Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj holky, tak nějakou dobu jsem tady nebyla, ale zase začneme brzo plenkovat. Vidím i plno nových látkařek.
![]()
Holky, chci se jen zeptat, kde koupit nepropustné prostěradlo, ale na velkou matraci? Všude vidím jen do malých postýlek. Díky.
Prodluzovak mam a hojne vyuzivam. Na C&A body pasuje, ale jen na nektera. Na zabalena jo, na vetsinu volne lozenych taky. U tech volne lozenych to chce mit prodluzovak s sebou a zkusit. Na Tescove na vsechny. Nesedi na H&Mkova, tam snad na zadne.
@Mahja píše:
Holky, chci se jen zeptat, kde koupit nepropustné prostěradlo, ale na velkou matraci? Všude vidím jen do malých postýlek. Díky.
Já kupovala (teda Katy mi kupovala
) v Ikea. Stálo tuším bez koruny 400,–
@Brunifid Fakt? Tak to jdu juknout, díky.
Ty máš skoro čerstvé mimi, gratuliji. ![]()
@Mahja Anebo dělá Dita tábor http://www.littleangel.cz/…la-100x200cm
@Brunifid jj, Kača mi ho už našla, dík, já dala do vyhledávače a tak jsem ho nemohla najít, musela jsem jít po kategoriích.
4 měsíce ještě není velké
tentokrát se nejen k plenkování přidám i k šátkování, teda pokud se do něj nezamotám…
@danali díky, Ikea je přece jen levnějí a po ruce. ![]()
Ahojky
mam 9 mesicni kluky… jednou jsem latkovani zkousela ale to jim byly 3 mesice a nejak me to nebavilo a byla to hlavne hrozna spotreba a nedelala jsem nic jinyho nez prebalovala jelikoz si trosku cvrkli a uz rvali
ale chtela bych se dat na latkovky na jare… pry je to super k odnauceni z plenek.. co budu cca potrebovat? mam jen klasicky ctverce a dvoje svrchnaky
@Mahja píše:
4 měsíce ještě není velkétentokrát se nejen k plenkování přidám i k šátkování, teda pokud se do něj nezamotám…
Tak vzhledem k porodní váze je to ještě miminko, ne jako někteří sedmikiloví vrstevníci
Šátkování je super, doporučuji. Kočár v podstatě nepoužívám. Kór teď v zimě ![]()
Ä kolik vážila?
Už špekuluji, jak si ušiju do bundy nějaký ten panel…
@Mahja píše: Ä kolik vážila?
Už špekuluji, jak si ušiju do bundy nějaký ten panel…
Nevidíš metry? 2670g porodní ![]()
Já konečně zainvestovala do nosící AW bundy. Taky to bude tím, že já si přišiju leda knoflík. ![]()
Jsem si nevšimla… ![]()
Tak já tě trumfnu - Aďa měl 2,450! A mám doma manducu, ale já ji objevila, až měl půl roku, tak se bojím, že jestli to druhé bude taky prcek, tak by se v té manduce mimi ztratilo, tak jsem šla ještě do šátku, ale nevím, teda jak to zvládnu, nejsem tak zručná…
@Mahja Já se považuji za totálně levou a šátky motám ![]()
Nosítko žádné nemám, ale pidimimi bych do něj snad ani nedala, šátek mi přijde lepší ![]()
No, mi taky, proto jsem si ho pořídila, doufám, že jej teda využiju. Jakým úvazem nejlépe začít?
@sestramona Pokud budeš chtít jet jen ve čtvercích, tak potřebuješ čtverce, svrchnáky a separačky. Ted v 9 měsících už je daleko menší spotřeba, hovínka se zachytí na separačku a nezašpiní plenku. Na noc, delší dobu bych ti doporučovala ještě kalhotovky Anavy - hezky sají, snadno se s nima manipuluje a kdyžtak se dají i dobře prodat…Separačky doporučuju Popolini…
Dcera má 15 měsíců. Myslím, že díky látkovkám od 8 měsíců hlásí nočník - občas:) Ted máme spotřebu tak 1- 2 plínky denně… Myslím, že je to hodně znát…