Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přes postylku můžeš hodit zaclonu, aby se prinejhorsim nedostaly srsni k mimču ![]()
Až ti nebude dítě spát tak často, tak před uložením do postylky okno zavres a prohlednes pokoj, jestli tam nějaká není, kdyžtak ji vyzenes ![]()
Levnejsi varianta sitek do oken - zaclona do oken a bud prilepit, nebo připinakem pripenit. okno s tim v poho zavirat jde a ty muzes vetrat:-))))
Já se bojím veškerého tohoto hmyzu.. včely, vosy, čmeláci, sršně.. Nic ti neporadím, páč jak na mě sedá vosa, ječím, zdrhám a šílím.
Tak v obi prodavaji jen sitku a oboustrannou lepici pasku, nalepis do oken a mas klid, nemusi to byt hned ramova sit na miru.
Hruzu mam taky, jednu vosu jsem dneska honila z oznice a odhodlavala jsem se hodinu. Ja je teda nevrazdim, ale lovim do 2l umelohmotnho dzbanu, priklapnu prkynkem a vypoustim z okna, bojim se, ze kdybych je netrefila, tak je akorat nastvu a tim spis me bodnou
Ahojky, myslím, že se hmyzu nevyhneš…
já se taky bojím, a to máme na zahradě včely…a včelín
taky vždycky vřískám ale okno prostě otevírat musim…a přítele popíchalo 11 sršnů a musel do nemocnice a pak se dlouho léčil, taky se ted už bojí, ale okno otevřít je základ…co takhle dát do oken síťky?
![]()
Taky ty mrchy nesnáším, vosy, sršně a hmyz vůbec. Loni v létě bylo malýmu pár měsíců a já větrala, najednou jsem za uchem uslyšela BZZZZZZ
, malýho odnesla vedle do pokoje a šla na tu vosu vyzbrojená jak kdybych šla na medvěda
.
Nenávidím je a taky se bojím píchnuti, ale teď se mnohem víc bojím aby nepíchly malýho, takže sítě do oken budem pořizovat. Za ten stres a neustalý hlídaní oken jestli tam néco nevletí, mi to nestojí. ![]()
Já se jich taky bojím a to hodně a i včel vos čmeláku ani ne ten mě ještě nepíchnul tak asi proto a včera večer jsem ukládala kluky ke spaní a všimla jsem si že cca 10 včel se snažilo přes ventilačku dostat dovnitř tak jsem jim zabouchla před nosem a dnes jsem skoumala jestli tu jsou a fakt že tady lítají pořád bydlím hned pod sttřechou tak mě taky napadlo jestli tu nemají hnízdo. ale jak překonat strach z nich to nevím
@Telny píše:¨
Ahojky, myslím, že se hmyzu nevyhneš…já se taky bojím, a to máme na zahradě včely…a včelín
taky vždycky vřískám ale okno prostě otevírat musim…a přítele popíchalo 11 sršnů a musel do nemocnice a pak se dlouho léčil, taky se ted už bojí, ale okno otevřít je základ…co takhle dát do oken síťky?
![]()
Taky mám docela strach a to nejsem citlivka, ale jsem alergická, otec i brácha taky, tak se bojím u malého, i když u malých dětí je ta pravděpodobnost alergické reakce malá…
@Ester13 Mno povedlo se mu to, když byli s dědou a strejdou někde v lese…na nějaké chate tuším..a to byl mlááády a štoural do nich
cely chudák otekl a muset okamžitě do nemocnice..a co se tyče těch hnusáku…prostě když něco vidí v pokoji tak po tom jde třeba i časopisem ![]()
@Ester13 provokatér už od mala..a pořád ho to neopouští..mě provokuje každý den jen co promluví
a jj, říkal, že po prošláplém kolenu to byl nejhorší zážitek…jako nechtěla bych to zažít…
Jinak můj chlap je takový Pampalini, když nám do baráku vlítne bodavý hmyz. Zvedne se od té své filosofické literatury a jde bojovat v zájmu rodiny ![]()
Jsem ráda že nejsem sama
zkusíme teda tu sít do oken no. Ale říkám si aby to nevypadalo blbě (že máme sít nebo záclonu vlepenou v okně. a jak to nalepit do oken
nějak si to v paneláku v 8 patře nedokážu představit
Ahoj, doufám že nejsem jediná kdo má tento problém. Bydlíme v paneláku a docela vysoko a občas slyším když mám otevřené okno strašný bzukot a vidím sršen jak chce vlítnout do bytu. Mam takový strach že sem vletí a špípne mě že neotevírám vůbec okna. Včeli mi nevadí, vosy sršni a čmeláci prostě jo. Když začnou takhle okolo mě lítat občas venku tak normálně popoběhnu a uteču ale domu je nechci. Jsem těhotná a v těhle vedrech je to šílený a mam strach až se mimčo narodí že nebudu moct ani větrat. Sítě do oken moc levné nejsou a nevím jak mam překonat strach