Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
3.1.11 15:49
zuzanecka81 píše:
careynka píše:
lenholka píše:
careynka píše:
ahoj holky, tak dnes mi dorazily Anavy :-) jen mi reknete - malej jak je hubenej a dlouhej, tak na nem ty plinky tak trci, ma mega prdel a nozicky do stran :-D az bude vetsi sednou mu lip??? nebo to bude furt tak narachany?? Ty AIO mu sednou lip se mi zda :think:
a mas tam vsechny vkladacky?? ja bych nejakou vyndala… davam obe jenom na noc…
no, mela jsem tam obe…samotna je jeste jakz takz, ale jak na to dam flisacky, tak je jak snehulak :-D
já měla na nich fleesáčky jen jednou, teď dávám pulky - právě kvůli velikosti zadku. fleesáčky dávám na pastelky. a neboj, časem nám do těch plín dorostou :palec:

pulky mam zatim jen od BM a ty mi prijdou takovy moc tvrdy, ty se mi vubec nelibi…musim dokoupit vybavicku :-D kdyz malej je chcanda, i kdyz pak s tema pulkama to je jedno ze bude mokra i ta plinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
3.1.11 15:53

co je bm? já se v těch zkratkách neorientuju… já dávám kikko - jsou obří a naprd :mrgreen: moc jim nevěřím, že by něco chytly, tak je dávám jen na anavy, páč tady vím, že na ty pulky proleze maximálně trocha vlhka a to poberou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
3.1.11 15:54
zuzanecka81 píše:
co je bm? já se v těch zkratkách neorientuju… já dávám kikko - jsou obří a naprd :mrgreen: moc jim nevěřím, že by něco chytly, tak je dávám jen na anavy, páč tady vím, že na ty pulky proleze maximálně trocha vlhka a to poberou :lol:

Bambino Mio :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
3.1.11 15:56

aha, tak ty stejně neznám :mrgreen:
na tyhle objemnější plíny jsou prý dobré kalhotky haipa daipa. ale nevím, znám jen z vyprávění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
3.1.11 15:57

haipa daipa mam objednany na Brane jeste pastelky a cekam kdy se laskave ozvou a zacnou po vanocich taky pracovat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
3.1.11 15:58
lenholka píše:
careynka píše:
lenholka píše:
careynka píše:
ahoj holky, tak dnes mi dorazily Anavy :-) jen mi reknete - malej jak je hubenej a dlouhej, tak na nem ty plinky tak trci, ma mega prdel a nozicky do stran :-D az bude vetsi sednou mu lip??? nebo to bude furt tak narachany?? Ty AIO mu sednou lip se mi zda :think:
a mas tam vsechny vkladacky?? ja bych nejakou vyndala… davam obe jenom na noc…
no, mela jsem tam obe…samotna je jeste jakz takz, ale jak na to dam flisacky, tak je jak snehulak :-D
to jo ale aspon je za co chytit a chlap se tudle rozplyval ze ma prdylku jako vcelicka :lol:

jo no to oni maji jak vcelicky :-D akorat kdyz krmim na boku tak mu trci nohy do vzduchu a asi mu to neni pohodlny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
3.1.11 16:02

Jo haipa daipa svrchňáčky jsou fajn.
BM stojí za prd. :roll:
Kikko o těch raději ani nemluvím. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
3.1.11 16:03

achdarek jop děkuji :oops:

novorozenecká plenka
holky chtěla jsem se zeptat ušila jsem si kalhotkovku střih newborn 3-5kg mám jich asi 5ks myslíte že mám dělat další?unosí to vůbec prcek? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
3.1.11 16:04
jo no to oni maji jak vcelicky :-D akorat kdyz krmim na boku tak mu trci nohy do vzduchu a asi mu to neni pohodlny :roll:

no stepce taky pekne trcej ale bumba pekne a nestezuje si tkz to nebude tak strasny jak to vypada :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
3.1.11 16:05
zuzanecka81 píše:
aha, tak ty stejně neznám :mrgreen:
na tyhle objemnější plíny jsou prý dobré kalhotky haipa daipa. ale nevím, znám jen z vyprávění

Haipa Daipa PUL jsou fakt super - mám tu nejmenší velikost S a i teď při skoro 8kg je dám na Anavy a není malá otlačená a to teda není žádný hubeňour.
A super jsou i od Haipy flesové svrchňáky - to máme velikost L a na noc při velmi objemném zadečku už je dávám a vydrží nám asi hodně dlouho, jen mám potom strach že budou vlhnout (tíhou dítěte)

• Citovat
  • Upravit
5393
3.1.11 16:06

mě zítra dorazí vlňáčky disany! :palec:
katy, ty kikko jsou parádně velký, ale v tom výhody končí. neudrží nic :zed:
cary, já plíny neutahuju až na zadek. jen kolem pasu. takže zadek máme sice větší, než bychom museli, ale nohy tak moc netrčí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
3.1.11 16:20

Já mám teda PULky Kikko velikost S a nestěžuju si. Co by mělo jako protéct? Přes ten PUL zátěr? :think:
Kolem nožiček se nám taky zatím nic nedostalo. Líbí se mi to zapínání, že se to stahne v pase a pak se na to přidělá spodek. Jiné PULky nemám, tak nemám s čím srovnat.

Pavla, Achdarek: Ty vaše samodoma plíny jsou super, hlavně máte unikát a jistě za menší peníz než to kupovat :palec: A jestli mě tu ještě chcete naučit šít, tak si mě nepřejte :pocitac: :mrgreen:

zuzanecka: Co Ty kde utahuješ nebo neutahuješ, to ani nikde nepiš! Tuhle jsem se Tebou nechala inspirovat na téma čč narovno a na to svrchňáky, dala jsem to po kadění s tím, že teď už nebude a samozřejmě, že kadila znova a proteklo to až na svrchňáky!!! :twisted: :lol:

• Citovat
  • Upravit
31594
3.1.11 16:54

BM mají své výhody, ten sucháč je teda blbej, ale jinak mám střih ráda, zrovna je má na sobě, v tom jednu kikko na rovno. Akorát se ta plína musí dát až pod ten sucháč, on se pak nekroutí dovnitř.

haipa daipa gatě jsou fajn, překryjou i vázačky :palec:

Dobré svrchňáky jsou thirsties a mám v malých velikostech imse vimse soft, ty jsou taky moc fajn.

A dítě už několik dnů dělá pouze formované bobky, juchů :dance: Takže přebalování sice není voňavé, ale stačí jen přetřít prdku vlhkou žínkou a je očištěno, to je ppohodička 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
3.1.11 17:00

bruni tak kdyby jsi chtěla lekci šití tak řekni ti s achdarkem poradíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
3.1.11 17:09
Pavla23 píše:
bruni tak kdyby jsi chtěla lekci šití tak řekni ti s achdarkem poradíme :lol:

Viď že to nejde bez šicího stroje??? :zed:
A přeci sem nebudu tahat starý po prababičce, šlapací, to by na tom začátečník stejně nikdy nic neušil :oops:
Dneska ale budu muset šít. Se mi na zavazovačce urvala jedna šňůrka, pračce jsem už vynadala, prý je si toho vědoma, ale přišít to odmítá :-x

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí