Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Brokianaa píše:
@Flyingfrog Dík… Já si asi u Edíka naskládám ten jeden víc dopředu… Mám 80×80,tak možná to bude i tím, co?
aha, tak to ja davam 70×70. 80ky si nechavam na draka
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, první dcerku jsem látkovala v bavlněných plínkách, nyní přecházím s druhou na bambusové pleny, prala jsem v ulrichu a máchala v octu, nyní si ale nejsem úplně jistá…jak s tím bambusem a octem? Jak vy mácháte bambusky? díky za reakce.
Vlastně ne jen mácháte, ale i v čem perete a jak skladujete:-) díky.
Skladuju nasucho v kyblíku, ničím nepředpírám. Máchám před praním na máchací program v pračce, pak peru na 60, osobně teď používám Denk Mit prášek z DMka. Pak už nic, mám sušičku, takže se změkčováním se netrápím. Mnoho výrobců bamb. plen ocet nedoporučuje.
Prosím, jaký prášek? Ten klasický sypký na bílé prádlo? Omlouvám se za blbý dotaz, ale vrátila jsem se k prášku Lovela a maličká je „oťupkovaná“,,, ach jo.
@Silky123 píše:
@ivuska.hProsím, jaký prášek? Ten klasický sypký na bílé prádlo? Omlouvám se za blbý dotaz, ale vrátila jsem se k prášku Lovela a maličká je „oťupkovaná“,,, ach jo.
Mám na bílé i na barevné, plínky peru v tom na bílé.
Moc díky, já jsem ho měla, byl dobrý, nevím, co mě na padlo koupit zase Lovelu.
Ahoj. Ráda bych se k vám přidala. Začala jsem nedávno látkovat svého 10 měsíčního syna a naprosto jsem tomu propadla ![]()
@paola white
Vítej:) Já látkuju ted už roční dcerku a taky jsem tomu propadla:)
Díky za přivítání
já jsem propadla látkování a manžel trudomyslnosti když vidí ty účty ![]()
@paola white píše:
Díky za přivítáníjá jsem propadla látkování a manžel trudomyslnosti když vidí ty účty
A bude hur
Ale az pochopi smysl latkovani hned bude koukat na svet veseleji.
![]()
@Jaja157
už teď frflá že ho neumí přebalit, takže když hlídá stejně mu vrazí zadek do igelitu
koupila jsem AIO snad tomu bude přístupnější ![]()