Komu trvá balení na dovolenou déle?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6281
11.7.26 18:17
@Anonymní píše: Více

Já teda balím rychle, ale určitě dopředu koukám co je třeba koupit, hlavně z lékárny. A taky mi padne sem tam něco do oka v obchodě. Takže kupuji průběžně. My se vrátili 3.7. a co docházelo jsem koupila už na dovče, takže na říjnovou mám asi vše, jen potřebuji šaty, které jsem dnes viděla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6281
11.7.26 18:20

@Menton A plavek jsem měla teda dost :mrgreen: Ale stejně mám nejoblíbenější. Přeperu mýdlem hned jak je sundám. Za den mám třeba troje. Nerada lezu do mokrých zpět a tam vůbec neuschly, než jsme se vrátili z města třeba. Pračky by mi sice nevadila, ale neměla jsem barvy k sobě vůbec. Doma jsem doprala včera, než to šlo s něčím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
11.7.26 18:26

Dvě trička, plavky, pas a platební karta ‒ jak dlouho to balení asi může trvat? 😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
11.7.26 18:26

Balím vždy na poslední chvíli a jsem pokaždé zmatená jak lesní včela.

Myslím ale, že balíme tak stejně dlouho.

Zmíněné organizéry používám a je to pecka. Jsem s nima míň zmatená a na dovolené mám menší nepořádek. Nedám na ně dopustit.

Na dovolené ráda využívám služby praní v hotelu. Vždycky mi to přinesou i krásně vyžehlené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4740
11.7.26 19:00
@nikitice píše: Více

Ono opravdu záleží, jak člověk ten čas na dovolené tráví. I u moře je to často aktivní dovolená, takže plavky bereme na výlet a tam se nejde vykoupeme a po výletě to stejně letí do pračky.
Plavky máme aspoň dvoje, zase nemám problém, když jsem pár hodin na pláži nebo na koupáku vydržet v jedněch plavkách. Člověk si jde třeba na půl hodinku zaplavat, chvíli na pláži a pak zase do vody…
Večer to dávám vyprat i s těmi plážovymi rucniky. Oblečení bývá nacucane od soli a opalovaku.
Třídním tmavé a černé, další mix světlejších barev a pak bílé.
Když tak to dávám přeprat na kratší program.
Ono to z té pračky i rychleji uschne…
Ale na hotelu ta možnost není.
My spíš jdeme do apartmánu, víc místa, větší pohodlí, kuchyňka, pračka, většinou se podaří i hezká terasa, kde můžu snídat v pyžamu ;)
Hotel je taky fajn, ale spíš nám vyhovují ty apartmány. Na delší pobyt je to pohodlnější. Už roky jezdíme na 14 dní, kdyby to práce dovolila jedu na 3-4 týdny bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11069
11.7.26 19:32
@Suzume-chan píše: Více

A muzes dat tip jake organizery? Dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
11.7.26 19:36

Manzel baleni neproziva vubec a je schopny si na mesic v Asii sbalit dvoje merino trenky, 3 trika, kratasy a plavky. Pak mu pulka veci chybi, napriklad leky, v Thajsku se da sice koupit vsechno, ale je to casto o nervy. Moje. Cili balim hlavne ja a 2 hodiny mi staci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
11.7.26 19:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
11.7.26 19:44

mohla bych poprosit o odkaz na ty organizéry? neumím si to představit
Tak nic, byla jsi rychlejsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
11.7.26 19:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78363
11.7.26 19:48

jo ty vínové mám, a ještě černé, ale ty jsou z Temu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11069
11.7.26 19:49

Diky. Ja prave koukala, ze ma i Decathlon neco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11069
11.7.26 19:50

A mate tip na nejaky vodotesny? Kam bych dala leky? Kdyby nahodou vytekly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24849
11.7.26 19:51
@33-55 píše: Více

Nepoužíváš ani zubní kartáček, šampón, opalovací krém, antiperspirant? Celou dobu jsi v jedněch kraťasech? Nebo sis malinko zapřeháněl že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78363
11.7.26 19:57
@Anonymní píše: Více

proč ne? takhle to dělají rodiče, na psací stolek začíná mamka týden dopředu snášet věci, jako např. léky a drogerii, náhradní obuv, noční košili a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí