Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5393
19.4.11 13:27

asho, a to je ten origoš, nebo domácí výroba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.4.11 13:28
zuzanecka81 píše:
asho, a to je ten origoš, nebo domácí výroba?

Origos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
19.4.11 13:28
zuzanecka81 píše:
ahoj!
holky, vy jste tady takový rozumný, poradíte? čím můžu dítěti dodávat dostatek železa? nějak se mi příčí zatěžovat takhle malé mimino masem či žloutky :nevim: a všude píšou, že mimino má zasobu železa jen na ten první půlrok a pak se má ládovat maso :nevim:

Mořské řasy, jakákoliv zelená zelenina (krom špenátu)… Maso dávám 2× týdně, vejce výjimečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
19.4.11 13:33
ivuska.h píše:
zuzanecka81 píše:
ahoj!
holky, vy jste tady takový rozumný, poradíte? čím můžu dítěti dodávat dostatek železa? nějak se mi příčí zatěžovat takhle malé mimino masem či žloutky :nevim: a všude píšou, že mimino má zasobu železa jen na ten první půlrok a pak se má ládovat maso :nevim:
Mořské řasy, jakákoliv zelená zelenina (krom špenátu)… Maso dávám 2× týdně, vejce výjimečně.

Mořské řasy ? A v jaké podobě to dáváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
19.4.11 13:36
lenholka píše:
Ráďa69 píše:
lenholka píše:
hmm Asho koukam ze to mas vazne vesely :zed:jinak ja veskery svy doktory mam na severu, cely tehotenstvi jsem jezdila z prahy do usti nad labem, to bylo docela zazivny v tech vedrech :roll:
ale jinak si nestezuju :mrgreen:
TAk v UL mam právě toho zubaře :mrgreen:
no zubare mam zase v decine :lol:

Hezký ......
Já jediný co mám po ruce je gyndr. Bydlí vedle v baráku :mrgreen: . U druhýho dítěte mě vyšetřoval doma v ložnici (naší a za přítomnosti manžela :mrgreen: ) , praskla mi plodovka ve vaně - myslela jsem si , že to je ono, ale jistá jsem si nebyla - ona voda ve vodě se špatně poznává…tak abysme si případně ušetřili cestu…
za pediatrou jezdíme přes půl Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
19.4.11 13:47
Ráďa69 píše:
ivuska.h píše:
zuzanecka81 píše:
ahoj!
Mořské řasy ? A v jaké podobě to dáváš?

Wakame, Arame nebo jiné tady ty „jemné“, toto jsou teda konkrétně hnědé řasy, ale můžou být i červené nebo zelené. Je v nich i hodně vápníku. V jaké podobě – cca 10 minut namočit v troše vody, pak i s tou vodou (je v ní výluh těch minerálů, takže škoda vylít) dát do libovolného jídla (super do polívky, do směsi zeleniny…), povařit jen chviličku (2 minuty?) a podávat. Většinou jsou ty řasy v dost dlouhých kusech, takže je dobré je před namáčením nalámat, to zjistíš sama za pár pokusů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
19.4.11 13:59

ivuško: dají se ty řasy koupit ve zdravé výživě? nebo kam na ně chodíš :lol: ?

Jinak hlásím, že Šimon má 9,2 kil a 75 cm. Byli jsme u doktorky, které se bál, tak řval tolik, že se málem zapomněl nadechnout :mrgreen: (ona už si myslela, že ho bude muset křísit :roll: ). A dostali jsme doporučení na rehabku, kvůli tmu, že si stoupá, ale nelozí a nesedí… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
19.4.11 14:07

pomeranco, s tou RHB ještě chvilku počkej, náš malej si taky nejdříve stoupal (plazil se teda, ale dle neuroložky taky blbě -jen jednou nohou :lol: ), a pak teprve začal lézt. je to celkem normální, některé děti to tak mají…
důležitý je, že při tom stoupání nestojí jen na špičkách, na to bych spíš dala pozor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
19.4.11 14:24
pomeranca píše:

No lovím v rybníce, ne? :mrgreen: Velký výběr je na Lidické v té zdravé výživě, ale předpokládám, že by je měli mít celkem všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.4.11 14:34
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
No lovím v rybníce, ne? :mrgreen: Velký výběr je na Lidické v té zdravé výživě, ale předpokládám, že by je měli mít celkem všude.

Jo tak lovíš v rybníku, jo? Nemohla by jsi mi taky něco nalovit? A prosím aby toho bylo dost, dávám ty řasy i psovi. :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
19.4.11 14:44
Katy2 píše:
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
No lovím v rybníce, ne? :mrgreen: Velký výběr je na Lidické v té zdravé výživě, ale předpokládám, že by je měli mít celkem všude.
Jo tak lovíš v rybníku, jo? Nemohla by jsi mi taky něco nalovit? A prosím aby toho bylo dost, dávám ty řasy i psovi. :-P :-P

Teď zrovna šiju tvoje tréningáče, takže lovit nejdu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.4.11 14:48
ivuska.h píše:
Katy2 píše:
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
Jo tak lovíš v rybníku, jo? Nemohla by jsi mi taky něco nalovit? A prosím aby toho bylo dost, dávám ty řasy i psovi. :-P :-P
Teď zrovna šiju tvoje tréningáče, takže lovit nejdu :mavam:

A tak to šij šij a na lovení se vykašli, já si zajdu nalovit sama. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
19.4.11 15:00

Teda Ivuš řasy? A jak to vůbec chutná :oops: ?

Holky koukejte na co jsem narazila na fleru :-) http://www.fler.cz/…uuuu-1330007

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
19.4.11 15:11

Rybníček brčálník bychom tu taky měli, kdyby měl někdo zájem. Plave na něm divoká kachna a vypadá zdravě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16492
19.4.11 15:14
Brunifid píše:
Rybníček brčálník bychom tu taky měli, kdyby měl někdo zájem. Plave na něm divoká kachna a vypadá zdravě :mrgreen:

Tak já si dám tu kachnu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí