Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2417
26.3.09 10:30

Ajule, díky!
Gratuluju k nálezu :lol:

Prostě ho teda ukládáš jakoby schouleného do klubíčka. :wink: :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
26.3.09 13:12

Pastelko přesně tak, spí stočený do klubíčka a je spokojený :wink: .

Jinak dnes nám na kyčlích doporučila preventivně 3čč, takže asi co ortoped, to názor. Tak ještě, že jsme ty čč našli :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.4.09 08:55

Jste spokojené s látkovkami?

Pěkný den, dámy,
k letošnímu týdnu opravdových plen chystám fotogalerií dětí v látkových plenách - aby bylo vidět, že dětí v látce je už hodně a že jsou spokojené.
Proto prosím všechny, které jste s látkovkami spokojené, aby mi poslali fotku dítka v látkovkách na info(zavináč)ekorodinka.cz. Připojte křestní jméno a místo bydliště dítěte a váš komentář k látkování.
Smysl to bude mít jen když se zapojí dost lidí.
Více info na www.ekorodinka.cz
Prosím, zapojte se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
11.4.09 14:09

Ahoj, holčiny,
prosím o radu- máte některá zkušenost s vlňáky BabyIdea? Zajímá mě, jak funguje ta „kapsa“ vepředu na zajištění plenky narovno- jestli to fakt funguje, nebo je to jen takovej reklamní fígl :) My máme jen BM a čtvercovky, na nic jiného se už ani nechystáme (to jsem tu asi za exota :twisted: ), ale vzhledem k téměř běhacímu dítku bych chtěla, aby to fakt drželo. Děkuju!
 e.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
11.4.09 19:09

EvoM jakýpak exot :wink: . Taky to byla moje neoblíbeněnjší varianta, dávat dvě čč narovno. Vlňáčky BI jsem si ke konci látkování objednala, ale vracela jsem je, přišly mi moc nabrané přes zadek, takové moc mohutné, prostě dítku střihově nesedly. Na kulíška mám teď dvoje Loveybums Crepe a jsou super, dávám tedy 3čč (široké balení), ale myslím, že i dvě čč by to udržet mohlo. Asi bych to řešila u běhajícího dítka jednou narovno a jednou čč na draka se snapkou. Jsou dostatečně pružné, takže se dají dobře utáhnout a přitom dítko nemá otlačeniny od gumiček. Zatím jsem s nimi moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
12.4.09 20:39

Ajulko, dík! Bohužel Snapka u našeho mrskacího vzteklouna nepřipadá v úvahu, ale třeba ještě časem zmoudří :) a zase se k ní dostanem… Jinak asi ty BI vyzkouším, protože jinak nevím, co s tím- jen je na:,–(íme a uvidíme, jak budou sedět tomu našemu bobulkovi. Když to nebude ono, taky je vrátím- když vím, že to nemusí vyjít, tak na ně dám pozor a bude to!
Mějte se hezky a dík, e.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
13.4.09 11:01

Evo myslím, že ty Lovíky spíš udrží pleny narovno než BI, jsou pružnější a nenabrané přes zadek, takže v nich pleny tolik neklouzají. Ale uvidíš, vyzkoušej a budeš mít jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.4.09 07:56

Ahoj holky, pardon že vám sem tak vpadávám, ale třeba se to někomu hodí?

Odložili jsme látkovky, něco dosloužilo, to jsem vyřadila, ale mám tady krabici Imse Vimse biofroté, které mají za sebou v podstatě jen asi třetinu životnosti, byly používané jen od jara do zimy, něco i méně, podle toho, jak jsem to postupně dokupovala. Jedná se o třináct kalhotek Imse biofroté, třináct tvarovaných vložek Imse biofroté, na utírání vcelku zachovalé 5 ks Popolini čtvercové froté 40×40 cm, 2ks asi dva tři měsíce nošené kalhotky bílé Imse Organic vel. L a jednu nerozbalenou Ulrich sůl na skvrny náplň. To bych k těm Imse biofroté dala zdarma, za tu třináctku plenek biofroté včetně biofroté vložek bych si přála 1500 Kč plus asi 70 Kč obyč. poštovné. Číslo účtu bych dala do balíku.

Ty plenky jsem prala jen v mýdle nebo prostředku Ulrich, v sušičce nikdy nebyly, takže nejsou ošoupané nebo sražené nebo tak něco. Sušila jsem je buď na vzduchu nebo na radiátoru. Pozor, na některých jsou vidět skvrny, na menšině, ale to v podstatě není možné, aby na použitých plenkách skvrny nebyly. Některé jsou zcela beze skvrn. Prostě fakt bych řekla, že jako celek mají za sebou tak tu jednu třetinu životnosti, ani to možná né.

Tak kdybyste měla některá zájem, můj email p.halamkova@seznam.cz .

Jo, kdyžtak fotku udělat a poslat emailem bych mohla. Petra

• Citovat
  • Upravit
2589
14.4.09 18:13

Tak že bych radši vyzkoušela nejdřív ty Lovíky… :) Asi jo, najdu si je někde a jdem do toho! Díky, uvidíme, co to udělá, pak nahlásím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
22.4.09 13:50

Ahoj, holčiny, šoupnu sem s dovolením taky jednu inzerci, můžu?
Chtěla bych prodat dvoje vlňáčky Popowrap, jedny jsou S, ty jsou skoro nepoužité, druhé M, ty jsou funkční, ale na parádu teda ne… Oboje by byly za 350,– + poštovný, pokud nejste z Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
22.5.09 14:10

Ahojte,
Tomik se nam zacal otacet ze zadicek na bricho, ale samo bez pliny, tak se pak na brisku uz mimo podlozku pocura a uz jsme museli koberec cistit :cry:. Nemuzu vymyslet, jak to udelat, aby necural na koberec, jednorazovku mu davat nechci… Kdy se vam zacly deti prevalovat i s plinkou - myslim po jak dlouhy dobe od prevaleni bez plinky? Na co davate deti bez plinky, abyste nemusely vyhazovat koberce?
Ptam se jak tydyt, Emca mela trminky, takze zadny vetrani ani prevalovani neprobehlo
diky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
22.5.09 18:40

Handulinko a co pratelná přebalovací podložka od Popoliny?Mají různé rozměry. Jinak co si tak pamatuji, tak jsem malou nechávala na hrací dece a navrchu ještě ručník či osuška. A jaký byl časový rozptyl otáčení s/bez pleny netuším :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
22.5.09 22:07

dikyy za radu. Pratelnou prebalovaci podlozku mam, ale ta je moc malinka, Tomik se z ni hned odkuli, davam na koberec pod nej rucniky, ale taky ho to nebavi, ze kdyz se hne, hned pod nej neco podstrkavam, posunuju ho…, jeste jak je kluk, tak docura hodne daleko… Chci, aby co nejvic vetral, je trochu opruzeny a kdyz ho bavi pretaceni, tak at se kutali, ale zase nechci, aby nastydl na plovoucce, smradlavy koberec mit doma taky nechci… Budu asi pouzivat ty rucniky, mame jich hodne nepouzivanych, ale jak jsou zase mekkoucky, tak Tom hrabne rucickou a rucnik je uplne jinde… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
23.5.09 08:12

Tak na jednu cast dotazu Tomik uz odpovedel sam - trvalo mu to 4 dny a uz se toci i s latkovkou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
23.5.09 19:09

No vidíš, jaký je to šikulka :D . A za chvíli se bude moci převalovat venku na dece :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure