Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte, možná mě hned odsoudíte a vlastně moje ja před rokem by udělalo to samé.. byla sem to ja co na ni chodili ženatí, zadaní chlapi a ja byla z toho smutna proč?
A teď se to stalo mě a nemůžu si pomoc.. sem ve vztahu rok a chci byt s přítelem na dále … bydlíme spolu a jsou tam neshody ale i tak ho mam moc rada a nechci o něho přijít.. jenomže sem nedávno potkala muže ktery zamnou prisel vyměnily jsme si kontakt.. uz to byla chyba.. a pak to začalo nejde mu odolat ma takové charisma v sobě a chce se vidět.. ja nevim co mam dělat nejradši bych se s nim vyspala a šla dál bez toho aby se to přítel dozvěděl.. ale vím ze to takto neni správně.. chci ho moc mého přítele současného ale tento mě hrozně láká.. stalo se to někomu?
Ach jo, holka, kam jsi dala rozum? On tě chce jen do postele, nic víc. Fakt ti stojí těch pár minut až hodin případného sexu za to, že si zničíš vztah, který je jinak v pohodě a zůstaneš nakonec sama? Protože opravdu nemůžeš čekat, že tenhle DonJuan by o tebe pak ještě pohledem zavadil… Ten si jde jen za jedním cílem.
Tak mokrý hadr mezi nohy a přemýšlej racionálně.
@Parvaneh no ja vím ze dělám chybu a nemam s nim jit.. myslis si ze se chce semnou nem vyspat a pak nic? A myslis si ze kdyby se to nakonec stalo ze to muže nejak zjistit?
Tady se někdo nudí, viz tvá předchozí diskuze o tom, jaká barva očí je hnusná a jaká ne…
@Nick343 Ja si myslim, že i kdyby to bylo jakkoli potom co by jsi se s nim vyspala tak jednou pravda stejne vyjde najevo. To tajemství si myslim, že nebude navždy.
@ANYk9 ale on je z jiné krajiny úplně a ja bych nic neřekla.. jak by to teda zjistil? A nikdo mu to nema jak rict
@Nick343 Tak asi už to máš v plánu jak vidím a docela promyšlený. Asi dělej co chceš, tvůj život nežijeme a jestli jste si vyměnili teda kontakt tak asi si psát budete. Tvůj přítel si může všimnout čehokoliv, klidně i tvého jiného chování
@ANYk9 ja vím ze to neni správně ale nikdy se mi to nestalo je mi nekdo tak zamotal hlavu.. a nevim co s tim
@Nick343 Je možný, že se ti to za život ještě někdy stane, že budeš mit chemii s někým jinym když třeba budeš mit partnera toho co máš teď, nebo jiného…to ho podvedeš zas? Asi by jsi si mela srovnat priority
Jste s přítelem rok, máte neshody, přemýšlíš, ze ho podvedeš ten vztah stejně nebude to pravý.
To chce studenou sprchu…a pak třít končetiny froté ručníkem, pár kliků a dřepů, aby se prokrvily i jiné orgány, než jen ty pohlavní ![]()
Až se prokrví i mozek, doporučuji otevřít učebnici české gramatiky.
Ta učebnice češtiny mě napadla taky, ale zakladatelku to nejspíš nenadchne. Nevěru plánuje a nemůže si pomoci. To je jak ze zvířecí říše…
Chemie se stane, to je normální. Připrav se na to, stává se to docela běžně. Co dělá rozdíl je, jestli se necháš unést nebo zapojíš tu chytřejší část mozku.