Aukro - příhozy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31269
17.8.11 09:47
myšanda26 píše:
Adrenalin je to hlavně na konci kdy ti všichni přihazují v posledních minutách.

no to sem dycky celá vzteklá, když nejsem zrovna online a něco mi uteče „o pětikorunu“ :mrgreen: minutu před koncem aukce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
17.8.11 09:49
Katrinka píše:
Já to chápu, ale proč se třeba neukáže hned, kolik nejvýše přihazující nabídnul maximálně :?:
Tak tam klikám po 10 Kč jak trouba donekonečna, a stejně nic :cry:
To mě total odrazuje 8-o

Proč budu za něco platit 400 korun když může stačit třeba 360. proto je to aukce, že přihazuješ. Ne obálková metoda. je to prostě troška adrenalinu právě to že nevíš kolik to bude ve výsledku stát. Ovšem pokud někdo něco prodá za málo a pak to nepošle, tak to je podle mě podvod. Buď si má oficiálně napsat minimální cenu jakou si za to představuje nebo se do toho nepouštět.

• Citovat
  • Upravit
3011
17.8.11 09:50

Ten daný předmět bylo možné na začátku koupit i za cenu Kup Teď ve výši 300 Kč, teď už je tam dvojnásobná cena :roll: , no nic, kašlu na to, ale naštvaná jsem tedy fest, podívám se po skončení aukce, jestli půjdou znovu do prodeje, pak by to bylo jasné, že šlo o podvod :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
17.8.11 09:53

Holky mě neva že jsem tu bednu dala za 50,– proto jsem dala aukci od 1,– ale co dělat s člověkem u kterého si vydražím věc - pro něj za málo a on mi ji odmítne pak prodat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
17.8.11 09:58
kibooolka píše:
Holky mě neva že jsem tu bednu dala za 50,– proto jsem dala aukci od 1,– ale co dělat s člověkem u kterého si vydražím věc - pro něj za málo a on mi ji odmítne pak prodat? :think:

napsat mu blbej komentář - že nakonec k prodeji nedošlo a to kvůli tomu že údajně věc poškodil, pokud se mu to tam bude objevovat častěji, nebude důvěryhodný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
17.8.11 09:58
kibooolka píše:
Holky mě neva že jsem tu bednu dala za 50,– proto jsem dala aukci od 1,– ale co dělat s člověkem u kterého si vydražím věc - pro něj za málo a on mi ji odmítne pak prodat? :think:

Já bych to asi hlásila adminům. Oni jsou na aukru dost jednoznačné podmínky a pak samo napsat do osobního hodnocení negativní posudek o obchůdku. mě to teda odrazuje když vidím že prodávající zboží nedodává, nebo dodává v jiném stavu než bylo uvedeno v popisu. Už si hned tak nic neprodá.

• Citovat
  • Upravit
1570
17.8.11 10:00

Tak jsem ted na s bazaru hledala skluzavku a ejhle paní se přesídlila z aukra tam 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
17.8.11 10:02

Není to tak, že hodnocení na aukru můžeš udělit pouze, když uskutečníš obchod :?:

Nebo třeba mě vytočí, když se ptám na předmět, kde chybí míry, a nikdo neodpoví :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31269
17.8.11 10:08
kibooolka píše:

napsat blbej koment a ohlásit aukru, pokud to udělá víckrát, tak mu zablokujou přístup :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
17.8.11 10:11
myšanda26 píše:
Katrinka píše:
Já to chápu, ale proč se třeba neukáže hned, kolik nejvýše přihazující nabídnul maximálně :?:
To mě total odrazuje 8-o
Proč budu za něco platit 400 korun když může stačit třeba 360. proto je to aukce, že přihazuješ. Ne obálková metoda. je to prostě troška adrenalinu právě to že nevíš kolik to bude ve výsledku stát. Ovšem pokud někdo něco prodá za málo a pak to nepošle, tak to je podle mě podvod. Buď si má oficiálně napsat minimální cenu jakou si za to představuje nebo se do toho nepouštět.

Ale to je tak, že aukro systém za tebe pak přihazuje po minimální částce, ne že dá automaticky cenu na 400,–, ale nemusíš to pak hlídat. Jen když nabídne někdo přes 400,–, tak už jsi mimo hru, pokud nenavýšíš.
Já takhle chtěla koupit hodně starou knížku, která je prakticky nesehnatelná, zázrakem se objevila na aukru, takže jsem zadala vysokou částku, abych nemusela viset na aukru pořád a hlídat, měla jsem tam jednoho, co ji chtěl taky, nakonec to vzdal na 600,– a systém stále přihazoval za mě, já tedy koupila za 605,–, aniž bych musela k PC, rozhodně ne za mnou nabídnutou nejvyšší sumu. Mně ten systém vyhovuje, víc než tu maximální sumu jsem nebyla ochotná dát a systém se zastaví pětikačku za nejvyšší nabídkou.
Horší je, pokud tam fakt takhle přihazuje někdo známý, aby vyhnali cenu nahoru. Jenže jak to chceš zjistit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
17.8.11 10:15
Katrinka píše:
Není to tak, že hodnocení na aukru můžeš udělit pouze, když uskutečníš obchod :?:Nebo třeba mě vytočí, když se ptám na předmět, kde chybí míry, a nikdo neodpoví :evil:

no jo, máš pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
17.8.11 10:15
Katrinka píše:
Není to tak, že hodnocení na aukru můžeš udělit pouze, když uskutečníš obchod :?:

No ano, ale když tu aukci vyhraje, avšak prodávající jí odmítne poslat, protože ji údajně poškodil, evidentně se mu však nelíbí nízká cena, tak aukro systém to stejně vyhodnotí jako uzavřenou transakci.

K takovým případům tam slouží centrum sporů, když se nelze dohodnout osobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
17.8.11 10:20
myšanda26 píše:
Katrinka píše:
To mě total odrazuje 8-o

Myšando, to automatické přihazování funguje tak, že tam napíšeš 400, což je nejvyšší cena, jakou jsi ochotná zaplatit, ale ono to přidává vždycky jen nejnižší možnou částku, která je vyšší než ta nabídnutá někým jiným. Tzn. on nabídne 300, tobě automaticky naskočí 301 a jemu se napíše, že jeho nabídka byla překonána, on nabídne 350, za tebe automat nabídne 351, jemu zase naskočí, že byl překonán…teprve když zadá 401 a tvůj strop je 400, je jeho nabídka nejvyšší. Nemusíš tak pořád sedět na netu a klikat po desetikoruně a třást se, že tě v poslední vteřině někdo přehodí o desetikorunu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
17.8.11 10:23

Holky tak mám čekat na vyjádření má přijít do 3 dnů. :roll: jenže to mi je stejně asi k prdu :-? negativní komentář má první a to je ten ode mne.Aspoń že to má hned na začátku,prý zlomená stupačka a na sbazaru o tom ani zmínky ovšem tam má už skluzavku za 500,– né za 199,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
17.8.11 10:24
myšanda26 píše:
Katrinka píše:
To mě total odrazuje 8-o

Nechapes princip maximalni nabidky :-)
Kdyby te nikdo neprehodil za tech 360 tak ti to neprihodi na tech 400 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák