Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hanka.br. píše:
A kdepak jsou teď jarní prázdniny?
také si to už chvíli myslím, tím rozbitím pusy to prolátla
@Anonymní píše:
Nedává nám absolutně nic, spis bere, ale to tady nebudu rozepisovat.
Kdybyste ji znali, tak byste pochopili.Mám z ni zkratka strach, pro mě je noční mura, když napíše, ze chce se mnou mluvit. Jsem schopna cely den uvažovat, co jsem zase provedla. Vyhrožovala mi, jestli zjisti ze není syn okoupany tak mi rozbije pusu. O říkám jen, abyste měli představu, jaký generál to je. Opravdu nejde pro ránu daleko.
A to ho chodí denně očichávat? Že byl ve vodě? ![]()
@stinga píše:
také si to už chvíli myslím, tím rozbitím pusy to prolátla
Je to spíš trapný. Ale na druhou stranu jsou i horší.
@Anonymní píše:
Nedává nám absolutně nic, spis bere, ale to tady nebudu rozepisovat.
Kdybyste ji znali, tak byste pochopili.Mám z ni zkratka strach, pro mě je noční mura, když napíše, ze chce se mnou mluvit. Jsem schopna cely den uvažovat, co jsem zase provedla. Vyhrožovala mi, jestli zjisti ze není syn okoupany tak mi rozbije pusu. O říkám jen, abyste měli představu, jaký generál to je. Opravdu nejde pro ránu daleko.
A kde si ty když ona koupe, že tomu nezabraníš,
Pokud nejsi troll, jste divní. Prvního syna jsem měla v 25, tudíž taky celkem mladá, ale že bych si nechala líbit to, co ty, to ani náhodou. Jak se můžeš bát tchýně? A dovolit ji koupat ti dítě při návštěvě? Prostě pokud vás nerespektuje, tak ji holt domů nepouštějte a hotovo.
@Anonymní píše:
Příliš nerozumím o co tady jde. Bydlíme s manželem asi 300 metru od tchyne, chceme se odstěhovat do jiné části města, aby to neměl manžel daleko do práce. Tchyně se k nám sama zve, tzn. napíše, za hodinu přijdu a proste přijde aniž by ji cokoliv zajímalo. Jestli se vám tohle všechno zda k neuvěření, tak věřte, že mě taky. Když to vypravím své mamce, nestačí se divit.
A to neumíš neotevrit? Nebo ona má od vás klíče? ![]()
@Anonymní píše:
Tak ona syna okoupes, já jdu mezitím například připravit mléko, jelikož už nekojim (prý jsem měla slabé mliko, tak mi neustále vtloukala do hlavy, že se na to mám vykašlat… až to nakonec neslo vůbec) pak přijdu a ona mi s nadšením řekne “a stejně jsem si ho mázla”, ve vtipu, přitom me to vtipné nepřipadá.
A to jsi nesvéprávná nebo co? Tak jí řekni, že takhle teda ne. Nebo jí ho vůbec nenechávej koupat přece. Navíc přes den.
@Anonymní píše:
Sice jsme mladí, máme 22 let, ale to z nás nedělá méně rodiče, než ostatní ve 40.
Tak proc to dite tedy jako rodic nechranis? Kdyz ma po Avirilu vzdy krupicku? Aviril vyhod. Nebo snad tchyne nosi svuj v kabelce?
@Anonymní píše:
Příliš nerozumím o co tady jde. Bydlíme s manželem asi 300 metru od tchyne, chceme se odstěhovat do jiné části města, aby to neměl manžel daleko do práce. Tchyně se k nám sama zve, tzn. napíše, za hodinu přijdu a proste přijde aniž by ji cokoliv zajímalo. Jestli se vám tohle všechno zda k neuvěření, tak věřte, že mě taky. Když to vypravím své mamce, nestačí se divit.
Tak ji odepis, ze se ti to nehodi a nebud doma nebo vypni zvonek a neotvirej.
@Stará známá píše:
Tak proc to dite tedy jako rodic nechranis? Kdyz ma po Avirilu vzdy krupicku? Aviril vyhod. Nebo snad tchyne nosi svuj v kabelce?
Asi ho má jako eso v rukávu ![]()