Babiččina výchova mé dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80472
26.9.16 18:55

Jo, tomu se říká aspon řešení. Žádné slepice - a vůbec vystřílíme ptáky pro jistou. A víte, jak to bude krásné, až se budou prodávat ta umělá vejce, budou krásně hranatá, budou se prodávat v pěkných plastových krabičkách.
A na úřadech budou zřízeny kontrolní komise, které budou mít právo vstupu kamkoliv, a budou kontrolovat, zda náhodou někdo neukrývá ve sklepě kuřata anebo kanára! A jak jo, tak hned utratit i s tím ptákem!
A "skořápky " těch vajec budou z recyklovatelného plastu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
26.9.16 21:01

Hlavně, že jsem vás všechny pobavila. Mám bohužel reálnou zkušenost, nebyla to slepice, ale nějaký jiný pták a trefil se naštěstí těsně vedle. V tu chvíli a ani teď zpětně mi to moc vtipné nepřipadá. Takto malému dítěti samostatně se pohybujícímu venku (jestli je hlídalo jen tříleté dítě) se může stát naprosto cokoli, toto byl jen příklad. Mě jako malou pokousal pes do nohy (kamarádský a určitě si ho může pohladit), tak mám od té doby ke zvířatům respekt, protože se občas mohou chovat naprosto nepředvídatelně. Nicméně dětem kontakt s nimi (ani se slepicemi) neupírám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
26.9.16 21:05
@inkakřivák píše:
Jo, tomu se říká aspon řešení. Žádné slepice - a vůbec vystřílíme ptáky pro jistou. A víte, jak to bude krásné, až se budou prodávat ta umělá vejce, budou krásně hranatá, budou se prodávat v pěkných plastových krabičkách.
A na úřadech budou zřízeny kontrolní komise, které budou mít právo vstupu kamkoliv, a budou kontrolovat, zda náhodou někdo neukrývá ve sklepě kuřata anebo kanára! A jak jo, tak hned utratit i s tím ptákem!
A "skořápky " těch vajec budou z recyklovatelného plastu.
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
26.9.16 21:38

@neumisa Jestli ono to nebude něco jako kulhavka a slintavka nebo nemoc šílených krav, tak tohle je nemoc sklivcechtivých útočných slepic, nákaza pochází z emimina.cz :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
26.9.16 22:03

@zoy možná orel skalní.. všeobecně dravci jsou po měkkých tkáních, krom očí jdou i po jazyku, bacha na ně!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
27.9.16 06:22

No já bych se moc zakladatelce v tomto nesmála- pokud mají mezi slepicemi kohouta.. Protože já vyrostla na vesnici a vím, takový kohoutk je… klidně i dospělýmu skočí na záde a klove…
Takže malé dítě to je jako jednohubka, ale musí to být fakt nějaký nervní kohout.. Jednoho teď nedávno měla u nás máma, člověk prošel a hnal se za váma.. Mámě skočil i na záda, když se skláněla a sypala zrní, takže to bych se bála.. ale předpokládám, že mají babičku v tomto rozumnou, že tam nemají nějaké splačené zvíře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80472
27.9.16 09:01

@Janasas Jenže ty slepice byly za plotem, krucajs. To by to dítě muselo stát víceméně nalepené na pletivo. Stačí se podívat na slepici a délku zobáku a její výšku a je to jasné. Takže ano, mne taky jako dítě klovla kvočna, bolelo to dost, ale pokud stoj í děcko za plotkem a kouká na slepice, tak se mu moc stát nemůže.
@Krrysa Ne bylo to plemeno Vlaška obří lidožravá, nebo možná Kropenatá střední bojovná.
Popřípadě Hnědá chocholka útočná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
27.9.16 10:08

No a vůbec nejhorší jsou šílené krávy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80472
27.9.16 10:13

@nostress Tak to se pleteš - vidělas někdy v akci takovou Obří vlašku? Vyletí, rozpáře pletivo, děcko jako žabu a bez samopalu s ní nikdo nic nezmůže. Kam se hrabou šílený krávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
27.9.16 11:37

Já jsem asi divná, ale já si do dneška pamatuju, jak jsem jako malá u babičky měla přístup více méně všude, byly tam slepice, králíci, VČELY!, u druhé babičky zas byla spousta obrovských pichlavých růží, schody do druhého patra, na kterých se mohl zabít i dospělý občas,… jo, bodla mě jednou včela, naštvala jsem pár krát slepici, od které jsem utíkala, občas jsem se nabodla na růže a jedno koleno kvůli schodům chvíli bolelo, ale ježiš to bych nesměla jet na žádnou z chalup a musela sedět v městském bytě, abych teda byla zcela v bezpečí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80472
27.9.16 11:46

No na dětství u babiček tu vzpomíná hodně lidí, i ti, kteří by své dítě nepustili k babičce, protože ona jim dává - ó hrůzo - palačinky, a klidně třeba týden, když je děcka chtějí. Kde je pak zdravá výživa, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
27.9.16 11:52
@inkakřivák píše:
No na dětství u babiček tu vzpomíná hodně lidí, i ti, kteří by své dítě nepustili k babičce, protože ona jim dává - ó hrůzo - palačinky, a klidně třeba týden, když je děcka chtějí. Kde je pak zdravá výživa, že jo?
:lol: rozdráždila jsi mé chuťové buňky, asi si je večer udělám :P :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80472
27.9.16 11:55

Ty si jez co chceš, ale děti tím nikomu trávit nebudeš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
27.9.16 12:01
@inkakřivák píše:
Ty si jez co chceš, ale děti tím nikomu trávit nebudeš!
:lol: :lol: :lol: tak já jim připravím zrní
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80472
27.9.16 12:40

@Nimie Bio! Dětem jen to nejlepší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...