Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj chtěla bych se zeptat jestli v té týdenní pauze můžu mít nechráněný pohlavní styk? Nebo musím používat ještě další antikoncepční metodu? Dík ![]()
Můžeš mít styk i v tom týdnu, kdy pauzírujš. Já osobně nepoužívám žádnou jinou metodu a zatím v pohodě. ![]()
Jeanine jsem brala zhruba před 2 lety (asi rok v kuse).. vše v pohodě..nyní jsem se ji rozhodla brát znovu a musím přiznat, že mě trochu zaskočilo špinění, které však po cca 15 dnech zmizelo..a nyní již dobírám druhý měsíc a je to ok..:)
Ahoj ja brala Jeanine 6 let a super! Akorat loni jsem dobrala posledni plato v říjnu a prvni menstruaci jsem dostala az pred vanocema.Pak uz to bylo v pohode a ted se mi to seklo v dubnu a od te doby jsem to jeste nedostala! Těhotná nejsem tak nevím jestli mám jít na gynekologii a nebo ještě počkat. Břicho mě pobolívá jako bych to měla dostat ale nic…holky mi doporučovali Gynex, že to srovna menstruaci a jeste je to dobre pro planovane tehotenstvi…mate nekdo podobnou zkusenost po vysazeni Jeanine a brani Gynexu???
@Barus 84 píše:
Ahoj ja brala Jeanine 6 let a super! Akorat loni jsem dobrala posledni plato v říjnu a prvni menstruaci jsem dostala az pred vanocema.Pak uz to bylo v pohode a ted se mi to seklo v dubnu a od te doby jsem to jeste nedostala! Těhotná nejsem tak nevím jestli mám jít na gynekologii a nebo ještě počkat. Břicho mě pobolívá jako bych to měla dostat ale nic…holky mi doporučovali Gynex, že to srovna menstruaci a jeste je to dobre pro planovane tehotenstvi…mate nekdo podobnou zkusenost po vysazeni Jeanine a brani Gynexu???
ja otehotnela ihned po vysazeni Jeanine… Po uzivani 10let v kuse… Vzala jse posledni prasek z platicka, krvaceni z vysazeni a dalsi menstruace uz neprisla… ![]()
@Bramborka85 píše:
ja otehotnela ihned po vysazeni Jeanine… Po uzivani 10let v kuse… Vzala jse posledni prasek z platicka, krvaceni z vysazeni a dalsi menstruace uz neprisla…
To je krásný ale mě cyklus nějak blbne…:-(
@Barus 84 píše:
To je krásný ale mě cyklus nějak blbne…:-(
A těhotná nejsem…mám jít na gynekologii??
Ahoj holky, chci se vas zeptat..antikoncepci jsem nebrala několik let..chystam se na telisko, ale az tak za rok a tak jsme se s dr. domluvili na Jeanine..před 4mesicema jsem prestala kojit a před mesicem jsem zacala užívat Jeanine..s tim, ze nemam delat pauzu, abych to vůbec nedostavala (mam totiž endometriózu). No a ted to beru asi 25.den..spinim celou dobu a 3dny zpatky jsem zacala i trochu krvácet..je fakt, ze plet mam super, ale to je asi jedine pozitivum..jsem furt nejaka smutna, takova presla a dnes to teda dodělalo, ze rano vidim na prsu mokry flek a normalne mi teklo mliko!!!Podle me mam teda uplne rozhaseny hormony, ale ted fakt nevim, jestli mam pokracovat nebo ne..doktorovi muzu zavolat az tak za 14dnu, protože nejsem v Cechach..tak zkousim vas, co mi na to někdo rekne?:) Moc diky předem za vase rady, připomínky ci zkusenosti..:) ![]()
Ahoj, chtela jsem se zeptat, jestli mel nekdo z vas problem s menstruaci v dobe tydenni pauzy? Co se tyce chuti k sexu, nalad,? Je tam nejaka zmena? Stalo. s vam nekdy, ze jste zapomela prasek a pak jste to nedostala par mesicu, i kdyz nejste tehotna.diky z info. ![]()
Co.se tyce nalad, souhlasim, podle me to ovlivnuji tabletky.Ja spis mam problem v tom, ze jsem 1 zapomeka vzit tabletku a od te doby jsem to nedostala.Uz je to 3 mesic. nevim jestli to je normalni.Pry je mozne ze po antikoncepci to vubec zenska nedostane?
Poprvé jako antikoncepci používám Jeanine a hned ten den co jsem ji obdržela jsem je začala používat a nečekala jsem na ms. Teď se měla dostavit a ono nic. Už to trvá 2-3 dny. Je tedy možnost že ty prášky jsou prozatím nefunkční a je tady možnost otěhotnění nebo je to jenom dočasná pauza od ms. Mám někdy příznaky jako by měla přijít ms..
Ahoj mam mensi dotaz muze mi antikoncepce jeanine pomoct od zatvrdlich prsou??