Babička chce vrátit vnoučatům přáníčka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77375
5.10.24 22:59
@Anonymní píše: Více

tak ono se dají koupit spotřební věci typu jídlo a drogerie :nevim: i když ani to nezaručuje, že to mladým nevrátí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77375
5.10.24 23:04
@Semtex píše: Více

tak ono někdy i v časopisech pro ženy bývávaly (teď už to nečtu, tak nevím, jestli pořád) recepty na vaření, jak pro nejedlíky zeleniny zapracovat, rozmixovat, prostě nějak schovat do pokrmů zeleninu - což je také hnus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77375
5.10.24 23:05
@Cimada píše: Více

asi docela kecá, nebo je to taková ta pečovatelka- sekernice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77375
5.10.24 23:07
@Ťarbík01 píše: Více

já mám téměř všechny kuchyňské spotřebiče po dědovi - všechny měl schované ve skříni v originál obalech, varnou konvici a mikrovlnku zase po babičce z druhé strany - a všechno mi slouží, takže měli pravdu - někdo mladý to užije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10215
6.10.24 06:14
@Cimada píše: Více

A to dělali i před deseti, dvaceti lety…nebo jak se k těm dárkům stavěli předtím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10215
6.10.24 06:30
@stinga píše: Více

Tak zrovna drogerie se u tchýně hromadí až ke stropu…až jsem si říkala.. proč v těch tekutých mýdlech aspoň třeba nevytírá…nebo to nepřesune z té koupelny…kde to ti nakupující při každém mytí rukou vidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6693
6.10.24 07:32

Nebo okolo sebe nemám tento typ lidí.

Ano, člověk úplně běžně kecá v takové věci, zvlášť když bude ve výsledku tolik starých lidí pohřbívat, vyloženě se v tom vyžívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6693
6.10.24 07:38
@1010 píše: Více

Já se na dárky ptám, ať mi řekne přesně co potřebuje (např fén lehký do ruky).

Někomu vezmu to, co mu jinak stejně sháním - teď mám teda pro někoho k narozeninám čističe z DM :mrgreen:

Někdo je na dobroty a ty teda nikomu nedává (ale zato dává jiné věci, z minulosti).

Někdo nic nechce, ale pořád má psa a tak dávám tomu psovi, nebo dám peníze.

Prostě mi nikdo nebude dělat takové capiny.. jako kdyby ti lidi dali zpět moje obrázky, když už je mi 34, tak zamrkam, že je ještě maji. Ale nikdo nebude dělat to, že bude malým deckam vracet jejich obrazky. Natolik jsou ti lidi i těžce po sedmdesátce příčetní.

Hmm a dědu po 75 stejně nejvíc bavilo flirtovat se sestřičkou v nemocnici a pak s pečovatelkama, které chodily domů :lol: Ne, nejsou všichni na stáří stejní.

Příspěvek upraven 06.10.24 v 07:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
6.10.24 07:39

@mamoch to je skvělý nápad, tsky to chci po mamce a zatim nic :D jinak babičce bych řekla, at to roztřídí, ale zatim nic nevrací. Staří lidé mysli na konec, je to přirozené, a chtějí si věci vyřešit než na nej dojde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
6.10.24 07:51

Nedoporučuju, mám takové prarodiče a dát jim něco dobrého k jídlu znamená, že to na pár měsíců až let zahrabou do skříně a pak to někomu s velkou slávou cpou jako „nový“ dárek. Prošlé, plesnivé. A hlavně malým dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10215
6.10.24 08:47
@Temnástranasíly píše: Více

Já to chápu. Ono vrátit někomu dárek je za hranicí…to je za mě mrcháčská povaha…to se dá udělat mnohem empatičteji. A já furt budu tvrdit, že to není stářím, ale povahou…že by to ten člověk prostě udělal i ve 40 ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10215
6.10.24 08:49
@Rimonsiley píše: Více

Přesně…bonboniéry obalené v šedém povlaku :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14682
6.10.24 09:34

@1010 babi to taky nepoužívala, nýbrž to posílala dal a sice mně🤪 jenže to bylo od jiných příbuzných, kteří občas i zavítali k nám domu, takže kdyby to videli u mě v koupelně, bylo by jim jasne, ze je to to babiccino. Byla to drogerka specifické značky :lol: babička nevím, proč to nechtěla, bud ji to nevyhovovalo, nebo když to bylo lepší, chtěla mi to proste dat a udělat radost, akorát mi už pak bylo trapne si to brat a když měli dotyční přijet, schovávala jsem to. Zas jsem nechtěla babičku urazit, ze bych řekla, ze to nechci a odmítla to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14682
6.10.24 09:36

@stinga jojoo, to nám nadšeně vyprávěla, ze vnukovi se z cukety na talíři navaluje, ale když ji dala do buchty, tak ji snědl a ještě ji to pochválil, jak je dobra. Jako co na to říct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21500
6.10.24 09:41

Nejlepsi jsou darky, ktere nesmite pouzivat. Treba porcelan z vitriny.
Nebo svicka. Beda zapalit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová