Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Najdi si na netu That Sugar Film a uvidis, jak tam trpi
jinak ja kdyz chtela shodit posledni kg, tak jsem cukr vyradila uplne, ani ovoce, proste nic, jinak mi to dolu neslo. Ted uz samozrejme prasim, nekdy si dam tu zmrzku nebo snim cokoladu, ale neni to kazdej den.
@adriana24 píše:
Najdi si na netu That Sugar Film a uvidis, jak tam trpijinak ja kdyz chtela shodit posledni kg, tak jsem cukr vyradila uplne, ani ovoce, proste nic, jinak mi to dolu neslo. Ted uz samozrejme prasim, nekdy si dam tu zmrzku nebo snim cokoladu, ale neni to kazdej den.
Tak kdyby mě čekala promenáda na červeném koberci jako je třeba dnes ve Varech, tak snad bych s vypětím sil se dokázala vycucnout na dřeň, ale žádný koberec mě nečeká, tak se nebudu bičovat
Koupila jsem dětem za vysvědčení zmrzlinu a zatím ji cpu sama, ještě jsem si na ni kydla zakysanou smetanu ![]()
Cukr je zlo. musis jej pomalu sve telo zbavovat, nebo aspon snizit jeho prijem ![]()
Děkuji všem za rady, nemám v plánu živořit ( a v případě úplného cukru bych já osobně živořila), takže cukry chci pouze omezit. Nechci přemýšlet, jestli si můžu dát banán nebo meloun, jelikož oboje by už bylo moc a představa, že bych si nezašla na koláč do pekárny nebo si v létě nedala zmrzlinu je pro mě nepřijatelná. Nicméně hýbat se hýbu a snad se mi to omezení podaří, dnes jsem teda zhřešila fest, měla jsem sladkou snídani i svačinu a ještě dvě zmrzliny a pivo
Tak od zítra to zas přiškrtím