Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak už jsem skypovala se 2 rodinkama první z Kalirofine s tou si volám ještě dnes a doufám, že projeví zájem protože tam bych opravdu chtěla… je to malé městečko 20 min. od San Francisca druhá z Michiganu a s těmi jsem měla včera první telefonát a hned mi řekli, že mě chtějí no uvidíme jak to dopadne dnes jestli mě bude chtít i Kalifornie je to těžké se rozhodnou:-)
Tak to máš rychlejší, než jsem čekala
Do Californie bych taky moc ráda, doufám, že neskončím někde v severní Dakotě ![]()
Holky jedte, i kdyz obcas ne vsechny rodiny jsou idealni, ale pak na to budete vzpominat jako na nejlepsi roky zivota.
Ja byla v Londyne cca 2roky, 10m u rodiny ( pravi anglani, cistotni, snobaci, decka ok) pak jsem si nasla part time job v pubu to se jim nelibilo, jsme se ani nerozloucili. NO ale i tak, mluvit jsem se hlavne naucila v pubu
penez jsem mela hrozne moc, no nejradeji vzpominam na pravidelnou vyplatu v patek na ucet a hura nakupovat hadry
Holky jedte ![]()
Jinak ja jsem jela na slepo, tusim pres web anglie.co.uk Hodne stesi ![]()
Wow, tak to ti gratuluju, ze ti to tak pekne vyslo
Drzela jsem ti palce, aby to byla ta Californie
Doufam, ze sem budes psat i az tam budes ![]()
Taky zvažuju jestli jet přes agenturu a taky chci do Anglie
ted jsem se byla poptat v Student Agency a tak otřesný přístup jsem nezažila. Paní mně přívitala slovy no nevím jestli si na Vás někdo udělá čas. Takže ted zvažuju jak se tam vydat a přes koho ![]()
Muzes jeste zkusit COOL agent…je skoro stejna jako student agency a byla pres ne moje ucitelka, ktera si je nemohla vynachvalit. Ale ja stejne zkusim student agency
Holky nebo zkuste od maminek zijicich v uk tady na emimimu treba zda nevi o nejake rodince. Teda vubec nevim.kolok si bere vubec agentura? Nebo zkuste www.gumtree.com tam je hodne inzeratu
ahoj, do anglie by bylo nejlepsi jet na blint, a hledat si tam, je tam spousta anglickych agentur na aupair a tam si muzes vybrat a rodiny sama obchodit a mluvit s nimi.. Ale chce to samozrejme mit nekoho aspon na tyden kde muzes pobyt a rekne Ti co a jak..taky zakladni anglictinu, ja byla rok a pak si prave nasla jinou rodinu bez deti jen s pejskem
pohodicka, hodne jsem pak uklizela nekde jinde, taky se ji to moc nelibilo, ale mela smulu.. urcite taky doporucuji, ale kdyz se Ti nebude rodinka libit, urcite vymenit, je tam ted spousta cechu, tak zkontaktovat se a oni urcite poradi.
Tak a už mě čeká nejdůležitější krok 28. června mě čeká ambasáda:-)
@au-pair-america Teda to je rychlost, držím ti moc pěsti
.Zařizovala sis to přes Student agency??
@Manhattan jak pokračuješ ty
?
@kristy09 díky za zkušenost, vždycky je dobré, slyšet zkušenosti někoho kdo to zažil ![]()
@Dellnyka Ahojky jj SA a byla jsem spokojená hlavě jak to šlo rychle a se vším mi pomohli… ted už jen vízum a 6.srpna letííííím:-D @Manhattan jj určo sem budu psát i když budu tam:-)
Tak ambasáda se zvládla levou zadní na to že jsem 3 hodiny čekala, než na mě došla řada jsem pak mluvila asi 3 minuty… ale chci se svěřit s jedním a ted mi to příjde jako velký problém:-( do ameriky jsem už chtěla jet i díky tomu, že jsem tu neměla nikoho kvůli komu bych chtěla zůstat a najít si práci když výška nevyšla… ale světe div se někoho jsem potkala:-( vůbec nwm co mám dělat dohodli jsme se teda spíš já jsem mu zakázala aby mě nějak kontaktoval protože tohle je fakt poslední věc co potřebuju… ale samozřejmě hned ráno jsem měla od něj zprávu… příjde mi že se mi ještě nikdo tak nelíbil chce aby jsme spolu byly ten měsíc než odjedu a pak že se uvidí, přemlouvat mě prý nebude abych tu zůstala (teda prý se bude snažit)…je mi z toho docela na nic.. vůbec se mi nechce všechno to co můžu v americe prožít zahodit za něco co vůbec nemusí vyjít ale jak já nevěřím na lásku na první pohled tak se bojím, že se to stalo… tohle se ale fakt nemělo stát.. prosím o názory protože já jsem fakt v koncích ![]()
Jéé já byla v se student agency na 3 měsíce v UK, sice na samotě u lesa, ale kousek od Readingu, chodila jsem 3krát týden do školy. Rodina byla úžasná, dodnes jsem s nimi v kontaktu. Chovali se ke mě moc hezky, samozřejmě mi něco vadilo, ale to je v každé práci. Potkala sjem tam úžasné lidi, hodně cizinců, ale i Češky, s kterýma jsem v kontaktu dodnes. Strašně ráda na to vzpomínám.
@au-pair-america píše:
Tak ambasáda se zvládla levou zadní na to že jsem 3 hodiny čekala, než na mě došla řada jsem pak mluvila asi 3 minuty… ale chci se svěřit s jedním a ted mi to příjde jako velký problém:-( do ameriky jsem už chtěla jet i díky tomu, že jsem tu neměla nikoho kvůli komu bych chtěla zůstat a najít si práci když výška nevyšla… ale světe div se někoho jsem potkala:-( vůbec nwm co mám dělat dohodli jsme se teda spíš já jsem mu zakázala aby mě nějak kontaktoval protože tohle je fakt poslední věc co potřebuju… ale samozřejmě hned ráno jsem měla od něj zprávu… příjde mi že se mi ještě nikdo tak nelíbil chce aby jsme spolu byly ten měsíc než odjedu a pak že se uvidí, přemlouvat mě prý nebude abych tu zůstala (teda prý se bude snažit)…je mi z toho docela na nic.. vůbec se mi nechce všechno to co můžu v americe prožít zahodit za něco co vůbec nemusí vyjít ale jak já nevěřím na lásku na první pohled tak se bojím, že se to stalo… tohle se ale fakt nemělo stát.. prosím o názory protože já jsem fakt v koncích
Měla jsem tu přítele a rozhodovala se, jestli mám je to do USA, nakonec jsem odjela a strávila tam 5 let.. Pokud je to tvůj sen, odjeď, budeš muset být trochu mrška a myslet na sebe, ale já bych si ani kvůli chlapovi, (kterého znáš sotva měsíc), nenechala zkazit nebo spíš ujít tuto příležitost.
Už jsi od svého snu jen kousek, vydrž. Chlap když bude chtít, tak počká…