Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14108
30.4.11 18:51

Stelina mi dneska snědla 39g mrkve, už dokázala zdlábnout 89g, ale nikdy víc. Je to mlíčňák. :-) Já už na to kašlu, že nejí. Přibírá i tak. Teď ve čtvrtek měla 7840g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
30.4.11 18:52
Flyingfrog píše:
Stelina mi dneska snědla 39g mrkve, už dokázala zdlábnout 89g, ale nikdy víc. Je to mlíčňák. :-) Já už na to kašlu, že nejí. Přibírá i tak. Teď ve čtvrtek měla 7840g.

tak to ja se dozvim tak za 14 dni, ale nevypada beruska ze by stradala…
nekdy na to taky pecu a je jenom na mliku, nekdy kdyz ji krmim lzickou tak na to nemam nervy se s ni dohadovat a nekdy to jakztakz jde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
30.4.11 19:33

já mám taky nežrouta. rve se se mnou u toho (jako u mlíka :evil: ), musím jí držet ruce a pak už se mi za chvíli stejně celá prohýbá a kroutí hlavou do stran. tak do ní moc nenarvu. dávám jí to do té malé 125g skleničky - vždycy tak 100 odhadem. tak kolem té půlky do ní narvu, ale jsem spocená až …

tak já si myslím, že to mám těma celulozovýma separajdama. mám tam totiž rozhodně ještě separačky z ledna, kdy jsem začla naplno látkovat. :nevim:
dneska jsem totiž prala. a vytáhnu z pračky svojí plyšovou mikinu a říkám si, hernajs, ta mikina je plná cucků jak ty plíny :nevim: jenom nějak ještě víc… ano, tušíte správně, zapomněla jsem v kapse papírový kapesník :zed: ale ty fufliky vypadají úplně stejně, jak na těch plínách :nevim: tak to zkusím bez separaček a budu dávat plíny pořádně navíc vymáchat, snad to aspoň trochu pustí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
30.4.11 19:43
zuzanecka81 píše:
a nebo teda ten aksamit z anav? já mám teda všecko chlupatý úplně příšerně :zed:

To se mi zdá dost nepravděpodobné, že by to byl aksamit, kdyby to pelichalo, musely by se tam časem udělat prořídlá místa (tak, jako to občas dělá proužkovaný oranžovo-hnedý aksamit. U přírodního jsem se s tím nikdy nesetkala… Já osobně tipuju zapomenutý kapesník nebo už jetou celulózovu separačku, párkrát se mi to taky stalo. Ale v sušičce se to pak všechno vyfouká, takže mě to netrápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
30.4.11 19:44
Mirii píše:
zuzanecka81 píše:
a nebo teda ten aksamit z anav? já mám teda všecko chlupatý úplně příšerně :zed:
Ja teda pleny neperu s jinym pradlem,takze ty chlupy nepoznam,ale co je fakt tak na anavach mam vsude z venku v zahybech kousky aksamitu,nebo co ja vim co to je…tam se mi to drzi a nekdy mokre anavy natahuji( kolem nozicek) a vybiram z tama ten bordel…taakze by to mozna i tema anavama byt mohlo…a pravda ze itti teda taky chlupaty mam a musim vytrepavat. Tak se na to ted budu soustredit…jo a kiko ctverce bambus ci obyc uz nejakou dobu nepouzivam,tak ty muzete vyloucit :wink:

Já jsem takhle vybírala cosi ze záhybů u gumičky vzadu u BBH Magic, co jsem si koupila z druhé ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
30.4.11 19:46
ivuska.h píše:
zuzanecka81 píše:
To se mi zdá dost nepravděpodobné, že by to byl aksamit, kdyby to pelichalo, musely by se tam časem udělat prořídlá místa (tak, jako to občas dělá proužkovaný oranžovo-hnedý aksamit. U přírodního jsem se s tím nikdy nesetkala… Já osobně tipuju zapomenutý kapesník nebo už jetou celulózovu separačku, párkrát se mi to taky stalo. Ale v sušičce se to pak všechno vyfouká, takže mě to netrápí.

já to pak psala dál, že to tak asi bude - to jsou ty celulozky. mám je fakt děsně dlouho - ono s frekvencí bobku jednou za x dní se jich moc nevyplácá.
tak teď musím ukecat kámošku, co má sušičku, abych si u ní mohla odchlupatit plíny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
30.4.11 19:48
zuzanecka81 píše:
ivuska.h píše:
zuzanecka81 píše:
já to pak psala dál, že to tak asi bude - to jsou ty celulozky. mám je fakt děsně dlouho - ono s frekvencí bobku jednou za x dní se jich moc nevyplácá.
tak teď musím ukecat kámošku, co má sušičku, abych si u ní mohla odchlupatit plíny :lol:

Z tmavého oblečení to jde odstranit docela dobře pomocí izolepy – omotáš si ji kolem ruky tím lepivým ven a pak tím hladíš svetr až do zblbnutí :lol: Jde to docela rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
30.4.11 20:13

Ja mam vetsinou separajdy spis nove,pac mala kadi klidne i 3 x denne :nevim: ale pliny mam chlupate jen v t ech zahybech, ted co je pekne pocasicko,tak susim jen venku,uvidim co to pak udela se susickou…ale vim,ze v tech zahybech jsem to mela uz u Denisky a to jsem pouzivala ty druhe separajdy pro vetsi deti. Ted mam zmatek jestli viskoza je pro mrnata a celuloza pro velke,jazdopadne sem to mela u ubou druhu a to chytani mam jen u anavek v okrajich a na itti bitti zvenku a ted premyslim,ze jsem to videla jeste nekdy nekde,ale ted nevim kde :think: to je fuk,neni to tragedie…ted me akorat vytaci ze ma mala porad chlupatou prdku…
Jo a mycka je fakt vynalez,nechapu jak jsme bez ni mohli vyrust :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
30.4.11 20:18

jj, taky pereme nádobí :pankac:

ivusko, izolepa funguje i na plíny, už suchám :mrgreen:

mirii, jj, chlupatej zadek máme taky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
30.4.11 20:20

Muzu se zeptat, jde to vsechno susit na slunicku? U rady plenek a kalhotek je napsano, ze se to nema susit na ostrem slunci, na topeni, v susicce atd. Porad to srabacky susim doma, ale rada bych to supla ven :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.4.11 20:42
terak píše:
Muzu se zeptat, jde to vsechno susit na slunicku? U rady plenek a kalhotek je napsano, ze se to nema susit na ostrem slunci, na topeni, v susicce atd. Porad to srabacky susim doma, ale rada bych to supla ven :(

Hmmm tak já teda suším venku i v sušičce a plíny jsou ok, tak že je klidně vyhoď ven na sluníčko. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.4.11 20:45

Koukám že tu řešíte příkrmy a nežravce.
Ježiš o tom bych mohla napsat klidně román. :lol:
Ale aspoň vás uklidním, dítě kozu nechtělo cca od 3 měsíců, láhev s MM taky nechtělo, láhev s UM taky nechtěo, příkrmy taky nechtělo, to dítě jedlo jak vrabec. No vlastně stále jí jak vrabec. Jen s tím rozdílem, že teď se může po mléku urvat, ráno UM 300m, v poledne před spaním taky a večer tak též a mezi tím sní toho nula nula prd. :mrgreen: Občas jogurt, na oběd pár cca 8 lžiček malýýýýýýých, sem tam sní půl přesnidávky, nebo čtvrt jabka, půl banánu. No prostě jí pididávky a žije. :mrgreen: Já už jsem její nejezení přestala řešit, jediné co jí fakt nutím je pít tekutiny. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
30.4.11 21:11
terak píše:
Muzu se zeptat, jde to vsechno susit na slunicku? U rady plenek a kalhotek je napsano, ze se to nema susit na ostrem slunci, na topeni, v susicce atd. Porad to srabacky susim doma, ale rada bych to supla ven :(

Taky plenky suším na sluníčku, doma na sušáku i v sušičce. A žádná změna. :-) Ze sušičky jsou teda měkké. :mrgreen:

U nás příkrmy bez problémů. Ťukám. Obě děti jsou „pastevné“ (výraz mého dědy), snědí, co dostanou a v celkem neomezeném množství. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
30.4.11 21:38

tak ja nikdy problem s chlupatyma plinama nemela problem… az do dnes, jak jste tu o tom zacali psat, tak jsem vytahla z pracky silene chlupatou itti bitti :pocitac: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
30.4.11 21:43
pomeranca píše:
tak ja nikdy problem s chlupatyma plinama nemela problem… az do dnes, jak jste tu o tom zacali psat, tak jsem vytahla z pracky silene chlupatou itti bitti :pocitac: :twisted:

Asi se to šíří po netu. :mrgreen: :mrgreen: Budu prát zítra, jsem zvědavá. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure