Babiš, věříte mu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
12.1.17 14:16
@DanielaD píše:
věř, že bude premiér, volnou ruku už má teď. Co bude potom?
Agrofert je koncern, který vlastní 250 firem odkaz

Obávám se, že pokud nezasáhne nějaká vyšší moc, tak bude. Ale stále ještě nemá nadpoloviční většinu, pořád ještě bude potřebovat koaliční partnery. Ale vidět to uspořádání po volbách fakt raději ani nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
12.1.17 14:25
@Reaskiller píše:
Netusim ci to myslite ironicky alebo nie.. :) ale len som si vyjadrila svoj nazor..

Ironicky to uplne neni… Jasne, nemuzeme vsichni videt do a sledovat vsechy kauzy… Ale sobotka je „jen“ neschopnej, jak jsem psala z Kalouska udelalo milacka az srovnani s babisem, sam o sobe byl peknej darecek… Ale babis je s obema nesrovnatelnej, uplne jina liga zla… Ale uz ten zakladni postoj, ze staci mizernej ministr, hlavne kdyz si sam vyhrabe, kdo byl udajne horsi, je smutnej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
12.1.17 14:28

@terinka4444 Ano dokial nam sem niekto ako Sobotka nepusti emigrankov :) potom mi ta demokracia uz bude skutocne k nicomu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
12.1.17 14:31
@terinka4444 píše:
takže zase obecné řeči, já ti napíšu na to jen jedno, kdyby bylo něco, co se ví a co existuje a dá se na něj vytáhnout, už by to Babiš vytáhl, aby ho setřel. A budu omlouvat zlodějiny a prolhanost jednoho slovy, že ostatní asi taky. To jsme to dopracovali.
Naposled udavačský web EET, nejdřív že něco takové spustí, pak se to vymklo z rukou ( jak jsem se vždycky našeho národa zastávala, vždycky, tentokrát jsem zírala s hubou dokořán naprosto konsternovaná a nevěřícná, zvláště po tom, co orgány nezjistili u těch napráskaných žádná pochybení, neskutečné), tak ho hned nechal vypnout, připlul jak rytíř Dobroděj a nebude podporavat práskačské manýry. O webu nevěděl, kdyby ano, zarazil to hned. Druhý den se vyrojí přímo nahrávky dokonce, kde je jasné, že věděl a že lže, když říká, že nevěděl. Tak se usmějeme a jedeme dál, aby za týden na to když projde zákon o střetu zájmů vykřikoval rozhořčeně v televizi, že ostatní jsou lháři a nechápe, jak co je to za voliče, kteří je volí. To je prostě neskutečné, neskutečné.

Příspěvek upraven 24.03.19 v 21:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.1.17 14:34
@Reaskiller píše:
@terinka4444 Ano dokial nam sem niekto ako Sobotka nepusti emigrankov :) potom mi ta demokracia uz bude skutocne k nicomu ;)

jsi trošinku mimo, ale zase na duhou stranu jsi asi spokojená a bezstarostná, když ohrožení naší demokracie vidíš v migrantech a jinde ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.1.17 14:34
@nostress píše:
Jj, a to se ještě dušoval na zdraví svých dětí, že o tom webu nevěděl. :roll:
Mám dost obavy o zdraví jeho dětí. :think:

to mi řekni, stále se ohání svými dětmi koukám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
12.1.17 14:37
@Reaskiller píše:
@terinka4444 Ano dokial nam sem niekto ako Sobotka nepusti emigrankov :) potom mi ta demokracia uz bude skutocne k nicomu ;)

Ne, ze by to nebyl vubec problem… A i v tom pripade na tom stavi karieru jini, nez babis… Ale nez se sem realne dostanou, nebude tu po demokracii ani pamatky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
12.1.17 14:40

@Gosi Vidim to inak :) prepacte.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
12.1.17 15:01

@terinka4444 :D :D Draha zlata pani (slecna).. :D Mimo som pre Vas preto lebo s Vami nezdielam Vas nazor.. naucte sa najskor akceptovat nazory druhych a potom sa mozeme porozpravat :) Oh a ina vec - od naivity mam dost daleko ;) zila som uz v horsich krajinach ako Vy a mozem Vam povedat, ze sa tu vsetci stazujete na take sprostosti, ze to az boli :) V porovnani s napriklad americanmi sa tu mame ako prasiatka v zite a vy sa stazujete na to, ze Vam pan Babis ublizuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
12.1.17 15:06

@Gosi Ja neviem no :) pokial sa stazuju ludia na EET, tak sa pozrite ako to funguje v Taliansku.. Ani zdaleka tu nemame taku buzeraciu ako tam.. :) Agrofert..?Lezi to ludom v zaludku, chapem.. ale to, ze pan Chovanec z nicoho nic zrusil UOOZ a preco asi?:) a takto si mozeme ukazovat na vsetkych lebo su pri koryte a vsetci maju za usami :) otazka znie - ako velmi a kto najviac kradne..to ze je Babis ministrom financii este neznamena, ze si nahrabe kazdy den miliardy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
12.1.17 15:10
@Reaskiller píše:
@terinka4444 :D :D Draha zlata pani (slecna).. :D Mimo som pre Vas preto lebo s Vami nezdielam Vas nazor.. naucte sa najskor akceptovat nazory druhych a potom sa mozeme porozpravat :) Oh a ina vec - od naivity mam dost daleko ;) zila som uz v horsich krajinach ako Vy a mozem Vam povedat, ze sa tu vsetci stazujete na take sprostosti, ze to az boli :) V porovnani s napriklad americanmi sa tu mame ako prasiatka v zite a vy sa stazujete na to, ze Vam pan Babis ublizuje..

Jedna vec je nazor, druha vec jsou fakta… A jakoze kdyz jsme do ted zili dobre, relativne… je teda v poradku, ze se situace zhorsuje a zhorsovat bude? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.1.17 15:10
@Reaskiller píše:

o joj, skvělé. Já respektuji názory jiných, to ovšem neznamená, že to s jinými názory nejsou nebo nemohou bát mimo. Každý, kdo ohrožení naší demokracie v našich končinách vidí v migrantech, prostě je mimo, to je zase můj názor. A pokud máš pocit, že se tu máme jako prasátka v žitě, jsi šťastný člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
12.1.17 15:13

@terinka4444 Asi mi staci k stastiu menej ako Vam :) precestovala som kus zeme a mozem povedat „Mame sa tu dobre“ :) ale je normalne, ze sa ludia stale na nieco stazuju a pritom s tym nic neurobia :) gratulujem, patrite do tejto skupiny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
12.1.17 15:19

@Gosi Mate kristalovu gulu? :) Ja neviem no..asi mam toho viac za sebou a toto riesit nepotrebujem.. pracu mam, zdravie mi akurat tak sluzi v ramci moznosti - btw, kedby som si mala platit vsetky vysetrenia cez ktore musim prejst tak sa napriklad v Amerike nedoplatim a do 5 rokov som mrtva.. :) asi mam proste hodnoty inde no..Zamyslim sa nad sebou ok? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
12.1.17 15:23
@Reaskiller píše:
@Gosi Mate kristalovu gulu? :) Ja neviem no..asi mam toho viac za sebou a toto riesit nepotrebujem.. pracu mam, zdravie mi akurat tak sluzi v ramci moznosti - btw, kedby som si mala platit vsetky vysetrenia cez ktore musim prejst tak sa napriklad v Amerike nedoplatim a do 5 rokov som mrtva.. :) asi mam proste hodnoty inde no..Zamyslim sa nad sebou ok? :P

Aha, tak proto asi žiješ tady, že? A mohu se zeptat, jestli jsi zaměstnenec,
nebo podnikatel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová