Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
zuzanecka81 píše:careynka píše:já měla na nich fleesáčky jen jednou, teď dávám pulky - právě kvůli velikosti zadku. fleesáčky dávám na pastelky. a neboj, časem nám do těch plín dorostoulenholka píše:no, mela jsem tam obe…samotna je jeste jakz takz, ale jak na to dam flisacky, tak je jak snehulakcareynka píše:a mas tam vsechny vkladacky?? ja bych nejakou vyndala… davam obe jenom na noc…
ahoj holky, tak dnes mi dorazily Anavyjen mi reknete - malej jak je hubenej a dlouhej, tak na nem ty plinky tak trci, ma mega prdel a nozicky do stran
az bude vetsi sednou mu lip??? nebo to bude furt tak narachany?? Ty AIO mu sednou lip se mi zda
pulky mam zatim jen od BM a ty mi prijdou takovy moc tvrdy, ty se mi vubec nelibi…musim dokoupit vybavicku
kdyz malej je chcanda, i kdyz pak s tema pulkama to je jedno ze bude mokra i ta plinka
co je bm? já se v těch zkratkách neorientuju… já dávám kikko - jsou obří a naprd
moc jim nevěřím, že by něco chytly, tak je dávám jen na anavy, páč tady vím, že na ty pulky proleze maximálně trocha vlhka a to poberou ![]()
zuzanecka81 píše:
co je bm? já se v těch zkratkách neorientuju… já dávám kikko - jsou obří a naprdmoc jim nevěřím, že by něco chytly, tak je dávám jen na anavy, páč tady vím, že na ty pulky proleze maximálně trocha vlhka a to poberou
Bambino Mio ![]()
aha, tak ty stejně neznám ![]()
na tyhle objemnější plíny jsou prý dobré kalhotky haipa daipa. ale nevím, znám jen z vyprávění
haipa daipa mam objednany na Brane jeste pastelky a cekam kdy se laskave ozvou a zacnou po vanocich taky pracovat ![]()
lenholka píše:careynka píše:to jo ale aspon je za co chytit a chlap se tudle rozplyval ze ma prdylku jako vcelickalenholka píše:no, mela jsem tam obe…samotna je jeste jakz takz, ale jak na to dam flisacky, tak je jak snehulakcareynka píše:a mas tam vsechny vkladacky?? ja bych nejakou vyndala… davam obe jenom na noc…
ahoj holky, tak dnes mi dorazily Anavyjen mi reknete - malej jak je hubenej a dlouhej, tak na nem ty plinky tak trci, ma mega prdel a nozicky do stran
az bude vetsi sednou mu lip??? nebo to bude furt tak narachany?? Ty AIO mu sednou lip se mi zda
jo no to oni maji jak vcelicky
akorat kdyz krmim na boku tak mu trci nohy do vzduchu a asi mu to neni pohodlny ![]()
Jo haipa daipa svrchňáčky jsou fajn.
BM stojí za prd. ![]()
Kikko o těch raději ani nemluvím. ![]()
achdarek jop děkuji ![]()
novorozenecká plenka
holky chtěla jsem se zeptat ušila jsem si kalhotkovku střih newborn 3-5kg mám jich asi 5ks myslíte že mám dělat další?unosí to vůbec prcek? ![]()
jo no to oni maji jak vcelickyakorat kdyz krmim na boku tak mu trci nohy do vzduchu a asi mu to neni pohodlny
no stepce taky pekne trcej ale bumba pekne a nestezuje si tkz to nebude tak strasny jak to vypada ![]()
zuzanecka81 píše:
aha, tak ty stejně neznám
na tyhle objemnější plíny jsou prý dobré kalhotky haipa daipa. ale nevím, znám jen z vyprávění
Haipa Daipa PUL jsou fakt super - mám tu nejmenší velikost S a i teď při skoro 8kg je dám na Anavy a není malá otlačená a to teda není žádný hubeňour.
A super jsou i od Haipy flesové svrchňáky - to máme velikost L a na noc při velmi objemném zadečku už je dávám a vydrží nám asi hodně dlouho, jen mám potom strach že budou vlhnout (tíhou dítěte)
mě zítra dorazí vlňáčky disany! ![]()
katy, ty kikko jsou parádně velký, ale v tom výhody končí. neudrží nic ![]()
cary, já plíny neutahuju až na zadek. jen kolem pasu. takže zadek máme sice větší, než bychom museli, ale nohy tak moc netrčí ![]()
Já mám teda PULky Kikko velikost S a nestěžuju si. Co by mělo jako protéct? Přes ten PUL zátěr? ![]()
Kolem nožiček se nám taky zatím nic nedostalo. Líbí se mi to zapínání, že se to stahne v pase a pak se na to přidělá spodek. Jiné PULky nemám, tak nemám s čím srovnat.
Pavla, Achdarek: Ty vaše samodoma plíny jsou super, hlavně máte unikát a jistě za menší peníz než to kupovat
A jestli mě tu ještě chcete naučit šít, tak si mě nepřejte
![]()
zuzanecka: Co Ty kde utahuješ nebo neutahuješ, to ani nikde nepiš! Tuhle jsem se Tebou nechala inspirovat na téma čč narovno a na to svrchňáky, dala jsem to po kadění s tím, že teď už nebude a samozřejmě, že kadila znova a proteklo to až na svrchňáky!!!
![]()
BM mají své výhody, ten sucháč je teda blbej, ale jinak mám střih ráda, zrovna je má na sobě, v tom jednu kikko na rovno. Akorát se ta plína musí dát až pod ten sucháč, on se pak nekroutí dovnitř.
haipa daipa gatě jsou fajn, překryjou i vázačky ![]()
Dobré svrchňáky jsou thirsties a mám v malých velikostech imse vimse soft, ty jsou taky moc fajn.
A dítě už několik dnů dělá pouze formované bobky, juchů
Takže přebalování sice není voňavé, ale stačí jen přetřít prdku vlhkou žínkou a je očištěno, to je ppohodička ![]()
bruni tak kdyby jsi chtěla lekci šití tak řekni ti s achdarkem poradíme ![]()
Pavla23 píše:
bruni tak kdyby jsi chtěla lekci šití tak řekni ti s achdarkem poradíme
Viď že to nejde bez šicího stroje??? ![]()
A přeci sem nebudu tahat starý po prababičce, šlapací, to by na tom začátečník stejně nikdy nic neušil ![]()
Dneska ale budu muset šít. Se mi na zavazovačce urvala jedna šňůrka, pračce jsem už vynadala, prý je si toho vědoma, ale přišít to odmítá ![]()