Mám vztah a potkala jsem jednoho muže a zamotal mi hlavu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
9.7.26 12:23

@Parvaneh ano máte pravdu, přiznám ze jsme teď měli takové trosku horší období v tom spolu umět komunikovat.. ja sem hlavně hodně výbušný a tvrdohlavý člověk přítel taky.. takže někdy je u nás Itálie 🙏🏼ale chci to urcite zlepšit a myslim ze přítel taky.. a nestalo by za to s nim něco mít, hlavně je bych řekla celkem bohatý a pochybuji ze si hned nenajde náhradu a byla bych jen nešťastná, dekuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3754
9.7.26 12:40

Stalo vícekrát. Jsem vdaná, máme syna. Zase to odešlo. Drželo mě to tak 3 týdny, pak jsem pomalu zapomněla. No nezapomněla. Myslím na něj pořád jak se asi má a tak. Jen už jinak. Nic jsem s ním neměla. Je to jen takové pobláznění. Když víš co chceš, přejde tě to. Stane se to za život lidem úplně normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
9.7.26 12:48
@JoHoP píše: Více

Reagovala jsem na “obhajobu” zakladatelky, že ten chlap to nevěděl, když mu dávala tel číslo. Samozřejmě pokud chlap chce sex, tak ho taková informace nemusí zajímat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
9.7.26 15:52
@Nick343 píše: Více

Ty jsi pěkný trollík. Prý je celkem bohatý. Bohatý má ženy na jiné úrovni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
9.7.26 15:54

@Zvedava1 tak hlavně mě neznáš:) ale čekala sem takové reakce tady na tomhle ale i různé zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
9.7.26 17:53

@lina1717 Bohužel stává se to často. Moje ex to samé 7 let spolu z toho 2 roky manželé chtěli jsme začít pracovat konečně na miminku ovšem pak v práci potkala jednoho blba a během 14 dní těch 7 společných let i celá budoucnost letěla do koše. Z hodné milující ženy se během pár týdnů stal lhář, podvodník a manipulátor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
9.7.26 18:50

Kdybych uvažovala jako ty, tak se vyspím s každým mužem, se kterým jsem tu chemii cítila. A že jich bylo, za těch 17 let, co jsem vdaná. Naštěstí mám rozum a svým pudům nepropadam. K čemu by mi to bylo? Dělat z manžela blbce, sbírat pohlavní choroby a žít se špatným svědomím. Bereš to dost vážně. Tohle se stává běžně, že to lidem občas s někým zajiskri, i když jsou třeba oba zadaní. Ale kvůli tomu ty lidi (většinou) nevlezou hned s tím druhým do postele 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí