější. Nebo spočítej, kolikrát za minutu to bije :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
29.8.12 08:27

@Králičice Tím se vůbec nestresuj, zkus projít nebo najíst a zkus znovu, já už jsem ve 24tt a někdy slyším srdíčko strašně nahlas když se mimís natočí hrudníčkem a je to úplně vpravo, náhle zvuk zmití jak se malý posouvá a pak už ho nemůžu najít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
29.8.12 08:30

@lucillee jojo, přesně. Malej se taky vždycky odrazil a najednou byl na druhý straně a skoro nebyl slyšet. :palec: a hlavně než získáš cvik no. Já ho prvně hledala snad dva dny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
29.8.12 09:22

Dobre rano, tak hlasim, ze stale nic…To, co vzdy najdu, je moje srdce…Asi neco delam spatne.Byla jsem se zeptat v lekarne na ultrazvukovy gel-no koukala na me jako na blazna…-))))

A co Vy, otocilo se miminko a je zase srdicko slyset?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
29.8.12 09:50

@xxLeninka Kup si normálně obyčejný lubrikační gel, je to to samé :) mají ho myslím od Durexu i v supermarketech, já jsem poprvé našla srdíčko v 9tt, u mě to bylo uprostřed až velmi dole v podbřišku, tam kde končí chloupky a zkus malinko jakoby nasměrovat sondou směrem nahoru a dloubnou s ní více do bříška…snad mi rozumíš, nedokážu to možná správně popsat, ale takto mi to vždycky fungovalo, tedy než se prcek začal vlnit skrz celé břicho! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
29.8.12 12:28

@lucillee děkuju, děkuju…no já se ptala asi v 10 lékárnách, pak už i na lubrikační gel když ten sono neměli…a lékarnice mi říkala, že lepší bude ten sono…tak jsem si ho objednala (asi bude levnější než lubrikační) a budu ho mít odpoledne, tak to večer vyzkouším…Připadá mi, že vše co jsi popisovala jsem dělala, ale slyšela jsem prostě jen svoje srdce a pak nějaké zvláštní zvuky…Přesně jak popisujiš, jak začínají chloupky, mírně zatlačit…srdíčko jsem neslyšela, ale nějaké zvuky ano-jestli to byly střeva, nebo se tam prckem vztekal, že ho zlobím, to nevím… :nevim: Ale docela mě to zaráží, že jsem ho ještě nenašla… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
29.8.12 19:01

@xxLeninka Fakt se tím vůbec netrap, já vím, že se mi to snadno říká, ale prostě oficiálně uvádějí, že je slyšet až někdy od 14tt…oni vedí proč :) právě aby se mamky nestresovali, já fakt ze začátku někdy třeba nebyla schopná to srdíčko vůbec najít, ale zařekla jsem se, že to nebudu hrotit a zkoušet 10× denně :lol: Přecejen není to lékařský doppler jen taková „hračka“, takže pokud máš mimčo uložené maličko jinde nebo máš silnější břišní stěnu třeba i vlivem cvičení nebo tak, prostě to nemusí být slyšet…fakt můžu potvrdit, že teď ve 24tt je intenzita mnohem mnohem vyráznější, ze začátku jsem dávala volume na max a teď by mi to urvalo uši :lol: i když co cítím pohyby, už naslouchám :srdce: jenom tak 1-2 týdně…držím palečky ať se ti :srdce: brzy ukáže!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
30.8.12 22:20

Tak hurá!!! Dnes jsem konečně :srdce: slyšela! Je to fakt nááádhera…Jen nevím, proč jsem ho tak dlouho nemohla najít… :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
30.8.12 22:38

@xxLeninka jupí :palec: :D Tak byl prcek hold šikovně schovanej, ještě tam má spoooooustu místa :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
30.8.12 22:50

@xxLeninka :potlesk: super, hlavne se fakt nelekej kdyz nahodou :srdce: nekdy nenajdes, jeste se ta mala potvurka muze schovat nebo otocit tak, ze proste nezameris :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
30.8.12 22:50

@Reinka no, asi…-) Moc děkuju za podporu, už jsem si říkala, jak je možný, že jsem tak neschopná…Nicméně to šplouchání, jak tam sebou hází, to jsem slyšela a díky tomu jsem pak našla i to srdíčko…je to fakt krásný pocit ho slyšet ťukat… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3038
11.1.13 09:00

Zdravím, mám dotaz, chtěla jsem si poslech nahrát do PC, mám u Angelsounds i kablík, který má oba konce stejné, tak jsem pochopila, že jedem dám do přístroje a druhý do PC, ale po připojení to nic neudělalo, nevíte, jak docílím toho, aby se mi to spojilo s PC a začalo nějak nahrávat? Asi je potřeba nějaký program, ale jaký netuším :nevim: Pokud víte, prosím poraďte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
11.1.13 09:07

Ten kablík bude spíše na propojení s většíma repráčkama než jsou sluchátka :-) Ale určitě to bude chtít sehnat nějaký program na nahrátí :-)

• Citovat
  • Upravit
1329
11.1.13 09:13

Před týdnem jsem ho prodala za 650,–. Doufám, ze až budem čekat druhé, taky ho takhle seženu :0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1329
11.1.13 09:16

Jinak ještě dodavam, ze jsem malého slyšela až od 16.tydne, dřív to neslo. A gel jsem používala lubrigacni a stačilo to.. Je to skoro stejně jako ten na ultrazvuk- potvrzeno od mudr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí