Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81479
18.12.10 18:58

Já měla představu přesně jak psala Gladys - naplést plno obdélníků (možná bych to zvládla i já :mrgreen: a definitivně se vyřadila ze klubu neschopných, stejně jsem v něm asi sama) a pokaděné bych prala normálně na 40, frkla do lanolinu a usušila na sluníčku/topení. Zkrátka žádné frflání s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
18.12.10 18:58

jinak k zavazovačcee disany…to nejlepší pro novorozoně,dávala jsme jen ty,krásně dží širokej sklad a nic nevyteče :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
18.12.10 19:03
Brunifid píše:
Heleďte a jak se ten kalíšek vyndavá, ha?! To tam právě strkám ruku po to zápěstí, ne? Když to nemá šňůrku jako tampon. :oops:

K čemu ta vlna u vázačky? To nemá funkci jako vlňáčky, že?

Však já říkám, že k těm AIO třeba jednou taky dojdu, až budu dítko nahánět s plnou náručí, kterou na ně budu potřebovat navrstvit :mrgreen:

Kalisek se vyndava dobre, zkusis parkrat a prijdes na to (poprvy jsem se desne vyvztekala). Ma takovy vystupek, za ktery tahnes, pokud ho neustrihnes (ja ho tam nemam vubec). Kalisek je mekky, takze trochu zatlacis, chytnes, zmacknes a tahnes :mrgreen:

Vlna ma stejnou funkci jako vlnaky, u malyho mimina, co se nepretaci, staci jen ta salka. Je to asi nejvzdusnejsi baleni co znam (krome samotny pliny, ktera by nam hned protekla, nebo nanahato ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
18.12.10 19:05
Alpaka píše:
Já měla představu přesně jak psala Gladys - naplést plno obdélníků (možná bych to zvládla i já :mrgreen: a definitivně se vyřadila ze klubu neschopných, stejně jsem v něm asi sama) a pokaděné bych prala normálně na 40, frkla do lanolinu a usušila na sluníčku/topení. Zkrátka žádné frflání s tím.

Ty jo, abys z toho nemela obdelniky pro panenky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
18.12.10 19:05
Katy2 píše:
Achdárek nevím, ale taky je hodně na vlnu. :lol:
Ono je to tak, ze začátku jsme asi všechny zkoušely PUL, jen že jak jednou zkusíš vlnu, tak už nechceš jinak. :lol:

JAsně, taky preferuji vlnu. Katy má pravdu, jakmile zkusíš, tak nic jiného chtít nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
18.12.10 19:06
Brunifid píše:
K čemu ta vlna u vázačky? To nemá funkci jako vlňáčky, že?

Má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
18.12.10 19:07
mabit píše:
ivuska.h píše:
Brunifid píše:
Tak jsem se snažila malinko si doplnit základní vzdělání… :oops:
A mám pár doplňujících dotazů:Látkové vložky: Po použití přemáchnout, namydlit, dát do kýble s plínama, prostě proces jako s posranou plínou. Jasný. A jak se to řeší v práci? To si to z WC berete v pytlíčku v kapse a doma perete?

Jo, přesně tak, mydlení ale není nutné, nemám fleky i bez mydlení. Když je člověk mimo domov, tak je nejlepší malý pytlíček na vložky z PULu. To jsem ještě nějak nestihla zařadit do nabídky… Jinak jde samozřejmě použít jakýkoliv igelitový pytlík :))

Brunifid píše:
Kalíšek: Chápu to správně, že tohle se nainstaluje, párkrát za den vyleje a nainstaluje po vylití znovu? To je pak člověk po zápěstí jak prase, ne? V čem je to lepší oproti tamponu? Vyjma případů, že se někdo po klasickém tamponu osype, to je pak jasný.
Jo, chápeš to správně. Po zápěstí teda ne, tak prostorná nejsem :lol: :lol: Navíc teda kalíšek není na té vnější straně špinavý, když to všechno teče do něj, stejně tak poševní stěna. Proti tampónu je to lepší v tom, že to nevysušuje sliznici (což mi hlavně ke konci MS hodně vadilo), neplandá z člověka šňůrka, něvyhazuje se to, dýl to vydrží.
ivuska.h píše:
Brunifid píše:
A mám pár doplňujících dotazů:Látkové vložky: Po použití přemáchnout, namydlit, dát do kýble s plínama, prostě proces jako s posranou plínou. Jasný. A jak se to řeší v práci? To si to z WC berete v pytlíčku v kapse a doma perete?

Jo, přesně tak, mydlení ale není nutné, nemám fleky i bez mydlení. Když je člověk mimo domov, tak je nejlepší malý pytlíček na vložky z PULu. To jsem ještě nějak nestihla zařadit do nabídky… Jinak jde samozřejmě použít jakýkoliv igelitový pytlík :))

Brunifid píše:
Kalíšek: Chápu to správně, že tohle se nainstaluje, párkrát za den vyleje a nainstaluje po vylití znovu? To je pak člověk po zápěstí jak prase, ne? V čem je to lepší oproti tamponu? Vyjma případů, že se někdo po klasickém tamponu osype, to je pak jasný.
Jo, chápeš to správně. Po zápěstí teda ne, tak prostorná nejsem :lol: :lol: Navíc teda kalíšek není na té vnější straně špinavý, když to všechno teče do něj, stejně tak poševní stěna. Proti tampónu je to lepší v tom, že to nevysušuje sliznici (což mi hlavně ke konci MS hodně vadilo), neplandá z člověka šňůrka, něvyhazuje se to, dýl to vydrží.
ty jseš ta šikovná paní co šije Anavy :zed: :zed: já jsem ten emaill co ti přišel nedávno,kvůli pleně která mi má přijíd ke tchýni a když nepříjde tak mi tchýně volá A TO UŽ JE O MÉ DUŠEVNÍ ZDRAVÍ doufám,že jsem tě neurazila,mě by to bylo jedno kdybyby přišla dýl,ale mluvit každej den s tchýní :roll:

Ha ja to tusila! :mrgreen: Kazdopadne na jedny autickovy retro zacinam setrit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.12.10 19:07

Bruni, kalisek se vyndava dvema az trema prsty a rozhodne je tam nezasunujes az po dlan. Ja nejdriv musela tri, protoze jsem se bala, ze se mi vysmekne, ale s postupem casu(velmi rychle) clovek ziska ten grif, jen zmacknout zespodu, aby se zrusil podtlak a jde to dvema prsty, palcem a ukazovakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
18.12.10 19:08
Brunifid píše:
Heleďte a jak se ten kalíšek vyndavá, ha?! To tam právě strkám ruku po to zápěstí, ne? Když to nemá šňůrku jako tampon. :oops:

Chytnu za dno jen prstama, strčím tam palec a ukazováček tak po konec prvního článku těch prstů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
18.12.10 19:08
asha píše:
Alpaka píše:
Ty jo, abys z toho nemela obdelniky pro panenky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já bych si představovala, že bych vyprala klubko a sražené to teprve pletla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
18.12.10 19:09
mabit píše:
ty jseš ta šikovná paní co šije Anavy :zed: :zed: já jsem ten emaill co ti přišel nedávno,kvůli pleně která mi má přijíd ke tchýni a když nepříjde tak mi tchýně volá A TO UŽ JE O MÉ DUŠEVNÍ ZDRAVÍ doufám,že jsem tě neurazila,mě by to bylo jedno kdybyby přišla dýl,ale mluvit každej den s tchýní :roll:

No osobně už nešiju skoro nic, to už by nešlo stíhat :lol: A tvůj mail mě pobavil, rozhodně mě neurazil :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
18.12.10 19:10
Brunifid píše:
A mám pár doplňujících dotazů:

Látkové vložky: Po použití přemáchnout, namydlit, dát do kýble s plínama, prostě proces jako s posranou plínou. Jasný. A jak se to řeší v práci? To si to z WC berete v pytlíčku v kapse a doma perete?

Přesně tak. Oni ty vložky jdou hezky složit a pak je teprve dám do pytlíku a odnesu domů.

VLožky jsem začala používat v únoru a vše naprosto bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.12.10 19:11
asha píše:
Alpaka píše:

Tak samozreje se musi pocitat s nejakou srazlivosti, ale me se hackovana vkladacka srazila snad o 20%.
Nicmene teda ja tak vytrvala nejsem, uhackovat jednu mi trvalo asi mesic a to hackovani pribyva rychleji jak pleteni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
18.12.10 19:11
Alpaka píše:
asha píše:
Alpaka píše:
Já bych si představovala, že bych vyprala klubko a sražené to teprve pletla.

No nebo to uplest vetsi, ono kdyz se to srazi upleteny, tak to ma vyssi gramaz, mensi diry…jak to popsat…nemusi to byt na skodu, kdyz nebudes mit silnou vlnu a odhadnes tu srazlivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
18.12.10 19:12
ivuska.h píše:
mabit píše:
No osobně už nešiju skoro nic, to už by nešlo stíhat :lol: A tvůj mail mě pobavil, rozhodně mě neurazil :kytka:

to jsem ráda…a děkuji za tak rychlou odpověd :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí